Christmas Dinner Giveaway

December is a time of giving! I’ve teamed up with tapas restaurant Barça from Amsterdam to give away a Christmas dinner for two at their restaurant. Named after the city Barcelona, Barça makes you feel like you’re in this Spanish food paradise. I’m giving away a tapas Christmas Dinner for two to a lucky winner this month! You could be enjoying their patatas bravas, garlic mushrooms and deep-fried green peppers.
All you have to do is sign up for my newsletter and leave a comment below to let me know with whom you’d like to enjoy this dinner. That’s all!
Good luck everyone!

ps it could take up to 24 hours for your comment to appear, since I have to approve them manually.
pps Next week I’ll announce another giveaway!

14 thoughts on “Christmas Dinner Giveaway

 1. Ik zou heel graag met mijn man uit eten willen gaan. Niet alleen om samen kerst te kunnrn vieren als newlyweds maar ook omdat mijn man net zijn master gehaald heeft en ik vreselijk trots ben en dat graag nog een keer met hem wil vieren!

 2. Een romantisch avondje uit met de liefste… is alweer veel te kan geleden!!!
  En een etentje in Amsterdam vraagt om een overnachting erbij..
  Leuke actie Anne… heeft mij aan het denken gezet… wat vaker speciale tijd voor elkaar wordt mijn goede voornemen voor 2017!
  #elkedagietstevieren

 3. Jaaaa, dan kan ik mijn vriendinnetje meenemen! Ik als reisliefhebber en zij als kok (hapjes van Maaike) heel leuk om ons jaar samen fijn af te sluiten!

 4. nou lijkt me heerlijk om die tapas te trakteren aan mijzelf en mijn vriendin die na 10 jaar trouwe dienst en bijna een burnout het lef heeft getoond ontslag te nemen

 5. Hier zou ik graag met mijn moeder heen willen aangezien we een zwaar jaar achter de rug hebben en het nu eindelijk allemaal weer goed gaat! Ze heeft me erg gesteunt en zou graag iets voor haar terug doen!

  • Congratulations Lisa! Jij wint een tapas diner voor twee! Ik stuur je een mail met de details!

 6. Excellent idea, Anne.

  I would invite my Mother in Law. the most caring and loving woman. She is having a tough times now and this would bring a little sunshine and a smile in her face.

  In any case, I wish good luck to everyone!

  Cheers,
  Saule

 7. Ik zou graag met mijn vriend willen gaan. Vanavond ga ik toevallig weer naar Barca met vriendinnen en het is zo een leuk restaurant dat ik het graag aan hem laat zien. Even samen met zijn tweetjes met kerst daar eten

 8. HOP HOP deze winactie dankzij Anne Travel Foodie is toch super TOP
  EET EET EET dineren bij restaurant Barca in Amsterdam past in ieder zijn DIEET
  KERST KERST KERST genieten met lekker eten dat is natuurlijk het ALLERBEST
  GENIETEN GENIETEN GENIETEN heerlijk eten samen met mijn lieve tweelingzus is één van mijn FAVORIETEN
  WIN WIN WIN wij hebben er eigenlijk nu al trek IN

 9. Als je je zusje graag wilt verrassen en je weet dat een etentje de manier is om dat het beste te doen, is dit een perfecte cadeau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website