6x de leukste ideeën voor een onvergetelijke babyborrel

Je kleintje eindelijk geboren? Dat moet gevierd worden met een knusse borrel! Het is het ideale moment om je blijdschap te delen met al je vrienden en familie en het nieuwe gezinslid voor te stellen. Het liefst is het kleine feestje dan ook meer dan geslaagd, en daarom vind je hier alvast de 6 leukste ideeën voor een onvergetelijke babyborrel.  

1. Thematische decoratie

Kies een leuk thema voor de babyborrel en pas de decoratie daarop aan. Of het nu gaat om schattige dieren, sprookjesfiguren of een ander kleurrijk thema, zorg ervoor dat alles van de uitnodigingen tot aan de tafeldecoratie bijpassend is. Vergeet niet om de geboortekaartjes van je jongen of meisje als inspiratie te gebruiken voor de gehele uitstraling van het feestje.

2. Interactieve activiteiten

Maak de sfeer op de babyborrel door interactieve activiteiten te organiseren. Denk aan spelletjes zoals raad de babyfoto, luierwedstrijden of een baby-gerelateerde quiz. Zorg zeker enkele leuke prijsjes voor de winnaars om de competitie leuk te houden.

3. Catering met babyvriendelijke opties

Vergeet niet dat er naast jouw kleintje ook andere baby’s aanwezig zullen zijn. Zorg daarom voor catering met babyvriendelijke opties zoals zachte groentepurees, fruitpapjes en gezonde snacks. Voor de volwassenen kun je een mix van hartige en zoete lekkernijen aanbieden.

4. Fotomomenten

Creëer originele fotomogelijkheden waar gasten hun leuke momenten kunnen vastleggen op beeld. Richt bijvoorbeeld een fotobooth in met grappige accessoires die passen bij het thema van de babyborrel. Je kunt ook een professionele fotograaf inhuren die de grappigste plaatjes verzekert. Hoe dan ook zullen dierbare herinneringen opleveren om later te herbekijken. 

5. DIY-souvenirs

Zet de gasten creatief aan het werk door een DIY-hoek op te zetten. Zorg voor materialen zoals rompertjes, textielverf en stiften, zodat degene die willen bijvoorbeeld hun eigen gepersonaliseerde rompertjes kunnen maken voor de kleine baby. Het is een originele manier om herinneringen te creëren die lang meegaan.

6. Speciaal gastenboek

Vervang het traditionele gastenboek door iets unieks. Overweeg er bijvoorbeeld een in de vorm van een boom waar gasten hun duimafdrukken achterlaten als bladeren. Of laat gasten een berichtje schrijven op kleine kaartjes die je vervolgens in een mooie doos bewaart als aandenken aan de babyborrel.

Door deze ideeën te combineren, kun je een babyborrel organiseren die zowel voor jou als ouder als de gasten onvergetelijk zal zijn en die in het verlengde ligt van de geboortekaartjes. Vergeet niet om elk detail met zorg te plannen, van de thematische decoratie tot aan de babyvriendelijke catering. En bovenal, geniet van deze speciale dag vol blijdschap en liefde. 

Klik hier voor de beste babyshower hapjes voor een meisje.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Kids

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie