Anne Travel Foodie en Vegetarischkoken.com

Ken je Vegetarischkoken.com al? Het is een streamingdienst met vegetarische kookvideo’s. Vegetarischkoken.com is een initiatief van chef-kok Koos de Wolf van mijn favoriete restaurant in Tilburg De Houtloods. En ik heb heel leuk nieuws: vanaf nu kan je een Anne Travel Foodie abonnement afsluiten op Vegetarischkoken.com!

Ik voeg 12 wereldgerechten toe aan de menukaart van het online kookplatform, dat wekelijks nieuwe kookworkshops deelt met de leden van de snelgroeiende vegetarische online kookclub. Zoals jullie weten reis ik normaliter de wereld rond, op zoek naar vegetarische wereldgerechten voor mijn blog. De Houtloods is een van mijn favoriete restaurants, vooral op vegetarisch gebied. Koos laat daar met zijn team zien dat je óók vegetarisch eten naar een culinair niveau kan brengen. Dus een samenwerking tussen Koos zijn platform en mijzelf is een perfecte combinatie.

Als je lid wordt van vegetarischkoken.com krijg je elke week een receptvideo waarin Koos de Wolf laat zien hoe je allerhande heerlijke vega gerechten klaarmaakt. Zo liet hij vorige maand zien hoe je deze Okonomiyaki maakt. Het is een hartige Japanse pannenkoek die we eerder aten in Kyoto. Wij vonden de versie van Koos heerlijk! Koos is een creatieve, enthousiaste kok die laat zien hoe je op een eenvoudige manier veel smaak toevoegt aan vegetarische recepten. Vegetarischkoken.com is dus ideaal als je vaker vegetarisch wil eten maar niet op smaak wil inleveren en wat extra inspiratie kan gebruiken.

Als lid van vegetarischkoken.com krijg je elke zondag een nieuwe video inclusief boodschappenlijstje. Zo kan je zelf op een moment dat jou goed uitkomt de boodschappen doen en het gerecht maken. Naast de video krijg je ook het uitgeschreven recept als je het fijner vindt om het recept te lezen.

Als je het Anne Travel Foodie abonnement op vegetarischkoken.com afsluit krijg je naast de wekelijkse video’s van Koos, elke maand een extra vegetarisch recept van mij. De gerechten die ik deel zijn geïnspireerd op mijn reizen en komen dus van over de hele wereld. Het eerste gerecht is een vegetarische Zuid-Afrikaanse Bobotie.

Wil je meer informatie? Ga dan naar vegetarischkoken.com/wereldgerechten.

Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie