5 Jaar Anne Travel Foodie: win acties

Om te vieren dat mijn blog 5 jaar bestaat, en dat ik jarig ben geweest, heb ik verschillende win acties voor jullie geregeld. Ik had nooit verwacht toen ik deze blog 5 jaar geleden begon dat ik elke maand tienduizenden mensen zou inspireren. Het is dankzij jullie als bezoekers van mijn website dat ik elke dag met veel plezier aan mijn blog en social media kanalen werk. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik nu iets voor jullie terug kan doen! Op deze pagina vind je alle win acties om 5 jaar Anne Travel Foodie te vieren. Ik maak elke dag weer een nieuwe win actie bekend op deze pagina. Neem dus vooral regelmatig een kijkje om te zien wat er bij is gekomen.

Win actie 1: My Muesli

Ik mag een pakket van 3 zomerse muesli smaken van MyMuesli weggeven! Je krijgt de Summer Muesli, de Strawberry Lime en de Yoghurt Cassis Granola.
Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je het MyMuesli pakket wil winnen en waarom je hem graag zou willen winnen.
Let op: het MyMuesli pakket is inmiddels vergeven. De winnares is Bianca Schonewille. Je kan nog wel mee doen met de andere acties.

Hou je van muesli? Ik mag iedereen een gratis proefpakket van 10 mini muesli’s geven. Klik hier voor meer info.

Win actie 2: Banabar

Ken je Banabar al? Banabar maakt gezonde repen met biologische fruit en zaden. Ze hebben twee soorten: Goji & Chia en Cacao & Hazelnut. Ik vind zelf de repen heel handig om mee te nemen als tussendoortje. Er zit geen toegevoegde suiker in, en qua calorieën is een reep vergelijkbaar met een banaan. Beide repen zijn 100% plantaardig, dus geschikt voor vegans.
Als je wint krijg je een pakket met maar liefst 8 repen! Je krijgt van elke smaak 4 stuks.
Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je het Banabar pakket wilt winnen en waarom je hem graag zou willen winnen.
Let op: het Banabar pakket is inmiddels vergeven. Maar je maakt nog wel kans op onderstaande win acties.

Win actie 3: Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft hun leuke mini chocolaatjes Tiny Tony’s nu ook in een uitdeelzak. In elke zak zitten allerlei smaken van de chocolaatjes. Mijn favoriet is melk-puur maar ook de populaire caramel zeezout zit er in.
Je kan deze zak niet winnen op mijn website, maar wel op mijn Facebookpagina en Instagram account.
Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win acties.

Win actie 4: Zoete Aardappel magazine

Hou je van zoete aardappels? Dan is deze win-actie wat voor jou! Ik maakte ooit een e-book met allerlei zoete aardappelrecepten. Van ontbijt tot diner en zelfs taartjes met zoete aardappel staan er in. Studentendrukwerk.nl heeft voor mij een magazine gemaakt van dit e-book, en die mag ik nu weggeven! Je krijgt van mij het tijdschrift thuisgestuurd zodat je aan de slag kan gaan met de zoete aardappel recepten.

Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je het magazine wilt winnen en waarom je hem graag zou willen winnen.
Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win acties.

Win actie 5: Pindakaas kookboek

Dit kookboek is een geweldig boek voor liefhebbers van pindakaas. Ik ben zelf in ieder geval groot fan van pindakaas en de recepten in dit boek. Er is een Nederlandse en Engelse versie, als je wint mag je zelf kiezen welke je wilt. Je kan dit Pindakaas kookboek van de Pindakaaswinkel winnen op mijn Facebook pagina. Klik hier om mee te doen.

Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win acties.

Win actie 6: Belicio Cheats

Hoe goed zien deze koeken eruit? Ongelofelijk he? Het zijn dan ook niet zomaar koekjes maar ‘stuffed cookies’, een trend die uit Amerika is overgewaaid. Ik mag nu een doos van vier van deze goddelijke koeken van Belicio Cheatday weggeven. Je kan meedoen als je in Nederland of België woont.
Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je de koeken van Belicio wilt winnen en waarom je ze graag zou willen.

Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win acties.

Win actie 7: Bites & Glory

Bites & Glory maakt proteine balletjes met natuurlijke ingredienten. Dadels, noten, hoge kwaliteit proteine en niet zo gek veel meer. Ze hebben in totaal 4 verschillende smaken die allemaal glutenvrij zijn en waarvan er 2 vegan zijn. Je kan nu een pakket winnen met alle vier de smaken, waaronder mijn favoriet: Hazelnut Chocolate.

Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je de koeken van Belicio wilt winnen en waarom je ze graag zou willen.
Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win actie.

Win actie 8: Chockers!

De laatste win actie voor mijn 5 jarig bestaan is een tof pakket van Chockers!. Chockers! kan je als hagelslag op brood gebruiken maar ook als versiering op taart of cake. Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je het Chockers! pakket wilt winnen en waarom je het graag zou willen.


Helaas zijn alle win-acties nu afgesloten, maar hou vooral mijn Instagram account in de gaten want ik mag regelmatig leuke dingen weggeven!

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Geen categorie

Comments

 • My muesli pakket. Ik wil het graag winnen voor mijn 10 jarige dochter. Zij heeft helaas net als ik een gist allergie en mag dus geen brood meer eten. Ze is dol op brood en Mist haar boterham in de ochtend, hoewel ze de yoghurt met noten en fruit ook kekker vindt. Van deze vrolijke bussen met lekkeere muesli wordt haar “leed” vast verzacht! Buikpijn is inmiddels verleden tijd!

  Claudette louwerse 14 July 2020 06:21 Reply
 • Heerlijke produkten. Helaas wel erg prijzig. Ik maak dus graag kans want mijn bussen zijn alweer leeg.
  Ben wel benieuwd nasr de nieuwe smaken.
  Helaas kan het proefpakket alleen besteld worden bij besteding van 30 euro. Alleen voor nieuwe klanten werkt het met 10 euro besteding.

  Joy 14 July 2020 06:21 Reply
  • Hoi Joy, je krijgt het proefpakket al gratis bij je bestelling van 10 euro 🙂
   Maar je kan alsnog meedoen met de win-actie natuurlijk! Groetjes Anne

   annetravelfoodie 14 July 2020 13:11 Reply
 • Eerst en vooral van harte gefeliciteerd met de dubbele verjaardag!!!! Ik hou heel erg van je enthousiaste stijl!!!

  Ik zou heel graag de muesli winnen van My Muesli. Momenteel maak ik mijn muesli zelf maar ik ben wat “out of inspiration”. Ik zou mijn Griekse vriend weer willen verrassen met originele muesli. Met de muesli van My Muesli zal dat gegarandeerd lukken.

  Melanie Huyghe 14 July 2020 06:26 Reply
 • Heel graag voor Mydoughter diens’morgens graag begint met muesli en yoghert

  Sandra 14 July 2020 06:41 Reply
 • Gefeliciteerd! Wat leuk! Ik ben dol op de muesli van mymuesli en ben heel benieuwd naar deze zomerse smaken! Duimen

  Loes 14 July 2020 06:48 Reply
 • Heerlijk, beter kun je de dag niet beginnen. Doe graag mee voor de MyMuesli prijs.

  Bianca Schonewille 14 July 2020 06:58 Reply
  • Gefeliciteerd Bianca! Jij wint de MyMuesli prijs, ik stuur je zo een mail met meer informatie.
   Groetjes
   Anne

   annetravelfoodie 30 July 2020 12:01 Reply
 • Van harte gefeliciteerd. Doe graag mee. Lekker hoor.

  John 14 July 2020 07:29 Reply
  • Doe graag mee voor de muesli en de hagelslag.

   John 24 July 2020 07:10 Reply
 • Wat een leuke actie! Ik loot graag mee voor deze heerlijke muesli’s 🍀🤞
  Een sojayoghurt met muesli is namelijk mijn favoriete ontbijt en het lijkt me leuk om wat nieuwe smaken te proberen 🥰

  Maria bos 14 July 2020 07:35 Reply
 • Ik zou het heerlijk vinden om dit MyMuesli pakket te winnen. Ik ontbijt altijd met muesli, maar inmiddels heb ik alle merken, varianten en smaken die je in de supermarkt kan vinden wel gehad. Eindelijk eens een echt nieuw ontbijt, daar kijk ik naar uit!

  Henri 14 July 2020 07:41 Reply
 • Ik ben erg benieuwd naar deze gezonde smaken. Daarom erg graag winnen!

  Paulien 14 July 2020 07:56 Reply
 • Ik.zou er graag mijn vader mee verrassen om te bewijzen dat er meer lekkers op de wereld is dan brinta.

  Daniëlle 14 July 2020 08:54 Reply
 • In de eerste plaats van Harte 💐Gefeliciteerd! Ik doe graag mee om kans te maken op het lekkere MyMueslipakket. Het is voor mij een goed begin van de dag om elke morgen als ontbijt muesli te eten. Deze nieuwe smaken zouden hier vast ook goed in de smaak vallen en ons ook de nodige energie geven!!

  Bets 14 July 2020 09:09 Reply
 • Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Heb je een leuke dag gehad?

  Graag wil ik het pakket winnen. Ik ben nog steeds op zoek naar gezonde, maar ook lekkere muesli. Ik wil dit graag proberen.

  Manon 14 July 2020 10:01 Reply
 • Hoi Anne, ik ga momenteel door een lastige periode en moet weer leren ontbijten maar wil dit liever niet met brood doen of te veel suikers. Ik zou dus erg blij worden van deze fijne muesli ook omdat het zooo gezellig verpakt is, wat het ontbijt ooit een feestje maakt hoop ik :)> Zou top zijn te winnen

  frida van til 14 July 2020 10:04 Reply
 • ik twijfel al een tijdje om my muesli te proberen, dus dit zou ideaal zijn!! Handig voor werk

  marlies 14 July 2020 10:15 Reply
 • Hoi Anne,
  Ik wil het graag winnen omdat ik nog steefs geen muesli fan ben enwel graag ‘s morgens yoghurt eet als ontbijt, meestal met vers fruit en soms wat cornflakes.
  Zo kan ik het misschien toch leren waarderen.

  Tiny van der Wal-Lagrand 14 July 2020 12:52 Reply
 • Graag doe ik mee voor het Banabar pakket omdat ik dagelijks een gezonde reep meeneem naar het werk en deze nog niet ken.

  Liesbeth Barto 14 July 2020 19:16 Reply
  • Gefeliciteerd Liesbeth! Jij wint een Banabar pakket! Ik stuur je zometeen een mail met de vervolgstappen.
   Groetjes Anne

   annetravelfoodie 30 July 2020 12:44 Reply
   • Lekker! Dankjewel 🙂

    Liesbeth Barto 30 July 2020 17:18 Reply
 • Ik doe graag mee voor de Banabar. Mag geen toegevoegde suikers en de meeste repen hebben dat wel. Neem ze graag mee voor onderweg, maar de variatie is nogal beperkt. Zou daarom graag kennis maken met deze bar, zodat ik wellicht iets toe kan voegen aan mijn assortiment.

  Yvonne 15 July 2020 06:08 Reply
 • Voor mij is het ontzettend belangrijk om gezond te eten, omdat ik onverwachts hartpatient van geworden op 30-jarige leeftijd… daarom doe ik graag mee, zodat ik gezond kan ontbijten met MyMuesli 🙂

  Fenny 15 July 2020 06:53 Reply
 • Ziet er super gezond uit hoor heerlijk daar gaan we voor

  Jacqueline de Waal 15 July 2020 08:19 Reply
 • MyMuesli pakket wil winnen en waarom je hem graag zou willen winnen.
  super gemakkelijk voor onderweg als verpleegkundige in de wijk.
  Ik ben bewust van wat ik eet .
  Met de crisis net achter me helemaal extra allert nu.

  monique 15 July 2020 09:03 Reply
 • ik doe graag mee na mijn bevalling kan ik wel weer de nodige gezonde voeding gebruiken 🙂

  janneke 15 July 2020 09:36 Reply
 • Gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan! De tijd gaat snel!
  Ik doe heel graag mee voor het pakketje van MyMuesli!

  Wendy 15 July 2020 10:10 Reply
 • Ik heb als hobby wielrennen en ben geinteresseerd in gezonde voeding, wil dit graag proberen.

  Willem de Wal 15 July 2020 10:27 Reply
 • Hoi Anne,
  Ik maak graag kans op een MyMuesli pakket! 🙂
  Elke ochtend ontbijt ik met Griekse yoghurt en walnoten en fruit, maar ben wel toe aan wat variatie. Ik ben dus erg nieuwsgierig naar dit merk en zou een leuke afwisselende aanvulling zijn op mijn ontbijt!

  Wendy van den Heuvel 15 July 2020 11:58 Reply
 • Gefeliciteerd!
  Doe graag mee met deze gezonde actie.

  Carla 15 July 2020 12:04 Reply
 • Elke morgen geniet ik samen met mijn partner van een heerlijk bord muesli.
  Ik kan niet wachten tot de smaken van Mymuseli te ontdekken.

  Jan van Lievenoogen 15 July 2020 12:05 Reply
 • Graag zou ik de muesli pakket willen proberen. Ik wil wat gezonder gaan leven. En dit merk is voor mij geheel onbekent. Dus ik zou het graag willen proberen.

  Annelies van Hurne 15 July 2020 12:26 Reply
 • Lekkerrrrr my muesli! Die wil ik graag winnen

  Simone 15 July 2020 13:25 Reply
 • Gefeliciteerd met je jubileum en je verjaardag. Ik had ze al eens voorbij zien komen maar voor mij te duur. Misschien op deze manier, zou wel erug lekker zijn

  Anja 15 July 2020 14:51 Reply
 • Lijkt me heel erg lekker!

  Anna 15 July 2020 17:33 Reply
 • Graag maak ik kans op de MyMuesli pakket, lijkt me heel erg lekker.
  En natuurlijk goed voor de vezels inname

  Anita te Gussinklo 15 July 2020 18:52 Reply
 • Wat een heerlijke smaken lijkt me zalig. Doe dan ook heel graag mee aan deze fijne gezonde actie!!!

  Pascale 16 July 2020 11:12 Reply
 • Mijn bijnaam is mueslibeer, ik ben niet gevaarlijk als ik voldoende muesli te eten krijg.

  Kim 16 July 2020 12:20 Reply
 • Zomer in mijn bol, is mueli, een bord vol!

  otto 16 July 2020 12:24 Reply
 • Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en het vijf jarig bestaan van je blog!
  My Muesli en Banabar lijken me beide erg fijn. Dat is moeilijk kiezen. Uiteindelijk kies ik toch voor de BANABAR want ik zoek nog naar een gezond tussendoortje, en ken het merk nog niet. Ben benieuwd! 🍀🍀🍀

  Marian B 16 July 2020 12:28 Reply
 • Lijkt mij SUPER LEKKER! Zeer geschikt als tussendoortje op mijn werk, waar ik niet gegarandeerd pauze heb… (ziekenhuis!)

  lottie 16 July 2020 19:54 Reply
 • Leuke actie! Ik doe graag mee voor de mymuesli. Ik vind brood heel lekker, maar voor de afwisseling is muesli ook wel erg smaakvol. Deze smaken ken ik nog niet. Maar leer ze graag kennen natuurlijk.

  Elvira Lindner 16 July 2020 21:44 Reply
 • Enorm gefeliciteerd & wat een heerlijke actie! Ik doe graag mee om toch nog een beetje “zomer” te kunnen vieren…

  Sheri 17 July 2020 19:18 Reply
 • Leuk leuk leuk! Geen vakantie voor mij dit jaar want de opleiding is nu verschoven waardoor ik deze zomer lekker aan de bak mag! Ik maak graag kans zodat ik toch nog een vleugje summer kan meepikken! 🙂

  bern 17 July 2020 19:20 Reply
 • Ik doe graag mee voor de Banabar prijs!

  Manuel Konijnendijk 17 July 2020 20:26 Reply
 • Happy BD en heerlijk begin van de dag met deze muesli om te ontdekken!

  Clau-dya 18 July 2020 20:30 Reply
 • Gefeliciteerd! Een mooie mijlpaal!

  Ik doe graag mee voor het mymuesli pakket. Ik hou van ontbijtjes en hoe blij worden we van lekkere toppings. En die drie smaken klinken heerlijk zomers en maken me erg benieuwd hoe ze smaken. 🙂

  Liefs!

  Annemarijn 20 July 2020 06:39 Reply
 • Ik zou graag de mymuesli willen winnen! Voor een hele relaxte zomerse start 😉

  Rhodé 20 July 2020 06:39 Reply
 • Ik moet het examenjaar goed doorkomen, dus deze gezonde repen van banabar zouden mij zeker een handje helpen!

  Rhodé 20 July 2020 06:41 Reply
 • Ik heb er voor gezorgd dat wij thuis zoete aardappel gingen eten! Misschien helpt dit magazine mijn vader een handje 🙂

  Rhodé 20 July 2020 06:43 Reply
 • Oeh ik ben gék op zoete aardappel! Lijkt me keileuk zo’n heel magazine, lekker nieuwe recepten uitproberen ook😋🍠🥳

  Marijke Langenegger 20 July 2020 06:43 Reply
 • Proficiat! Ik ga voor het heerlijke zoete aardappel magazine. Benieuwd naar al het lekkers!

  Yvonne 20 July 2020 07:52 Reply
  • Gefeliciteerd Yvonne! Jij wint het zoete aardappel magazine! Ik stuur je zo een mail met meer informatie. Groetjes Anne

   annetravelfoodie 1 August 2020 16:02 Reply
 • Gefeliciflapstaart 🎉🎉🎉🎉

  Ik zou graag het bananabar pakket willen winnen!
  Een gezonde, lekkere snack voor tussendoor in mijn tas maakt verleidingen van ongezond een stuk makkelijker te weerstaan😃😃😃

  Kim Stoop 20 July 2020 11:51 Reply
 • Het mymuesli pakket, want niemand zou zonder een voorraad hiervan moeten zitten!

  Lisa 20 July 2020 12:20 Reply
 • Met een Banabar pakket
  wordt ik echt in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel lekkere en gezonde smulpret!

  Inge Groenen 20 July 2020 20:06 Reply
 • O heerlijk zo’n muesli pakket.

  Anita te Gussinklo 20 July 2020 22:25 Reply
 • De Belicio cheats zien er heerlijk uit! Ik zou mijn collega’s er graag mee verrassen. I.v.m. de Corona richtlijnen pauzeren we niet meer met zijn allen tegelijk. Om iedereen “zoet” te houden, verras ik ze graag met deze koekjes.

  Jade Heerschap 22 July 2020 07:43 Reply
 • Die Belicio koeken! Ik zit altijd te kwijlen als ik die langs zie komen op je pagina 😍

  Nicole Groen 22 July 2020 07:56 Reply
 • OMG DIE KOEKJES. Ik hou van koekjes en van Anne, dus dat is eigenlijk dubbelreden voor dubbelfeest!

  Lieke 22 July 2020 10:07 Reply
 • OEHLALA die koeken zien er hemels uit! Ik zou daarom ook graag een pakketje willen ontvangen.
  Lekker in de tuin, avondzonnetje, boekje erbij en dan zo’n heerlijke koek lijkt mij de meest ideale zomeravond 🙂

  Anouk Sluys 22 July 2020 15:03 Reply
 • Ik doe mee met de winactie voor de banabar! Lijkt me echt tof om deze uit te proberen als GEZOND alternatief voor mijn huidige snoep en koekjes vreetbuien 🙈🙈

  Camilla 24 July 2020 07:08 Reply
 • Ik wil ontzettend graag koeken van belicio cheats winnen! Ze zien er zoo ontzettend lekker uit! Delen met de fam en eten tijdens baaldagen, komt dus wel goed 🙂

  Rhodé 24 July 2020 07:30 Reply
 • Ik zou ook graag de balletjes van bites & glory willen winnen! Mijn zusje eet glutenvrij, en zo kan ik mooi die koeken van belicio cheats compenseren 🤪🙌🏼

  Rhodé 24 July 2020 07:32 Reply
 • Ik wil het Chockers! pakket winnen om de dagen extra lekker te beginnen deze zomervakantie

  Henri 24 July 2020 14:02 Reply
 • Ik maak heel graag kans op het heerlijk Chockers hagelslag pakket. Na twee jaar in de USA gewoond te hebben, hebben we een heerlijk vers broodje hagelslag zo gemist!!

  Marian zw 24 July 2020 21:01 Reply
  • Gefeliciteerd Marian! Jij wint een Chockers! pakket! Ik stuur je zo een mailtje met meer informatie. Groetjes Anne

   annetravelfoodie 4 August 2020 19:47 Reply
 • Ik doe graag mee aan de volgende winacties:
  Win actie 1: My Muesli – ik heb één keer zo’n bus cadeau gekregen en die was zoveel lekkerder dan welke muesli dan ook uit de winkel! Deze drie klinken ook echt heerlijk en ik zou m’n zomerse dagen er dolgraag mee beginnen! 🙂
  Win actie 6: Belicio Cheats – Wat een verwennerij, deze koeken! Meer hoef ik daar denk ik niet over te zeggen haha! 🙂
  Win actie 8: Chockers! – Deze zou ik vooral voor ons zoontje en dochtertje willen winnen. Hagelslag op hun boterham, of op ijs, of door de vla, of zo uit het handje, genieten ze altijd al van. Met deze verwen ik ze graag eens extra! 🙂

  Lian 25 July 2020 13:45 Reply
 • Pingback: 5 Years of Anne Travel Foodie: my most popular Instagram pictures - Anne Travel Foodie

 • Ik zou suuuuuuuuuuper graag de Belicio Cheatday box willen winnen! Ze lijken me zo MEGA lekker! Ik zie ze elke dag op mijn Instagram stories, maar wat een prijs… Ik ga heel hard hopen dat ik ze win, zodat ik ze misschien toch ook zelf een keer ga bestellen!

  Laura Arfman 1 August 2020 12:04 Reply
  • Gefeliciteerd Laura! Jij wint de Belicio koeken! Ik stuur je een mail met meer informatie. Groeten Anne

   annetravelfoodie 3 August 2020 12:50 Reply
 • Ik doe graag mee voor de Bites&Glory en de Belicio koeken.
  Ik ken ze beide nog niet en lijken me beide super lekker 😍 Dus welke ik win maakt me niet uit ❤

  Hanneke 1 August 2020 18:40 Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie