5 Jaar Anne Travel Foodie: win acties

Om te vieren dat mijn blog 5 jaar bestaat, en dat ik jarig ben geweest, heb ik verschillende win acties voor jullie geregeld. Ik had nooit verwacht toen ik deze blog 5 jaar geleden begon dat ik elke maand tienduizenden mensen zou inspireren. Het is dankzij jullie als bezoekers van mijn website dat ik elke dag met veel plezier aan mijn blog en social media kanalen werk. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik nu iets voor jullie terug kan doen! Op deze pagina vind je alle win acties om 5 jaar Anne Travel Foodie te vieren. Ik maak elke dag weer een nieuwe win actie bekend op deze pagina. Neem dus vooral regelmatig een kijkje om te zien wat er bij is gekomen.

Win actie 1: My Muesli

Ik mag een pakket van 3 zomerse muesli smaken van MyMuesli weggeven! Je krijgt de Summer Muesli, de Strawberry Lime en de Yoghurt Cassis Granola.
Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je het MyMuesli pakket wil winnen en waarom je hem graag zou willen winnen.
Let op: het MyMuesli pakket is inmiddels vergeven. De winnares is Bianca Schonewille. Je kan nog wel mee doen met de andere acties.

Hou je van muesli? Ik mag iedereen een gratis proefpakket van 10 mini muesli’s geven. Klik hier voor meer info.

Win actie 2: Banabar

Ken je Banabar al? Banabar maakt gezonde repen met biologische fruit en zaden. Ze hebben twee soorten: Goji & Chia en Cacao & Hazelnut. Ik vind zelf de repen heel handig om mee te nemen als tussendoortje. Er zit geen toegevoegde suiker in, en qua calorieën is een reep vergelijkbaar met een banaan. Beide repen zijn 100% plantaardig, dus geschikt voor vegans.
Als je wint krijg je een pakket met maar liefst 8 repen! Je krijgt van elke smaak 4 stuks.
Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je het Banabar pakket wilt winnen en waarom je hem graag zou willen winnen.
Let op: het Banabar pakket is inmiddels vergeven. Maar je maakt nog wel kans op onderstaande win acties.

Win actie 3: Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft hun leuke mini chocolaatjes Tiny Tony’s nu ook in een uitdeelzak. In elke zak zitten allerlei smaken van de chocolaatjes. Mijn favoriet is melk-puur maar ook de populaire caramel zeezout zit er in.
Je kan deze zak niet winnen op mijn website, maar wel op mijn Facebookpagina en Instagram account.
Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win acties.

Win actie 4: Zoete Aardappel magazine

Hou je van zoete aardappels? Dan is deze win-actie wat voor jou! Ik maakte ooit een e-book met allerlei zoete aardappelrecepten. Van ontbijt tot diner en zelfs taartjes met zoete aardappel staan er in. Studentendrukwerk.nl heeft voor mij een magazine gemaakt van dit e-book, en die mag ik nu weggeven! Je krijgt van mij het tijdschrift thuisgestuurd zodat je aan de slag kan gaan met de zoete aardappel recepten.

Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je het magazine wilt winnen en waarom je hem graag zou willen winnen.
Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win acties.

Win actie 5: Pindakaas kookboek

Dit kookboek is een geweldig boek voor liefhebbers van pindakaas. Ik ben zelf in ieder geval groot fan van pindakaas en de recepten in dit boek. Er is een Nederlandse en Engelse versie, als je wint mag je zelf kiezen welke je wilt. Je kan dit Pindakaas kookboek van de Pindakaaswinkel winnen op mijn Facebook pagina. Klik hier om mee te doen.

Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win acties.

Win actie 6: Belicio Cheats

Hoe goed zien deze koeken eruit? Ongelofelijk he? Het zijn dan ook niet zomaar koekjes maar ‘stuffed cookies’, een trend die uit Amerika is overgewaaid. Ik mag nu een doos van vier van deze goddelijke koeken van Belicio Cheatday weggeven. Je kan meedoen als je in Nederland of België woont.
Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je de koeken van Belicio wilt winnen en waarom je ze graag zou willen.

Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win acties.

Win actie 7: Bites & Glory

Bites & Glory maakt proteine balletjes met natuurlijke ingredienten. Dadels, noten, hoge kwaliteit proteine en niet zo gek veel meer. Ze hebben in totaal 4 verschillende smaken die allemaal glutenvrij zijn en waarvan er 2 vegan zijn. Je kan nu een pakket winnen met alle vier de smaken, waaronder mijn favoriet: Hazelnut Chocolate.

Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je de koeken van Belicio wilt winnen en waarom je ze graag zou willen.
Let op: deze win actie is inmiddels gesloten. Je kan nog wel mee doen met onderstaande win actie.

Win actie 8: Chockers!

De laatste win actie voor mijn 5 jarig bestaan is een tof pakket van Chockers!. Chockers! kan je als hagelslag op brood gebruiken maar ook als versiering op taart of cake. Wil je kans maken? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat in een comment weten dat je het Chockers! pakket wilt winnen en waarom je het graag zou willen.


Helaas zijn alle win-acties nu afgesloten, maar hou vooral mijn Instagram account in de gaten want ik mag regelmatig leuke dingen weggeven!

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Geen categorie

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie