Wat geef je cadeau aan een Travelfoodie? 

Echte travelfoodies hebben heel uitgesproken hobby’s. Dat helpt natuurlijk bij de zoektocht naar gepaste geschenken. Als hun hobby’s grenzen verder liggen, lijkt het misschien alsof jij daar ook je cadeaus vandaan moet halen. Gelukkig is dat niet het geval. Lees verder om te ontdekken welke kleinigheden jij kan voorzien als verjaardags- of valentijncadeautje. Na het lezen van deze pagina weet je wat je cadeau geeft aan een Travelfoodie.

Activiteiten

Je kan travelfoodies moeilijk een reis naar Thailand of authentiek eten geven waar jij geen band mee hebt. Wat je wel kan doen is een activiteit sponsoren. De kans is groot dat de travelfoodie die jij in gedachten hebt een avontuurlijk karakter heeft. Er zijn tal van bonnen waarmee je kan gaan bungeejumpen, een ballonvaart doen, een hoogteparcours, noem maar op. Dit is ook een goed excuus om samen iets te gaan doen. Misschien is er wel iets wat jij eigenlijk stiekem al lang wilt proberen, maar niet de moed, tijd of budget voor had. Dit is de ideale gelegenheid om jezelf uit je comfortzone te halen. Met twee gaat dat altijd beter. Is actie niets voor jou maar eten wel? Trakteer je foodie dan op een etentje. Die mist misschien een bepaalde keuken uit een heel ver land, dus is het het uitgelezen moment om er samen tijd voor te maken.

Handige hebbedingetjes

Travelfoodies zijn het wel gewend om het met iets minder comfort te stellen. Wanneer je bijna leeft uit een koffer probeer je luxe achter te laten. Daarom zal het hen deugd doen als jij hen wat meer comfort biedt of uit de nodige kosten helpt. Denk aan een praktisch geschenkje zoals een universele adapter. Daarmee kunnen zij overal hun apparaten opladen. Of overweeg mee te investeren in hun hobby. Zo kan je nieuwe bijvoorbeeld kampeerbenodigdheden aanschaffen. Denk aan een nieuwe lamp of haken voor in een tent. Met knappere en stijlvollere cadeaus kan je foodies blij maken als valentijnscadeau. Dat klinkt misschien niet super verleidelijk, maar zal hun wel oprecht blij maken. Dat is het moment om ze eens in de watten te leggen. 

Gezellige cadeaus 

Travelfoodies hebben een echt instinct voor schoonheid en een natuurlijke drang naar verbondenheid. Daarom blijven ze prachtige plekken ontdekken en andere mensen opzoeken. Wil jij valentijn voor hem op de juiste manier doen? Zorg voor gezellige kaarsjes, handige spullen en lekker eten. Je kan ook omgekeerde souvenirs meegeven als jouw partner regelmatig reist. Een kleine foto van jullie twee of een sleutelhanger met jouw geschrift in gegraveerd. Want ook travelfoodies krijgen heimwee! 

Klik hier voor de beste vegetarische gerechten ter wereld.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie