Win-actie 1: On A Roadtrip

UPDATE: WINACTIE GESLOTEN.

Ik ben 33 jaar geworden en Anne Travel Foodie bestaat 3 jaar! Met al die drieën en redenen voor feestjes heb ik iets heel gaafs voor jullie: 3×3 win acties!

Ik wilde graag iets terug doen voor al mijn lezers en volgers. De reden dat ik zo enorm veel tijd in deze blog stop en daar nog energie van krijg ook is toch door jullie leuke en lieve reacties. En wie jarig is trakteert… dus speciaal voor jullie 3 win acties waarbij je steeds drie keer kans maakt op de prijs.

We beginnen vandaag met het boek ‘On a Roadtrip’. On a Roadtrip is het perfecte boek voor iedereen die van plan is om met de (huur)auto Zuid Europa te verkennen. Het boek is ook geweldig als je nog geen concrete plannen had maar graag inspiratie op wil doen. Mijn vriend en ik gaan de laatste jaren steeds vaker op roadtrip. Meestal vliegen we ergens heen, huren we daar een auto en gaan dan het land (of de landen) verkennen. Het voordeel hiervan is dat je vrij bent om te gaan en staan waar je maar wil en je veel meer van het land ziet dan alleen de hoofdstad.

Het boek On a Roadtrip vertelt je alles over roadtrips in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië en Kreta. Kortom: heerlijke zonnige landen waar je een heerlijke vakantie kan beleven.
In On a Roadtrip lees je wat de leukste plekken zijn om even te stoppen, waar je goed kan slapen onderweg en natuurlijk ook die leuke restaurants waar de locals eten.

Kans maken op een exemplaar van On a Roadtrip? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief en laat een comment achter bij deze post zodat ik weet dat je mee doet.Meer kans maken? Laat dan ook een comment achter bij mijn Facebook post of Instagram post over On a Roadtrip.

Alvast meer lezen? Check hier mijn blog over mijn roadtrip naar Zuid Frankrijk en klik hier voor onze roadtrip in Kroatië.

Niet gewonnen? Bestel On a Roadtrip hier.
Morgen komt er een nieuwe win-actie online!

Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie