Zo maak je lekkere koffie thuis

Niets gezelliger dan in het weekend rustig opstaan en je dag beginnen met een heerlijk kopje koffie. Maar ook tijdens de week kunnen we dat kopje vaak niet missen. Handig dus om jezelf een koffiemachine aan te schaffen en thuis op elk moment van de dag te genieten van een kopje warme en vloeibare energieboost. Wat je ook het liefste drinkt, een eenvoudige americano of liever een latte macchiato met een smaakje, dankzij de opties van de verschillende koffiemerken die vandaag op de markt zijn is alles mogelijk. Haast je naar de winkel en haal jouw favoriete koffiesmaken in huis want zo maak je lekkere koffie thuis.

Starbucks bij je thuis

Goed nieuws voor de Starbuckslovers: tegenwoordig hoef je helemaal niet meer naar Starbucks voor hun alombekende koffies, want je kunt jouw geliefde drankje nu gewoon in de supermarkt kopen. Je vindt ze als losse bonen, in pads die compatibel zijn met Dolce Gusto of cups voor Nespresso koffiemachines. Ook de smaken variëren: zowel de blonde en medium als de dark roast haal je makkelijk in huis. Online deelt Starbucks zelfs tips om de perfecte koffie te maken én vind je de lekkerste espresso- en baristarecepten terug. 

Variatie met Dolce Gusto

Je kent Dolce Gusto voornamelijk van de koffiemachines, maar het merk heeft daarnaast een uitgebreid assortiment warme én koude drankjes. Grote en kleine koffies, pure koffies of met melk, chocolademelk en zelfs enkele theesoorten: Dolce Gusto heeft wat iedereen graag drinkt. Kun je niet kiezen? Dan is het ontdekkingspakket met van alles wat een veilige keuze. Het uitgebreide assortiment alleen al is een reden om jezelf een Dolce Gusto koffiemachine aan te schaffen. En als dit je niet kan overtuigen, kunnen het moderne design of de verschillende mogelijkheden van de machines dat misschien wel?

Echte Italiaanse kwaliteit

De beste échte Italiaanse espresso haal je bij Segafredo. Wist je dat dit de enige koffieproducent is die het productieproces volledig zelf in handen heeft? Zo bezitten ze 11 koffieplantages, onder andere in Brazilië en Costa Rica. Op die manier kunnen ze garanderen dat alleen de beste arabica en robusta koffiebonen geselecteerd worden. Daarna branden ze de bonen volgens een oud Venetiaans recept, wat zorgt voor de unieke smaak van Segafredo. Als kers op de taart draagt dit koffiemerk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel en houdt het bij elke stap in het proces rekening met de natuur. Wil je de smaak van espresso optimaal proeven, kies dan een Segafredo koffiemachine. De watertemperatuur, doorloopsnelheid en druk van de machines zijn nauwkeurig afgesteld zodat de koffie perfect tot haar recht komt. Geniet van je kopje koffie!

Klik hier voor mijn recept voor Espresso Pancakes.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie