5x je passie voor reizen verwerken in wenskaarten

Ben jij iemand die net als ik gepassioneerd is over reizen? Dan weet je waarschijnlijk hoe leuk het is om die passie te delen met anderen. Misschien deel je al heel wat via social media, maar er zijn ook andere manieren om dit te doen. Reizen is namelijk een thema dat gemakkelijk kan worden verwerkt in persoonlijke wenskaarten. En niet alleen in wenskaarten maar ook in andere kaartjes, zoals visitekaartjes en geboortekaartjes, kan je je passie voor reizen verwerken. Heb je hiervoor toch wat inspiratie nodig? Met deze 5 tips help ik je graag op weg om je eigen (wens)kaartjes te maken. 

1. Gebruik reisfoto’s

Leuke kiekjes zeggen vaak meer dan woorden, dus waarom zou je jouw reisfoto’s niet gebruiken om persoonlijke wenskaarten te maken? Je hebt waarschijnlijk veel mooie momenten gefotografeerd tijdens je reizen en dit is een erg fijne manier om jouw herinneringen te delen met vrienden en familie. Zo komen je foto’s niet alleen op social media of in je eigen fotoboeken terecht, maar ook bij degene die je lief hebt. 

2. Koop kaartjes op reis 

Als je tijdens je reizen bedenkt dat je iemand wilt bedanken, zoek dan een lokale winkel en koop een kaartje dat unieke elementen bevat van het land waar je op dat moment verblijft. Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar een lokale krantenwinkel of souvenir tentje. Dit maakt de boodschap extra speciaal en uniek. Je vrienden en familie zullen het onwijs leuk vinden om zo’n uniek kaartje te krijgen. 

3. Kies voor kleuren die je reizen weerspiegelen

Ook voor trouwkaarten kan je je laten inspireren door je reizen. Als je binnenkort gaat trouwen en jij en je partner zijn allebei gepassioneerd over reizen, waarom zou je de kleuren van jullie favoriete bestemming dan niet gebruiken in de uitnodigingen? Zo voeg je een persoonlijke touch toe aan je uitnodiging!

4. Integreer symbolen en iconen

Wil je graag een uniek visitekaartje maken? Gebruik dan symbolen of iconen op die typisch zijn voor jouw favoriete reisbestemming of misschien wel je geboorteland. Denk aan de Eiffeltoren in Frankrijk of het Vrijheidsbeeld in Amerika. Kaartjes met een eigen persoonlijkheid worden altijd meer gewaardeerd. 

5. Durf te experimenteren met vormen

Wil je een reisthema optimaal verwerken in het ontwerp van een geboortekaartje? Kies dan voor een vorm die geassocieerd wordt met reizen, zoals een vliegtuig, zon of wereldbol. Laat je creativiteit de vrije loop en maak iets origineels. Een kaartje dat opvalt, blijft langer in herinnering en is bovendien erg leuk om te ontvangen. 

Klik hier voor 5 tips voor mooie reisfoto’s.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Review

Comments

  • Pingback: 5x je passie voor reizen verwerken in wenskaarten – Luxravel a Leading Travel booking website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie