Food Nieuws januari 2022

Elke maand hou ik je op mijn website op de hoogte van nieuwe producten op food gebied. Dit kunnen eetbare producten uit de supermarkt of webshops zijn, maar ook food gerelateerde producten zoals keukenbenodigdheden of kookboeken. Op deze pagina vertel ik je over al het food nieuws van januari 2022.

Klik hier voor al het food nieuws van december 2021

Babe babyvoeding

Ons zoontje Mats is nu 6 maanden dus we zijn een tijdje terug begonnen met de groente- en fruithapjes. In het begin prakte ik braaf zelf bananen, maar als je meer variatie wil aanbieden is het handiger om kant-en-klare babyvoeding te kopen. De voeding van Babe Baby Foods smaakt heerlijk voor je kleintje, is volledig plantaardig, biologisch en gezond. Er zit geen toegevoegde suikers, zout of e-nummers in. En extra leuk: ze hebben een samenwerking met twee Michelin sterren chefs! Jonnie Boer van de Librije en Sidney Schutte van Spectrum hebben elk een eigen smaak gecreëerd. Babe Foods heeft een Breakfast Box met ontbijthapjes, een Dinner Box, een gemengde box en Chef’s Edition. Je bestelt Babe Baby Foods hier.

Plantaardig

Na het succes van zijn kookboek Vegan for Friends heeft Alexander Gershberg een nieuw kookboek uitgebracht: Plantaardig. Gershberg laat je kennismaken met de veelzijdigheid van de plantaardige keuken, versterkt door bijzondere smaken en kooktechnieken uit Israel en Japan. Je ontdekt hoe je lekker en eenvoudig kunt koken op basis van granen, bonen, wortelgroenten, groene groenten, zeegroenten en je leert hoe je zelf groenten kunt fermenteren.
Je bestelt Plantaardig van Alexander Gershberg hier.

Valentijnsdag Tony’s Chocolonely

Naast de inmiddels bekende ‘ValenTony’, de Tony’s Chocolonely reep met het grote hart in het midden, heeft dit lekkere chocolademerk nog iets leuks voor Valentijnsdag dit jaar. De ValenTony’s in de Wikkelcreator. Tony’s heeft voor Valentijnsdag drie ontwerpen klaargezet om je lief te verrassen met een chocoladereep. En in de Tony’s Wikkelcreator kun je jouw ValenTony’s personaliseren. Je kan zelf een mooie wikkel ontwerpen. Klik hier voor meer informatie.

Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief:

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie