Food nieuws juni 2021

Elke maand hou ik je op de hoogte van al het nieuws in food land. Alle interessante nieuwe producten die gelanceerd worden deel ik op mijn blog zodat jij ook op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Op deze pagina deel ik het food nieuws van juni 2021, dus alle nieuwe producten die deze maand gelanceerd zijn. Ik vul de lijst regelmatig aan dus neem vooral vaker een kijkje. Alle producten op deze pagina zijn getest door mij. Ontbreekt er iets? Laat het me vooral in de comments weten, dan ga ik er naar op zoek!

Klik hier voor mijn pagina met food nieuws van mei 2021.

Nieuwe Nice ijsjes

Nice ken je misschien al wel, ze maken al een tijdje heerlijke ijsjes. Maar in juni 2021 lanceren ze twee nieuwe smaken: Koffie Chocodip en Vegan Choco Hazelnoot. De Koffie Chocodip Een is een echt volwassen-ijsje: lekker zoet met een spannende kick. Hij is gemaakt met bio koffie uit Tanzania (OXFAM Fairtrade), volle melk en room uit de Weerribben, echte vanille en pure chocolade. De Vegan Choco Hazelnoot is een hazelnootbom met dubbele chocolade. Hij bestaat uit zelfgemaakte plantaardige hazelnoot melk, bio cacaoboter en pure chocolade. Ze zijn te bestellen bij online supermarkten Picnic en Crisp, te koop bij bio-winkels en bij veel horeca door het hele land.

Tony’s Hopolonely

Dit keer geen food nieuws van Tony’s Chocolonely maar beer news. Chocolademerk Tony’s Chocolonely brengt namelijk samen met bierbrouwerij BrewDog een biertje uit. Deze Tony’s Hopolonely is geïnspireerd op de witte chocolade, framboos en knettersuiker reep van Tony’s Chocolonely. Het bier is dus eigenlijk een witte chocolade en frambozenmilkshake IPA.
De limited edition biertjes zijn gelanceerd op 9 juni 2021 en als 4-pack te koop via de website van BrewDog.

Vegan Heks’nkaas

Goed nieuws voor alle vegans! Ik hoopte er al een tijd op, maar eindelijk is hij er: vegan Heks’nkaas! Heks’nkaas is een van mijn favoriete spreads voor tijdens een borrel. En alles wat ik over heb eet ik de dagen daarna op mijn brood. En nu is dus een vegan versie van Heksn’kaas zodat ook je vegan vrienden of jijzelf als je veganistisch eet ervan kan genieten. Hij is nu al te vinden bij 800 Albert Heijn winkels en vanaf half juli ook bij verschillende Jumbo supermarkten.

Nurishh

Nog meer vegan nieuws! Nurishh is een nieuw plantaardig merk dat sinds juni 2021 te vinden is in het kaasschap van Albert Heijn. Ze hebben twee soorten plakken (original en met Cheddar smaak) en twee geraspte soorten (original en mozzarella smaak). Ik heb met de vegan plakken met Cheddar kaas al een tosti test uitgevoerd en ze smelten net als dierlijke kaas. Helemaal goedgekeurd door mij dus deze vegan kaas van Nurishh.

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven:

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie