Valentijnsdag 2024 in Tilburg

Wil je met Valentijnsdag 2024 in Tilburg gaan uit eten? Of je geliefde verrassen met iets lekkers van Tilburgse bodem? Zoals elk jaar vertel ik je ook dit jaar weer wat je in Tilburg allemaal kan doen op 14 februari. Op deze pagina deel ik alle tips voor Valentijnsdag 2024 in Tilburg. De lijst wordt regelmatig aangevuld, dus kom vooral nog eens terug.

Klik hier voor al mijn favoriete restaurants in Tilburg.

Rosalie Tilburg

Op woensdag 14 februari staat Rosalie in het teken van de liefde. De chefs hebben speciaal voor Valentijnsdag een 5 gangenmenu en bijpassende hapjes samengesteld. Dit menu kost 65 euro per persoon en kan ook vegetarische besteld worden. Er kan die dag niet a la carte gegeten worden bij Rosalie. Klik hier om te reserveren.

Lunchroom de Katterug

Bij Lunchroom de Katterug, dat zojuist het interieur heeft vernieuwd, kan je terecht voor een lunch op Valentijnsdag 2024. Ze serveren een speciaal voor Valentijn samengestelde lunchplank voor twee. Normaal is deze lunchplank 32,- maar op Valentijnsdag betaal je slechts 24 euro. Reserveren kan telefonisch door te bellen naar 013-5424398 of door te mailen naar info@lunchroomdekatterug.nl.

Auberge du Bonheur

Bij Auberge du Bonheur kan je op 14 februari genieten van een romantisch Valentijnsdiner voor twee. Het menu bestaat uit vier gangen en twee amuses. Je begint met shared starters zoals oesters en getoaste brioche, daarna krijg je zeeduivel, als hoofdgerecht Black Angus rund en als dessert witte chocolade met framboos. Je kan je ervaring compleet maken door daarna te overnachten in het viersterren hotel van Auberge du Bonheur. Het diner is 62,- per persoon en hier te reserveren.

Doloris Meta Maze en Rooftop

Valentijnsdag is de énige dag in 2024 dat je samen met een vriend, vriendin of familielid het doolhof van Doloris mag betreden en ontdekken. Je boekt 1 ticket voor twee personen voor €49,-. Dit prachtige ‘meta maze’ gaat niet over het vinden van de uitgang, maar juist over het genieten van de tijd dat je er wel bent. Normaal mag je deze ervaring niet samen doen en ga je een voor een naar binnen, maar op 14 februari mag je voor een keer samen naar binnen.
Maak jouw ervaring op Valentijnsdag compleet met een diner bij Doloris’ Rooftop. Je kan speciaal voor Valentijnsdag voor 10,- per persoon een plaatsje reserveren en daarvoor krijg je bij aankomst een glas bubbels (naar keuze met of zonder alcohol) en een royaal ‘dessert to share’ toe.

Dwars

Dwars, op de Korvelseweg, werkt dit jaar voor Valentijnsdag samen met Echte Liefde. Want zoals het gezegde gaat: echte liefde gaat door de maag. Ze hebben een speciaal Valentijnsmenu voor 19,95 per persoon. Daarvoor krijg je ontvangst met sprankelende bubbels, de beste hotdogs van Tilburg en een romantisch dessert. Reserveer via valentijn@dwarstilburg.nl.

Nondejeu

Nondejeu is op zoek naar vrijgezelle mannen! Ze hebben een event georganiseerd waarvoor al een groot aantal dames zich heeft aangemeld, maar nog niet zoveel mannen. Je wordt voor dit event gematcht met andere leuke singles uit Tilburg en omstreken, waarmee je als team de strijd aangaat in Prison Island. Geen ongemakkelijke dinner date dus, maar lekker actief games uitspelen om zo te kijken of jullie een goed team zijn. Je krijgt een welkomstdrankje om het ijs te breken, 1 uur in Prison Island met een team van 4 singles en een gezellige afsluitende borrel met een hapje voor 30 euro per persoon. Aanmelden kan hier.

Te Koop in Tilburg

Restaurant Te Koop in Tilburg, in de Armhoefse Akkers, serveert met Valentijnsdag 2024 een 4, 5 of 6 gangen diner dat geïnspireerd is op de liefde. Het diner kost respectievelijk 62,50, 72,50 of 82,50 en is alleen beschikbaar op basis van reservering via hun website.

Zoete Moed

Zoete Moed heeft speciaal voor Valentijnsdag een Valentine Mini Box samengesteld. Deze box bevat huisgemaakte zoetigheden voor twee personen en kost 12,50. De box bestaat uit Shortbread, hartjeskoekjes en -schuimpjes, een brownie en een carameltaartje. De box is op te halen op 14 februari tussen 14 en 16uur. Bestellen kan door te appen naar +31 6 44320686.

Klik hier voor alle restaurants aan de Piushaven.

Sweets by Hilde

Sweets by Hilde heeft twee Valentijnpakketten samengesteld voor 14 februari: 1 voor singles en 1 voor couples. In de box zitten verschillende huisgemaakte lekkernijen. De box voor singles kost 8,- en die voor couples kost 16,-. Meer info of reserveren? Stuur haar een DM op Instagram. Bestel in ieder geval voor 10 februari, het ophalen kan ik overleg.

Villa Vredelust

Villa Vredelust heeft speciaal voor Valentijnsdag op 14 februari een speciaal Valentijnsmenu samengesteld zodat je met je geliefde kan dineren onder de 1.200 witte ‘lovebirds’ aan het plafond. Het is een exclusief driegangenmenu, inclusief een amuse en een glaasje bubbels. Je kan per gang kiezen tussen vis, vlees en vegetarisch. Het menu kost 45,- per persoon. Reserveren kan hier.

Kok Verhoeven

Kok Verhoeven heeft speciaal voor Valentijnsdag een heerlijk 4-, 5- of 6-gangen diner samengesteld. Prijzen of gerechten van de menu’s zijn niet aangekondigd. Je kan je tafel reserveren door te bellen naar 013-5451088.

Michelin Ster restaurant

Een heel goed excuus om je partner en jezelf eens heerlijk te verwennen is door op Valentijnsdag te gaan eten bij een Restaurant met Michelin ster. In Tilburg kan dit bij Restaurant Monarh, en in de directe omgeving kan het bij Restaurant Pikaar in Hilvarenbeek en Alma in Oisterwijk.

Klik hier voor alle Michelin Restaurants in Brabant.

Smaak Lokaal, Rijen

Niet in Tilburg zelf, maar zo dichtbij dat het ook een plaatsje verdient in deze lijst over Valentijnsdag 2024 in Tilburg: Smaaklokaal Rijen. Ze zijn op woensdag 14 februari open voor bijvoorbeeld een lekkere lunch, of nog beter: een high tea! Reserveren kan via hun website.

Eetkaffee Mozes, Goirle

Eetkaffee Mozes in Goirle heeft een speciaal Valentijnsmenu samengesteld voor 36,50 per persoon. Je begint met een proeverijtje om te delen, dan krijg je een Surf & Turf plank met verschillende soorten vis en vlees, en als nagerecht krijg je een Cupido Dessert.

Bij Wout, Moergestel

Ook in Moergestel kan je terecht voor een romantisch diner op Valentijnsdag 2024. Bij Wout serveert een 3 gangen menu inclusief een glaasje bubbels en een amuse voor 42,50 per persoon. Als voorgerecht krijg je een proeverij van verschillende kleine gerechten om te delen, als hoofdgerecht kan je kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Vervolgens kan je kiezen uit 3 verschillende desserts. Reserveren kan via hun website.

Restaurant Noek, Gilze

Ook net buiten Tilburg, maar Restaurant Noek in Gilze serveert een heerlijke Valentijnsmenu. Je kan kiezen uit 5 gangen of 6 gangen (inclusief kaasplank), en krijgt bij binnenkomst een glaasje Prosecco. Het 5-gangen menu kost 49,50 per persoon, het 6-gangen diner 52,50 per persoon. Je kan ook een bijpassend wijnarrangement reserveren van respectievelijk 22,50 en 26,50. Reserveren kan door te mailen naar bediening@restaurantnoek.nl of te bellen naar 0161-745060.

De Huyskamer, Gilze

Restaurant De Huyskamer serveert een speciaal Valentijnmenu van vijf gangen inclusief amuses van het huis. Het menu kost 64,50 en bestaat onder andere uit Wilde Zeebaars, Burrata, en Gnocchi met pesto.
Reserveren kan door te bellen naar 0161-785461.

Restaurant the George, Oisterwijk

Restaurant The George, van Hotel de Leijhof in Oisterwijk, heeft een luxe viergangendiner samengesteld voor Valentijnsdag. Het menu bestaat onder andere uit Heilbot met biet en passievrucht en Rundersukade met pastinaak en paddenstoelen. Het viergangendiner kost 59,- per persoon. Reserveren kan hier.

Seasons, Oisterwijk

Seasons in Oisterwijk biedt ook een speciaal Valentijnmenu dit jaar. Het menu kost 59,50 en bestaat uit vier gangen. Met bijvoorbeeld Vitello met verse tonijn en Eendenborst met pompoen. Reserveren kan door te bellen naar 013-5219526.

Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte:

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie