Glamping met kids in Limburg bij de Leistert

Als je kamperen heel gezellig vindt en een camping leuk voor de kinderen, maar je wil wel van alle gemakken voorzien zijn, dan is glamping iets voor jou. Ik ben er zelf fan van om precies deze redenen.
In Nederland zijn er verschillende geschikte opties hiervoor. Glamping met kids kan in Limburg bij de Leistert. Op deze pagina vertel ik je alles over recreatiepark de Leistert in noord Limburg.

De Leistert

Recreatiepark de Leistert is een 5 sterren vakantiepark in Limburg. Op Buitenhof de Leistert vind je meer dan 300 luxe bungalows en op Camping de Leistert vind je kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties zoals cabins en safaritenten. Over de safaritenten vertel ik je later meer. Eerst vertel ik je wat meer over de Leistert in het algemeen, zowel over de camping als het bungalowpark in Nederland in het noorden van Limburg. Naast de glamping accomodaties is er enorm veel te doen zodat zowel de kinderen als de ouders een fijne vakantie hebben. Zo is er een animatieprogramma, een adventure speeltuin, een subtropisch zwembad, een buitenbad en hyperbowling.
Qua eten zijn er ook meerdere opties. Je kan boodschappen doen bij de supermarkt op het terrein en zelf koken, maar je kan ook gaan eten bij een van de restaurants in de Plaza op de camping.
De Leistert is in 2022 uitgeroepen tot Top Camping door de ANWB.

Glamping

Sinds ik zelf moeder ben, vind ik kamperen een beetje veel gedoe. Maar een camping vind ik wel een enorm leuke plek voor kinderen om op vakantie te gaan. Er is altijd genoeg te doen voor de kleintjes en je bent lekker veel buiten. Daarom vind ik glamping een geweldig uitvinding. Lekker comfortabel slapen, je eten en drinken in een koelkastje in je tent bewaren en ‘s ochtends een kopje thee zetten met de waterkoker. Het beste van twee werelden. Bovendien kan je een campingbedje of kinderstoel huren als je reist met baby.
Bij de Leistert zijn er verschillende accommodatietypes waar je uit kan kiezen als je luxueus wil kamperen. Mijn favorieten zijn de Safaritent en de Glamping Tent voor glamping in Limburg.

Safaritent

De Safaritent heeft twee aparte slaapkamers zodat je als ouders in een ander gedeelte kan slapen dan de kinderen. Er is een keukenblok met kookplaat, koelkast en waterkoker. Voor de toiletten en douches gebruik je het algemene toiletblok. De tenten staan daar dichtbij dus de kinderen hoeven niet ver te lopen. De tent heeft een overdekt terrasvlonder met een picknicktafel. Zo zit je nog gezellig droog, ook als het regent.

Glamping Tent

De Glamping Tent van de Leistert is echte luxe. Ook hier heb je twee slaapgedeeltes, maar er is nog veel meer. Zo heb je je eigen toilet en zelfs je eigen douche. En er is zelfs verwarming in je tent! En je keuken doet niet onder voor een appartement, zo is er een koelkast, magnetron, kookplaat, Senseo en een waterkoker. Je hebt ook bij deze Glamping Tent een terrasvlonder met een picknicktafel, maar daarnaast heb je ook twee comfortabele stoelen waar je lekker een boek kan lezen.

Restaurants bij de Leistert

Op het terrein van de Leistert vind je een supermarkt waar je je dagelijks boodschappen kan doen. Erg fijn dat je niet met kratten vol boodschappen thuis hoeft te vertrekken voor je verblijf. Je vindt er van alles om bij je tent of bungalow te ontbijten, lunchen, koken en bakken. Maar er zijn ook meerdere restaurants op het terrein aanwezig. Zo is er Restaurant Grillo waar je ‘s ochtends kan gaan ontbijten en ‘s avonds kan tafelgrillen. Bij restaurant La Selva kan je genieten van een gezonde lunch of diner en bij Via Verde geniet je van Italiaanse pasta’s en pizza’s. Verder kan je ook eten laten bezorgen bij je accommodatie en er is ook een cafetaria met lekkere frietjes.

Klik hier voor meer informatie of te boeken bij de Leistert voor glamping in Limburg.

Je vindt het misschien ook leuk om te lezen over Glamping in Flevoland.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Hotels · Kids

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie