Kerstballen voor foodies

This post is in Dutch, click here for my Christmas gifts for foodies in English.

Het is weer tijd om de kerstboom op te gaan tuigen en je huis in winterse sferen te gaan versieren. Gelukkig zijn bomen allang niet meer standaard en saai en worden ze vaak heel origineel versierd. Ook voor foodies en culinaire gekken zijn er allerlei leuke kerstversieringen te vinden. Op deze pagina vind je al mijn favoriete kerstballen en kersthangers in het thema van eten. Van healthy foodie tot coffee junk, deze kerstballen zullen goed van pas komen. Leuk voor in je eigen boom maar natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen aan een food liefhebber!


Deze friet kerstbal heb ik voor mezelf gekocht, ik vond hem zo leuk. Dankzij de rood geruite verpakking is hij ook nog eens in kerstkleuren. Erg leuk voor elke fastfood lover of voor je buurjongen die een bijbaan heeft in de snackbar. Ook leuk voor kids trouwens want welk kind is er nou niet gek op patat? Je koopt deze friet kerstboom decoratie bij Radbag. Ze hebben overigens ook een hamburger en pizzapunt voor in de kerstboom.


Dit kerstornament in de vorm van een percolator is een must-have voor iedere koffie liefhebber! Een leuk kerstcadeau voor een caffeine junkie of een barista maar ook leuk voor in je eigen kerstboom als jij pas aanspreekbaar bent na een sterke kop espresso. Deze percolator en de kerstbal in de vorm van een rode ui bovenaan de pagina zijn beide van SissyBoy, je koopt ze hier.


Ook voor gezonde foodies, fitgirls en health freaks zijn er leuke kerstballen verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze ananas kerst hanger van de Albert Heijn? Ze hebben nog meer gezond eten voor in de kerstboom want ze hebben ook een ananas en een tomaat. Voor de ongezondere vleeseters onder ons hebben ze zelfs een kroketten kerstbal! Je koopt de etenswaren kerstballen van Albert Heijn hier.


Avocado is mijn favoriete etenswaar dus een avocado kerstbal kan in dit lijstje niet ontbreken. Deze vind ik bovendien mega schattig! Je koopt deze avocado kerstboom hanger bij What a Wonderful Christmas en ze hebben er ook een ijsje en chocolade croissant kerstbal.


Sushi blijft populair in Nederland. Heb jij ook een vriendin met wie je graag onbeperkt sushi gaat eten? Dan is deze sushi kerstbal iets voor jullie! Sinds mijn reis naar Japan ben ik een nog grotere fan van sushi geworden, ik heb zelfs veel verschillende sushi recepten op mijn site staan van Sushi Taart tot Sushi Pizza. Deze sushi kerstboom hanger mag dus eigenlijk in mijn boom ook niet ontbreken. Je koopt hem hier.


Hoe geweldig zoet is deze donut kerstbal. Hij is roze met wit en gouden sprinkles. Deze donut kersthanger is van Vondels in Amterdam en je kan in hun webshop nog meer zoete kerstballen kopen zoals macarons of softijsjes.
Koop je food kerstballen bij Vondels hier. 

Klik hier voor mijn kerstcadeaus voor foodies.

Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie