Last-minute Carnavalsartikelen laten bezorgen door Flink

Een aantal maanden geleden vertelde ik jullie al over flitsbezorgservice Flink. Ze bezorgen binnen 10 minuten je boodschappen bij je thuis tegen zeer lage bezorgkosten. Toen waren ze actief in zes Nederlandse steden, inmiddels vind je ze al in 29 steden.
Sinds ze in Tilburg actief zijn heb ik ze al regelmatig gebruikt, bijvoorbeeld als het slecht weer was of als de supermarkt al dicht was. En nu ontdekte ik dat ze ook een heel Carnavalsassortiment hebben in de Brabantse en Limburgse steden. Zo kan je last-minute je Carnavalsartikelen laten bezorgen door Flink.

In de Flink app is een speciale categorie toegevoegd. Dus naast bijvoorbeeld ‘Fruit’ en ‘diepvries’, zie je nu ook ‘Carnaval’. Die categorie is dan weer onderverdeeld in verschillende subcategorieën. Hieronder vertel ik je meer over alle carnavalsartikelen bij Flink en mag ik je een gave korting geven!

Last-minute Carnavalsoutit

Had je eigenlijk geen zin om te gaan, of dacht je dat de Corona-maatregelen nog langer zouden duren, maar wil je nu toch even een drankje en dansje doen in de stad? Dan kan je door Flink je last-minute Carnavalsoutfit laten bezorgen! Ze hebben bijvoorbeeld grappige zonnenbrillen. En ze hebben ook assortiment specifiek per stad. Zo hebben ze in Tilburg een groen-oranje Kruikenstad muts en sjaal. Ook handig: ze hebben ook schmink.

Last-minute Carnavalseten

Ik ben zelf al klaar met mijn outfit, maar ik vind het heel handig dat je ook allerlei typisch Carnavalseten kan bestellen bij Flink. Zo hebben ze onder andere verse worstenbroodjes van Houben, en ook in de vegetarische variant. Maar ook chips, frikandellen, bitterballen en biertjes zijn te bestellen. De biertjes zijn al koud, wel zo handig als je ze last-minute gaat bestellen.

Korting bij Flink

Wil je ook last-minute je Carnavalsartikelen laten bezorgen door Flink? Ik heb een kortingscode voor jullie geregeld! Niet alleen in Tilburg maar in alle Nederlandse steden waar Flink actief is, is mijn kortingscode geldig. Met de code ANNETRAVEL krijg je €15 korting op je eerste bestelling van minimaal €30 bij Flink.

Klik hier voor mijn blog met meer informatie over Flink.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie