Oud en Nieuw in Tilburg

Vier je Oud & Nieuw in Tilburg, en ben je op zoek naar een leuk feest, restaurant of kroeg om de jaarwisseling te vieren? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Ik vertel je hier alles over de beste manieren om het nieuwe jaar in te gaan op 31 december in de Brabantse stad Tilburg.

De informatie op deze pagina is up-to-date over de jaarwisseling 2023/2024.

Poppodium 013: Plan de Champagne

Elk jaar kan je bij Poppodium 013 in het centrum van Tilburg het nieuwe jaar dansend ingaan. Ze organiseren jaarlijks het oud&nieuw feest Plan de Champagne. Alle drie de zalen zijn open. Op de mainstage draaien ze met Rewind de lekkerste hits van toen en nu. In de Next Stage kan je je disco moves oefenen met Donny Summer Danspaleis. En in de kelder kan je jezelf inschrijven om een half uur de aux kabel te krijgen en jouw favoriete genre ten gehore te brengen.
Plan de Champagne is voor 18+. De zaal gaat open om 00:30 uur en sluit pas om 6 uur ‘s ochtends. Tickets zijn hier verkrijgbaar vanaf 19,95 (early bird).

Doloris Rooftopbar

De beste plek om het vuurwerk over heel Tilburg te bekijken is bij de rooftopbar van Doloris. Ze organiseren een 4 gangen walking dinner op ouderjaarsavond. De gerechten zijn geinspireerd op smaken van over de hele wereld. Na de muziek gaat de muziek van de DJ wat harder en kan er gedanst worden. Om middernacht zijn er bubbels en bites en tel je samen af tot middernacht. Na het bekijken van het vuurwerk kan je nog tot 2uur dansen en kletsen. Onbeperkt bier, wijn en fris is inbegrepen bij je ticket. Tickets kosten 112,- per persoon en zijn hier te bestellen.

Studio Tilburg: Club Stelz XXL

Wil je met Oud en Nieuw in Tilburg lekker dansen in een club? Bestel dan je kaartjes voor Club Stelz XXL in de Studio aan de Korte Heuvel. Voor maar 35,- per persoon heb je toegang vanaf 00:15uur tot 06:00uur en onbeperkt Stelz, bier en fris. Bestel hier je kaartjes.

NOIR

Ook NOIR organiseert een gezellig feestje voor Oud & Nieuw. Bij NOIR kun je voor 100 euro p.p all in genieten van borrels, bites, champagne, oliebollen en een dj en je krijgt nog een kleine attentie van ze. Ze openen om 21uur en sluiten om 2uur. Ze hebben slechts 100 kaarten beschikbaar. Reserveren kan door te mailen info@noir.nl.

Vine

Ook bij Vine op het Piusplein in Tilburg kan je het nieuwe jaar inluiden. De New Year’s Eve Party van Vine begint om 21uur en eindigt om 2uur. Tickets zijn 100,- per persoon voor een all-in arrangement met heerlijke dranken en wijnen maar ook bites en champagne en oliebollen om middernacht. Dit nieuwjaarsfeest is voor 25 jaar en ouder.

Korte Heuvel Countdown

Na het succes van de Silent Disco bingo avonden, slaan een aantal kroegen op de Korte Heuvel weer de handen ineen. Ze organiseren de Korte Heuvel Countdown; een gratis toegankelijk feest waar je met je vrienden kan aftellen in je favoriete kroeg. Van 21 tot 01uur kan je terecht bij Le Clochard, Shoco, Stoffel, Live, Studio, Bakker en Polly Maggoo.

Van der Valk Gilze Tilburg en Efteling

Van der Valk hotel Gilze Tilburg heeft een speciaal arrangement voor oud en nieuw samengesteld waarbij je twee nachten in het hotel verblijft en de laatste avond van het jaar in de Efteling door mag brengen. In de Efteling luid je op 31 december 2023 sprookjesachtig het nieuwe jaar in met duizenden lichtjes, winterse attracties, entertainment en een geweldige vuurwerkshow om middernacht. Het Oud & Nieuw Eftelingarrangement van Hotel Van der Valk Gilze Tilburg kan je boeken mét of zonder live cooking buffet voorafgaand aan je bezoek aan het park. Dit live cooking buffet begint al lekker vroeg (vanaf 16.00 of 16.30 of 17.00 of 17.30 en de laatste aanvang is 18.00 ) zodat je op tijd in het park kunt zijn. De prijs voor dit arrangement is 235,- per persoon inclusief 2 nachten en de entree bij de Efteling. Inclusief life cooking buffet is het 290,- per persoon.  

Cafe de Kiosk, Loon op Zand

Cafe de Kiosk organiseert op 1 januari een Nieuwjaarsborrel. Ze openen de deuren vanaf 16uur en er is een DJ die de lekkerste hit draait. Entree is gratis en vol=vol.

Klik hier voor al mijn tips voor Kerst 2023 in Tilburg.

Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie