Nieuw: je boodschappen binnen 10 minuten bezorgd met Flink

Er is een nieuw trend in online bestellen en bezorgen in Nederland. Je kan nu je boodschappen binnen 10 minuten bezorgd krijgen met Flink. Op deze pagina vertel ik je alles over bezorgdienst Flink, wat de voordelen zijn en deel ik een kortingscode met je.

Snel je boodschappen bezorgd

Je kon natuurlijk al veel langer online je boodschappen bestellen en laten bezorgen, maar dan moest je dit ver van te voren al regelen. Time slots zaten, vooral in tijden van Corona, ver van te voren vol en je moest dus vaak wel een week van te voren al nadenken over wat je nodig had. Dan kon je bovendien alleen maar een dagdeel aangeven en moest je dus een paar uur beschikbaar zijn om de boodschappen in ontvangst te nemen. Daarnaast moet je voor minimaal €50,- aan boodschappen bestellen en heb je vaak bezorgkosten.
De nieuwe trend in boodschappenland is dat je boodschappen binnen 10 minuten kan laten bezorgen. Dit is ideaal voor mensen die niet zo van plannen houden. Maar het is ook perfect als je tijdens het ontbijt erachter komt dat de yoghurt op is of tijdens het bakken van een cake je geen eieren in huis blijkt te hebben.
En wat dacht je van een onverwachte borrel met vrienden waarbij je toch wat extra drank nodig blijkt te hebben. Of als je ineens zin hebt in een bak ijs als je je Netflix serie aan het bingen bent?
Ik zag wel voordelen in dit snelle bezorgen van je boodschappen dus ik probeerde het uit.

Flink

Ik zag dat je in mijn woonplaats (Tilburg) je boodschappen binnen 10 minuten kan laten bezorgen met Flink. Ze bezorgen overigens ook in Amsterdam, Utrecht, Delft, Den Haag en Haarlem.
Ze bezorgen van 8 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds, dus van ontbijt tot late-night snack-cravings kan je bij ze terecht.

Je bestelt via de Flink app. In deze app zijn alle boodschappen handig per categorie gerangschikt. Zo kan je bijvoorbeeld meteen naar ‘ontbijt’, ‘zuivel en eieren’ of ‘alcohol’. Binnen deze categorieën zijn de boodschappen ook weer handig onderverdeeld, dus je vind snel wat je zoekt. Ze hebben echt mega veel. Het enige nadeel vond ik dat dingen die tijdelijk niet leverbaar waren er wel tussenstonden, dus soms moest je even goed kijken.

Wat me meteen opviel is dat de boodschappen niet duurder zijn dan in de supermarkt. Ik was bereid dat je veel extra zou moeten betalen voor de producten maar dat valt dus reuze mee. Het minimale shop bedrag is slechts 1 euro, dus ook als je maar 1 ding nodig hebt kan je dit al bij Flink bestellen.
Ik verwachtte flinke bezorgkosten. Aangezien je voor je thuisbezorgde maaltijd van een restaurant al snel rond de 5euro kwijt bent. En die doen er aanzienlijk langer over dan 10 minuten.
Maar ook dit viel mee; slechts €1,80 hoefde ik te betalen. Je kan betalen met Paypal of met credit card.

De boodschappen waren er inderdaad binnen 10 minuten en ze werden bezorgd door een fietskoerier. Een stuk milieuvriendelijker dan alle bestelbusjes en auto’s dus!

Kortingscode Flink

Omdat ik zo enthousiast ben over deze nieuwe snelle manier van boodschappen bezorgd krijgen heb ik een kortingscode geregeld voor mijn volgers. Met mijn code TRAVELFOODIE krijg je €10,- korting op je bestelling (van tenminste €20,-) bij Flink. Dus woon je in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Delft of Tilburg doe er dan je voordeel mee!

Klik hier voor een overzicht van leuke cadeaus die je online kan bestellen en laten bezorgen.

Article Categories:
Geen categorie · Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie