Mega Verjaardag Win-acties

LET OP: de wino-acties zijn nu gesloten voor deelname. De winnaars worden onderaan bij de reacties bekend gemaakt.
Je kan je nog steeds inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte gehouden wordt van volgende win-acties!


Op zaterdag 13 juli was ik jarig en dat vier ik dit jaar groots met heel veel prijzen voor jullie. Elke dag voeg ik een nieuwe win-actie toe en je mag zo vaak mee doen als je wil. Bovendien geef ik elke prijs drie keer weg: 1x hier op mijn blog, 1x op mijn Facebook pagina en 1x op mijn Instagram account. Je maakt dus op elke prijs drie keer kans!

Win-actie 1: MyMuesli

De eerste prijs die je kan winnen is een grote koker van MyMuesli. Ik vind de muesli’s van MyMuesli echt geweldig. Ze hebben zoveel keus en zoveel originele smaken. Bovendien zijn de kokers vaak mooi ontworpen en is het echt een feestje om ‘s ochtends je ontbijt kommetje te maken.
Je kan nu een verrassingskoker van MyMuesli winnen. Het enige dat je hoeft te doen is je hieronder aan te melden voor mijn nieuwsbrief (als je die nog niet ontving) en in een reactie aan te geven welke prijs je wil winnen en waarom.

Win-actie 2: Hands Off My Chocolate

Win-actie nummer twee is een heerlijk chocolade pakket van Hands Off My Chocolate. Ze hebben een nieuwe reep die, heel toepasselijk, Birthday Cake heet. Hij is gemaakt met witte en melkchocolade en er zit meringue en discodip in! Als je wint krijg je maar liefst 3 Birthday Cake repen van Hands Off my Chocolate! Het enige dat je hoeft te doen is hieronder te abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief en in de comments te laten weten dat je de chocola wil winnen.

Win-actie 3: Gimber

Gimber is een nieuwe alcoholvrije drank met een sterke gember smaak. Deze biologische drank bestaat voornamelijk uit gember uit Peru en verder uit limoen en kruiden. Je lengt de Gimber aan met (plat of bruisend) water en hebt zo een heerlijk alcoholvrij drankje. Erg lekker voor liefhebbers van ginger beer. Je kan nu een van de eerste zijn die dit drankje uittest! Ik geef namelijk 3 500ml flessen weg. Je doet lang met deze grote flessen omdat je je drankje aanlengt; dus je kan heel de zomer vooruit! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief en te laten weten in de comments dat je de fles Gimber wil winnen.

Win-Actie 4: black&blum lunchbox

De laatste win-actie is deze mooie luncbox van black+blum. Perfect voor als je op zoek bent naar een duurzame manier om je lunch mee naar studie of werk te nemen, maar ook tof voor op reis of voor in je busje of bootje. De bamboe deksel kan je ook meteen als snijplank gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is hieronder te abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief en in de comments te laten weten dat je de lunchbox wil winnen.

Zoals gezegd kan je met alle win acties ook op Facebook en Instagram mee doen. Succes!

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Geen categorie

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie