Dit zijn de Kerstballen van Fred van Leer voor 2023

Dit zijn de Kerstballen van Fred van Leer voor 2023! Dit jaar lanceert Fred van Leer zijn vijfde kerstballencollectie. Net als voorgaande jaren kan je je weer voorbereiden op veel glitter en glamour. De kerstballen zijn heerlijk body positive en kleurrijk. En net als vorig jaar kan je dit jaar ook weer de bekende Satisfyer kerstbal bemachtigen! Op deze pagina vertel ik je alles over de kerstballen van Fred van Leer voor 2023.

Fred van Leer

Vanaf zijn vijfentwintigste is Fred van Leer al actief. En inmiddels heeft deze mode-expert en televisiepersoonlijkheid zich bewezen als een ware ondernemer. Fred vervulde een langdurige rol als coach bij Hollands Next Top Model en is tevens de gastheer van eigen televisieprogramma’s, waaronder ‘Say yes to the dress Benelux’ en ‘Alles uit de kast’ op TLC, evenals ‘RuPaul’s Drag Race’ op Videoland. Hij wist theaters te vullen met zijn succesvolle shows en bracht Ahoy Rotterdam in extase tijdens het evenement Fred & Friends 2022. En natuurlijk heeft hij veel volgers op social media die genieten van zijn uitgesproken persoonlijkheid. Hij heeft afgelopen vier jaar elk jaar een kerstballencollectie uitgegeven en ook dit jaar kan je zijn kerstballen weer kopen.

Kleurrijke Kerstballen

Ik denk dat er weinig kerstballen zo kleurrijk zijn als die van Fred van Leer. Van Piñata tot regenboog teddybeer. En wat dacht je van deze vriendschapskerstballen? Net als de vriendschapsketting die je misschien als kind had, kan je de helft van dit hart aan je bestie geven.
En bij de kerstballen van Fred van Leer voor 2023 vind je ook alles voor de self acclaimed Kings and Queens; van een paarse kroon tot een panterkop met kroon. De kerstballen van Fred van Leer voor 2023 zijn allemaal handgeblazen.

Body positivity Kerstballen

Ik vind het vooral geweldig dat je naast alle slanke kerstengelen in de winkels nu ook heerlijke body positive kerstbal kan kopen. De sassy, curvy lady in regenboog kokerrok is mijn favoriete kerstornament van 2023!
En wat dacht je van de mooie panterprintlaarzen? Of een Fred van Leer look-a-like met diezelfde laarzen op een discobal à la Miley Cyrus.

Satisfyer Kerstbal

De Satisfyer is hét sexspeeltje van afgelopen jaren. Na de dildo kwam de vibrator, en na de vibrator kwam de Satisfyer. En Fred van Leer heeft een kerstbal gemaakt van deze Satisfyer. Een hilarisch cadeau om te geven, en ook erg leuk om in je eigen kerstboom te hangen om de reactie van je schoonouders af te wachten. Hij heeft overigens ook het bekende ‘Ring for Champagne’ knopje als kerstbal, maar dan met de tekst ‘Ring for Orgasm’. Ondeugende kerstballen dus!

Waar zijn de Kerstballen van Fred van Leer te koop?

De vraag die je nu natuurlijk hebt is: waar koop je de kerstballen van Fred van Leer? De kerstballen van Fred van Leer koop je ook dit jaar, net als voorgaande jaren, bij Shoeby. Zowel in de winkels als op shoeby.nl.

Klik hier voor de beste kerstballen voor foodies.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie