Online masterclass van Jonnie en Therese Boer

Je kan nu een online masterclass volgen van Jonnie en Therese Boer. Het echtpaar dat al jaren aan de top staat van culinair Nederland. Ze runnen een van de weinige drie Michelin sterren restaurants van het land en Jonnie Boer is een van de drie Nederlandse chefs die in de lijst van beste chefs ter wereld staat.
Iedere foodie en thuiskok kan ontzettend veel van ze leren, ik vind het dan ook heel gaaf dat je nu een masterclass van ze kan volgen vanuit je eigen huiskamer.

Online Masterclass Jonnie en Therese

De masterclass van Jonnie en Therese Boer bestaat uit maar liefst 29 afleveringen. Maar wat er erg prettig aan is, is dat het allemaal korte fragmenten zijn. Zo kan je makkelijk af ten toe een aflevering tussendoor kijken en hoef je er geen drie uur aan een stuk voor uit te trekken. In deze afleveringen worden allerhande onderwerpen besproken. Sommige vond ik vooral interessant omdat het een inkijkje geeft in hoe een driesterrenchef werkt, bijvoorbeeld als hij in de eerste aflevering vertelt over hoe een gerecht bij De Librije tot stand komt. Sommige afleveringen vond ik voor mezelf interessant, om mijn eigen kook-skills te verbeteren, zoals de aflevering over tips voor thuis.
En Therese geeft enorm veel tips voor wijnen. Van basisinformatie, tot wijn-pairing bij de gerechten die je kan leren in de video’s van Jonnie.

De filmpjes zijn mooi gemonteerd, dus je krijgt echt de sfeer van de Librije, de omgeving en het leven van Jonnie en Therese mee.

Grootmeesters

Je kijkt de online masterclass van Jonnie en Therese Boer via Grootmeesters. Op dit platform kan je masterclasses bekijken van allerlei succesvolle personen. Van zanger Guus Meeuwis tot voetballer Rafael van der Vaart. Je kan ervoor kiezen om een losse masterclass te kijken voor €29,95, maar je kan ook een abonnement afsluiten. Momenteel betaal je slechts €5,95 per maand voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is (normaal €9,95). En voor een jaarabonnement betaal je momenteel slechts €60,-, dat is maar 2 euro per maand en als je 2 masterclasses bekijkt heb je het er dus al uit.

Wil je niet alleen zo goed koken als Jonnie Boer, maar wil je ook je food fotografie skills verbeteren? Doe dan op zaterdag 4 maart mee met de workshop Flatlay fotografie en Geld verdienen met je Instagram account.

Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie