Food nieuws zomer 2021

Elke maand hou ik je op mijn blog op de hoogte van nieuwe producten in de Nederlandse supermarkten of webshops. Omdat in de zomer minder nieuwe producten gelanceerd worden deel ik op deze pagina nieuwe food producten van juli en augustus. Van een nieuwe smaak Tony’s tot lekkere alcoholvrije wijn; lees snel verder voor al het food nieuws van zomer 2021.

Klik hier voor het food nieuws van juni 2021.

Propolis

Heb je al wel eens gehoord van Propolis? Propolis is een product dat bijen maken om de raat infectie-vrij te houden. Het is een mengsel van hars, pollen, bijenwas en een aantal andere mineralen en spoorelementen. Propolis wordt al eeuwen lang over de hele wereld gebruikt vanwege de gunstige werking die het op je gezondheid kan hebben. Ook in Nederland groeit Propolis in populariteit. Het wordt onder andere gebruikt om hooikoorts klachten te verminderen, aften te behandelen en wondjes te genezen. Er bestaan verschillende Propolis producten zoals capsules of tinctuur.
Propolis tinctuur wordt vaak gebruikt om de algehele weerstand te verhogen. Je voegt alleen maar wat druppels toe aan een glas water of thee en wordt vaak in verband gebracht met het herstellen van ziekte of keelontsteking maar bijvoorbeeld ook met kiespijn en tandvleesklachten. In Nederland zijn verschillende Propolis producten te koop bij Honing Direct.

Elke Dag Gezond

WW (voorheen Weight Watchers) heeft een nieuw boek uitgebracht: Elke dag gezond. Het is niet alleen een kookboek met recepten, maar een ‘inspiratieboek’ met ook veel tips en adviezen. Elke dag gezond gaat in op de aspecten die bijdragen aan een gezonde levensstijl, waaronder beweging, slaap en natuurlijk ook voeding. Er staan maar liefst 120 recepten in het inspiratieboek van WW. De recepten zijn voor o.a. hapjes, maar ook barbecue, desserts en andere feestelijke gerechten. Naast vis- en vleesgerechten staan er ook verschillende vegetarische gerechten in. Klik hier om Elke dag gezond te bestellen.

Nakano Knives

Nakano Knives maakt al sinds 1918 prachtige messen die door veel Michelin sterrenchefs worden gebruikt. Ze hebben niet alleen een mooi design, ze zijn ook vlijmscherp. De Nakano messen worden in Japan gemaakt en over de hele wereld gratis bezorgd, ook in Nederland kan je dus een Nakano knive bestellen. Omdat ik de messen zo mooi vind, mag ik je maar liefst 20% korting geven op je bestelling. Gebruik code ANNE bij het afrekenen en er gaat 20% van je aankoopbedrag af. Klik hier om je Nakano Knives mes te bestellen.

Asian Food Lovers

Asian Food Lovers is niet nieuw, maar ik heb er laatst voor het eerst besteld dus ze zijn wel nieuw voor mij. Ik ben erg enthousiast over deze webshop gespecialiseerd in Aziatische producten. Je vindt er alles voor Japanse sushi, Indiase curry of Indonesische rijsttafels. Naast een groot assortiment ingrediënten uit de Aziatische keukens, verkopen ze ook mooi servies en handige keukenapparatuur zoals rijstkokers. Er staan ook allerlei Aziatische recepten op de website van Asian Food Lovers waarvan je de ingrediënten meteen online kan bestellen.

Pablo’s Quinoa Revolucíon

Er is deze zomer een nieuw quinoa merk verschenen in de Nederlandse supermarkten: Pablo’s Quinoa Revolucíon. Het is ontstaan vanuit de wens om het voedselsysteem duurzamer te maken. Quinoa is daar erg geschikt voor. Het bevat 16 gram eiwit per 100 gram, alle aminozuren, heeft een lage GI Index, twee keer zoveel vezels als bruine rijst en zit vol antioxidanten, vitamines en mineralen. Pablo’s Quinoa Revolcíon is opgericht om je te laten zien hoe gemakkelijk, veelzijdig en lekker quinoa is.Met recepten en producten wil het je inspireren om wat vaker voor quinoa te kiezen. Je kan het namelijk niet alleen als graan gebruiken bij je avondeten, maar je kan er ook allerlei ander lekkers zoals burgers van maken.

My Boost

Op zoek naar een makkelijke manier om je smoothie bowl te pimpen? Dan zijn de producten van My Boost iets voor jou. Ze hebben verschillende poeders die je door je smoothie bowl kan roeren en toppings om eroverheen te strooien. Zo geven ze je smoothie bowl meer smaak en voegen ze iets gezonds toe aan je ontbijt. Alle producten van My Boost zijn vegan en vrij van toegevoegde suikers. Je vindt ze bij Albert Heijn.

Nieuwe smaak Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft in de zomer van 2021 een nieuwe smaak geïntroduceerd: witte chocolade met wafel en blauwe bes. Het is een estafette reep dus hij is maar tijdelijk verkrijgbaar. Hij neemt het stokje over van de witte chocolade reep met kandijkoek en kers. Je vindt deze nieuwe tijdelijke Tony’s Chocolonely reep bij Albert Heijn, Jumbo en veel andere supermarkten. Je herkent hem aan zijn helderblauwe verpakking.

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief om geen food nieuws meer te missen:

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..