Win een jaar lang gratis Nordik Sense bodycare producten

(As this giveaway is only in the Netherlands, this blog post is in Dutch)

Ken jij Nordik Sense al? Deze body care producten zijn sinds kort te koop in Nederland. Nordik Sense is geinspireerd op eeuwenoude Scandinavische tradities waarbij warm en koud gevolgd worden door een moment van ontspanning.  Als je regelmatig naar de sauna gaat dan weet je zelf ook al hoe dat helpt om te ontspannen in ons hectische leven.

Nordik Sense wil de kleine en vaak schaarse momenten die we voor onszelf hebben verbeteren met producten voor ontspanning en hernieuwde energie. Zelf merk ik ook dat na een dag werken, ik vooral denk aan alles wat nog moet gebeuren en het gevoel heb ik constant achter de feiten aan loop. Stress is een van de meest ongezonde factoren in onze levens, dus ik werk graag bewust aan meer ontspanning in mijn leven. Zo ga ik minstens 1x per week naar yoga en leg ik af en toe bewust mijn telefoon even weg.
Lekker koken voor vrienden helpt me ook enorm om te ontspannen, had je mijn pagina met gezonde party snacks al gezien?

Verder is een lekker verfrissende douche als ik opsta of een verwarmende douchebeurt voordat ik ga slapen h’et ideale moment voor mij om even te ontspannen en goed voor mezelf te zorgen. Ik ontdekte dat Nordik Sense producten heeft die precies bij deze behoefte aansluiten en omdat ik zo enthousiast ben heb ik een hele gave win-actie met ze georganiseerd.

Nordik Sense heeft 3 productlijnen: cooling, warming en relaxing. De cooling lijn zorgt voor verfrissing en nieuwe energie, perfect om de dag mee te beginnen. De warming lijn zorgt voor een verwarmende sensatie, deze gebruik ik graag voordat ik ga slapen. De relaxing lijn zorgt voor ontspanning en is heerlijk voor op een luie zondagochtend.
Elke lijn heeft een shower gel, shower scrub, body lotion en shower oil.

Bij mijn mega gave win-actie kan je alle lijnen proberen want je krijgt maar liefst een jaar lang gratis Nordik Sense producten. Ja je leest het goed, een jaar lang gratis producten! Je krijgt maar liefst 12 Nordik Sense producten opgestuurd van zowel de warming, cooling als relaxing lijn.
Het enige dat je hoeft te doen is in te schrijven voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en hieronder in een comment te laten weten dat je mee doet!
Heel veel succes iedereen!

Subscribe to my mailing list

Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie