Vegan restaurants in Sevilla

Ga je binnenkort naar de Spaanse stad Sevilla en wil je er lekker veganistisch eten? Op deze pagina deel ik de beste vegan restaurants in Sevilla. Ook restaurants met veel vega(n) opties heb ik in deze lijst opgenomen. Van vegan lunch tot diner of een lekkere vegen taart; hier moet je zijn in Sevilla in Spanje.

Veganitessen

Veganitessen is een 100% vegan bakkerij en bar. Ze zijn begonnen in 2008 als een vegan bakkerij met heerlijke cupcakes en taarten. Maar sinds 2015 serveren ze van alles. Van tapas tot burgers, wraps en pizza; allemaal plantaardig. Op de foto zie je hun sandwich met vegan zalm en feta kaas. Deze stond op hun tapas menu dat elke vrijdag verandert. Je vindt het huidige menu op de borden in het restaurant.
Veganitessen was een van de eerste volledig vegan restaurants in Spanje. Door hun expertise en ruime aanbod is Veganitessen alleen al een goede reden om het vliegtuig te pakken naar Sevilla. Vind hier goedkope vliegtickets naar de Spaanse stad zodat jij ook snel lekker vegan kan eten.

Vegani

Vegani is een 100% vegan restaurant dat focust op biologische en lokale producten. Je kan hier heerlijke vegan gerechten. Ze hebben een kaart met sandwiches, zoals met ‘no chorizo’ (aanrader). En ze hebben een kaart met hapjes zoals gepaneerde bloemkool en champignon kroketjes.
Vegani is open van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch en diner. Je kan de gerechten van Vegani ook laten bezorgen via Just Eat.

El Enano Verde

Bij El Enano Verde serveren ze huisgemaakte vegan gerechten met fruit, groenten en peulvruchten van het seizoen. Ze serveren een tweegangen lunch met een wekelijks veranderend menu. Ze laten zich regelmatig inspireren door gerechten van over de hele wereld zoals curries en tacos.
El Enano Verde is open van woensdag tot en met zondag voor lunch.

Verdetariano

Verdetariano is een klein vegan en vegetarisch restaurant in Sevilla. Ze veranderen het menu elke dag! Ze hebben dan ook geen uitgebreid menu, maar keuze uit een stuk of drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een aantal desserts.
Verdetariano is open van maandag tot en met zaterdag voor lunch. Daarnaast kan je ook vegan taarten bestellen bij Verdetariano, bestel ze wel minstens 2 dagen vooraf.

La Vegana

La Vegana is de plek voor een heerlijk vegan dessert. Ze hebben echt fantastische taarten en cupcakes. Ze hebben ook glutenvrije en suikervrije taarten, en uiteraard zijn de taarten ook koemelk-vrij dus La Vegana is ideaal als je een allergie hebt en toch een heerlijk taartje wil eten.
La Vegana biedt ook vegan kookcursussen aan. Ze zijn open van maandag tot en met zaterdag.

Klik hier voor mijn favoriete vegan restaurants in Barcelona.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Europe · Travel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie