Afhalen bij Goyvaerts in Eindhoven

Tijdens de horeca sluiting zijn er gelukkig genoeg creatieve initiatieven ontstaan. Zo kan je, ondanks dat de horeca dicht is, toch nog genieten van heerlijk eten. Zo ontdekte ik op Social Deal dat Restaurant Goyvaerts in Eindhoven ook een tof concept heeft. Je kan er een heerlijk drie gangen menu ophalen waarbij je thuis alleen nog maar de finishing touch van de gerechten hoeft te doen. Op deze pagina vertel ik je alles over afhalen bij Goyvaerts in Eindhoven. Je kan er namelijk een culinair drie gangen menu afhalen.

Goyvaerts

Goyvaerts is een restaurant in het centrum van Eindhoven, dat eind 2019 zijn deuren opende. Goyvaerts wordt gerund door drie broers. Het restaurant is vernoemd naar hun achternaam, vandaar de naam van het restaurant. Goyvaerts laat zich sterk inspireren door de Franse keuken maar neemt invloeden uit allerlei keukens mee. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste culinaire trends en niet bang om te experimenteren.
Je vindt restaurant Goyvaerts op het zuidelijke puntje van Stratumseind.

Afhalen bij Goyvaerts

Tijdens de horeca sluiting vanwege de Corona crisis heeft restaurant Goyvaerts in Eindhoven een gaaf afhaalmenu. Je kan een drie gangen menu bestellen voor slechts 22,- per persoon.
Je kan kiezen tussen vlees, vis en vegetarisch bij zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht. Na aanschaf bij Social Deal zijn je vouchers nog tot 19 december geldig. Je kan je drie gangen menu afhalen van woensdag tot en met zaterdag.

Als voorgerecht ging ik voor de rode biet roos met aardappelsalade en creme fraiche. Maak je geen zorgen, de chefs van Goyvaerts hebben al een mooie roos van rode biet gemaakt, je hoeft hem alleen nog maar op een bordje te leggen! Mijn vriend ging voor het voorgerecht van gepekelde zalm met kerrie en retich.

Als hoofdgerecht ging ik voor de vegetarische ravioli van paddestoelen en mijn vriend ging voor de zeebaars. Beiden gerechten werden geserveerd met antiboise, tomaat en artisjok. De gerechten waren heel makkelijk te bereiden. Als het voorbereidende werk had Goyvaerts al gedaan, het hoefde alleen nog maar opgewarmd te worden. Naast de beschrijving op papier kreeg je ook een lijst met YouTube filmpjes waarin alles werd voorgedaan.

Het dessert vond ik erg mooi! Het is een mouse van karamel met hangop en passievrucht. Vooral het blaadje erop maakt het helemaal af. Het voelt net alsof je in een chique restaurant uit gaat eten, en in werkelijkheid heb je alles in enkele minuten in elkaar gezet.

Klik hier om je afhaalmenu van Goyvaerts in Eindhoven te bestellen.

Klik hier voor meer gave afhaal en bezorg initiatieven in Corona tijd.

Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie