Creatief Familiefestival komt naar Amsterdam

Het toonaangevende familiefestival The Family Circle uit Duitsland organiseert deze zomer hun eerste editie in Nederland. Dit creatieve familiefestival komt in juni naar Amsterdam. Op deze pagina vertel ik je alles over The Family Circle.

The Family Circle

The Family Circle organiseert de eerste Nederlandse editie na 5 jaar succesvol familie evenementen te hebben georganiseerd in Duitsland en Oostenrijk. Het festival wordt een leuk weekend voor de hele familie, met 50 workshops en DIY stands voor alle leeftijden. Ouders kunnen genieten van een drankje, samen met de kinderen een workshop volgen, een kijkje nemen bij meer dan 40 geweldige merken en inspiratie opdoen voor kleding, accessoires, interieur, beauty, crafts, lifestyle, food en travel.

Familiefestival

The Family Circle is een een echt gezinsfestival dat winkelen, plezier en educatie met elkaar combineert. Je vindt hier dé trendsetters en gidsen voor gezinnen. Het is een plek voor inspiratie, om je goed te voelen en van alles te beleven. The Family Circle is een plek die alles bundelt wat aanstaande ouders en gezinnen willen – persoonlijk, stijlvol en ver van de massa. Waar gezinnen mooie gezinsproducten vinden die duurzaam zijn en in de smaak vallen voor een speciale prijs. Van kleding, meubels en accessoires voor de kinderkamer tot speelgoed en verzorgingsproducten. Maar ook reisbestemmingen zijn te vinden op het familiefestival. Daarnaast is er een hoogwaardig DIY- en workshopprogramma voor het gele gezin. Zoals het creëren van stijlvolle bloemenkronen- en kransen, het ontwerpen van T-shirts, het zeefdrukken van strandtassen, het maken van gezonde snacks, DIY bloemenvazen, het versieren van vrolijke gezichten op ballonnen, en nog veel meer.

Jill

Ook Jill Schirnhofer, ook wel bekend als kortweg Jill, zal tijdens het festival aanwezig zijn en meerdere DIY workshops hosten. Jill is een Nederlands illustrator, schrijver, programmamaker en actrice, voornamelijk bekend van haar tv-programma Jill.

Praktische Informatie

The Family Circle Amsterdam vindt plaats op 24 en 25 juni. De locatie is de Hallen Studio’s. Het festival is open van 10 tot 18uur. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar.

Klik hier voor de meest Instagrammable restaurants in Amsterdam.

Article Categories:
Kids

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie