De leukste adventskalenders van 2021

Adventskalenders zijn allang niet meer alleen die platte doosjes met goedkope chocolaatjes erin. Elk jaar lijken er wel meer toffe adventskalenders bij te komen. Op deze pagina deel ik de leukste adventskalenders van 2021. Ze zijn een heel leuk cadeau voor jezelf waarbij je de koude decembermaand een stukje fijner maakt met een dagelijks kleinigheidje. Maar ze zijn ook heel leuk om als cadeau te geven.De ontvanger heeft er een maand lang plezier van.

My Muesli

Ook dit jaar heeft MyMuesli weer meerdere adventskalenders die perfect zijn voor als het straks december is. De Adventskalender is een heel leuk cadeau voor een ander of voor jezelf, want elke dag kan je een hokje openmaken voor een lekker MyMuesli product. Ze hebben ook een vegan adventskalender. En goed nieuws: ik mag een flinke korting geven op alle adventskalenders. Bestel via deze link en je krijgt de volgende korting:
Adventskalender mymuesli2go – €12 korting  
Adventskalender Porridge – €11 korting  
Adventskalender Premium (veganistisch) – €17 korting  
Adventskalender Deluxe – €35 korting

In de eerste week van november mag ik twee van mijn Instagram volgers blij maken met een MyMuesli adventskalender. Kans maken? Volg me dan op Instagram.

Tony’s Chocolonely

Er zijn weinig mensen die niet van chocola houden, dus met de adventskalender van Tony’s Chocolonely zit je altijd goed. De Aftelkalender van Tony’s is een grote doos, die je opent als een boek. Achter de kaft zitten 24 Tiny Tony’s chocolaatjes op je te wachten! Naast de chocolaatjes staat er ook voor elke dag een kleine activiteit op de kalender, zoals bijvoorbeeld een kaartje sturen of een kerststukje maken.
Klik hier om de Tony’s Chocolonely Aftelkalender te bestellen.

Koro

Koro, een van mijn favoriete webshops voor gezonde ingrediënten en tussendoortjes, heeft ook adventskalenders. Ze hebben drie verschillende waaronder een die helemaal vegan is! Het is een gevarieerde kalender met 24 vakjes waar elke keer een andere vegan lekkernij inzit. Er zitten zowel zoete als hartige snacks in. Met de code TRAVELFOODIE krijg je 5% korting op je Koro bestelling.

Koekatelier

Bij Koekatelier kan je stempels bestellen waarmee je zelf een mooie eetbare adventskalender kan maken. Er zijn verschillende opties, dus je kan kijken wat je het liefst wil. Met de stempels kan je van simpel koekdeeg een lekkere adventskalender maken waarvan je elke dag een vakje op kan eten.

Klik hier voor de leukste kerstballen voor foodies.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie