Dit zijn de kersttrends van 2023

Op deze pagina vertel ik je wat de kersttrends zijn van 2023. Ik vertel je over de trends in de mode, food, accessoires, kerstballen, kerstcadeaus en tafelaankleding. Lees deze blog door en je bent helemaal op de hoogte van alle kersttrends van 2023!

Kersttrends 2023: Subtiel Kerstservies

Een van mijn favoriete kersttradities is een heerlijk kerstontbijt of een feestelijk kerstdiner met familie en vrienden. Met een prachtig gedekte tafel voor het kerstdiner, het ontbijt of een kerstlunch geniet je nog meer van de feestdagen. Daarom vertel ik je wat de trend is voor het kerstservies dit jaar. In 2023 gaan we voor een subtiel kerstservies. Vergeet de witte borden met grijze rand die we in de zeroes gebruikten; dit jaar gaan we voor zachte crème tinten en subtiele feestelijke details. De nieuwe collectie Winter Glow van like. by Villeroy & Boch is een goed voorbeeld. Met mooie details als kleine sterren en gouden accenten op het servies wordt een feestelijk geheel gecreëerd op tafel én in de rest van je huis.

Kersttrends 2023: Kerstdiner

Niet alleen het kerstservies is belangrijk natuurlijk; ook wat er op komt te liggen is trendgevoelig. We zien in 2023 dat de trend doorzet om meer vegetarische en zelfs veganistische kerstgerechten te serveren.

Ook een blijvende trend: shared dining. Zet meerdere kleinere gerechten op tafel voor het gezelschap om te delen. Ideaal als er verschillende dieetwensen zijn in je familie of vriendenkring. En een bijkomend voordeel is dat je al veel voorbereidend werk kan doen en op de avond zelf alleen de finishing touch hoeft te verzorgen.

Wat ik echt een showstopper vind op de kersttafel dit jaar Bellenboom van Coco & Sebas. Met deze handgemaakte bellenboom van melkchocolade gedecoreerd met verschillende melkchocolade kerstballen maak jij je kersttafel helemaal af. Je gasten breken de chocolade kerstballen eraf en ondertussen steel jij de show met dit originele kerstdessert of zoetigheid bij de koffie. Maar het is natuurlijk ook een superleuk kerstcadeau als jij ergens te gast bent deze feestdagen.

Klik hier om meer te lezen over shared dining tijdens Kerst.

Kersttrends 2023: Mode

Kerst en Oud & Nieuw zijn dé momenten van het jaar om jezelf in nieuwe, feestelijke kleding te steken. En met de feestdagen hoef je je niet in te houden en kan je lekker all-out gaan en jezelf laten stralen. Zoals elk jaar zien we ook in 2023 weer veel zwarte, chique outfits in de winkels. Maar wat opvalt is dat dit jaar ook de kleur roze prominent aanwezig is. Het combineert natuurlijk goed met zwart. Dus ga eens voor een roze pantalon met een zwarte coltrui bijvoorbeeld. Of ga shinen in een mooie roze glitterjurk zoals deze van Shoeby.

Grappige kerstballen

De Grappige kerstballen trend zet zich ook dit jaar weer voort. Niemand zal gek opkijken als je een avocado, cocktail of zelfs een seksspeeltje in je kerstboom hebt hangen.
Ben je net als ik gek op eten? Klik hier voor alle kerstballen voor foodies.

Klik hier voor de Kerstballen van Fred van Leer van 2023.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Review

Comments

  • Pingback: Dit zijn de kersttrends van 2023 – Luxravel a Leading Travel booking website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie