Food nieuws november 2021

Elke maand breng ik je hier op mijn blog op de hoogte van nieuwe food producten in de Nederlandse supermarkten of webshops. Op deze pagina deel ik de nieuwe producten van november 2021. Van de nieuwe Tony’s Chocolonely smaak tot vegan chocola van Hands Off my Chocolate, op deze pagina lees je al het food nieuws van november 2021.

Klik hier voor het food nieuws van oktober 2021.

Pure WineDe wijnen van Pure the Winery zijn echt een geweldige uitvinding. Alle varianten wijn van Pure zijn vrij van koolhydraten en suikers. Daardoor zijn ze ook veel lager in calorieen. Ik vond het bijna te mooi om waar te zijn, dus ik heb de witte wijn geprobeerd om te kijken hoe hij smaakt. Hij is gemaakt van Chardonnay en Sauvignon druiven. Ik vond het verrassend om te proeven dat hij net zo lekker is als ongezondere wijn! Ik heb ook al de mousserende rose in huis gehaald! Door een unieke techniek van Pure the Winery worden alle suikers tijdens het proces omgezet in alcohol, dus er blijven geen suikers over die normaalgesproken zorgen voor de koolhydraten in wijn. En maak je geen zorgen; dit betekent niet dat er extra veel alcohol in deze wijnen zit, ze bevatten ongeveer 10,5% alcohol. Ook leuk: alle wijnen van Pure zijn vegan! Klik hier of op de afbeelding hierboven om naar de webshop van Pure the Winery te gaan.

Bonne Maman desserts

Je kent Bonne Maman vast van hun jams in iconische potten, maar ze hebben nu ook drie verschillende desserts uitgebracht. De desserts zijn: Crème Brûlée, Mousse au chocolat Dark Intense en Coeur fondant, een lavacakeje met een vloeibaar hart van chocolade. Net als bij de jams van Bonne Maman, zijn ook de desserts van hoge kwaliteit en in de herkenbare verpakking met rood-wit ruitjespatroon.
De Franse desserts zijn te vinden in het koelvak van de Albert Heijn.

Nieuwe Tony’s Chocolonely Smaak

Tony’s Chocolonely heeft een superlekkere nieuwe smaak: melk chocolate chip cookie. Het is de nieuwe estafettereep die tijdelijk verkrijgbaar is bij Albert Heijn. In plaats van een effen kleur wikkel zit er vanaf nu een patroontje op de estafetterepen van Tony’s, deze heeft een roze-blauw pijlpatroon. De melk chocolate chip cookie reep van Tony’s Chocolonely is een jaar lang verkrijgbaar, van november 2021 tot najaar 2022. Naast de AH, kan je hem ook online bestellen op de Tony’s website.

Nieuw Kinderkookboek

In september 2021 verscheen Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!) bij uitgeverij Kluitman, maar ik heb hem ps net in huis, dus hij staat toch bij het food nieuws van november. In het kinderkookboek staan alleen recepten die zonder verhitting kunnen worden bereid. Perfect dus voor kinderen die graag zelfstandig in de keuken aan de slag willen. Van hartige soepjes en poké bowls tot zoete taartjes, en van ontbijt tot avondeten. En ook leuk: de recepten worden aan de hand van foto’s stap voor stap uitgelegd. Naast de recepten bevat het boek ook uitleg over hoe je zelf groente en fruit kunt kweken. Zo leren kinderen waar hun voedsel vandaan komt en daarbij is koken met eigen gekweekte groentes en kruiden natuurlijk extra leuk.
Klik hier om Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!) te bestellen.

Vegan Bites Hands Off

Goed nieuws voor iedereen die graag voor een vegan alternatief kiest: Hands Off My Chocolate introduceerde in november 2021 vegan Bites in drie smaken: Peanut, Crispy en Popcorn. De Peanut variant bestaat uit een geroosterde pinda die is ondergedompeld in een romige laag vegan chocolade met hierover een gekleurd crunchy laagje. Een soort vegan m&m’s dus! De Crispy variant heeft een luchtige, knapperige kern die is omhuld met vegan chocolade en een gekleurd laagje. Deze natuurlijke kleuren komen o.a. van biet en caroteen. En met de Popcorn Bites brengt Hands Off de twee beste snacks samen voor een filmavondje: popcorn en chocolade. De vegan bites van Hands off kosten 2,99 per zak en zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en de website van Hands off my Chocolate.

Vegan Chocoladeletters Hands Off

Hands Off My Chocolate heeft nog meer food nieuws in november 2021; ze hebben ook 2 vegan Chocoladeletters op de markt gebracht! De chocoladeletters zijn er in de smaken Serious Dark en Caramel SeaSalt. En net als hun chocoladerepen hebben de letters makkelijk afbreekbare rondjes die goed in je mond liggen. De vegan Sinterklaasletters zijn rond de feestdagen verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo,
Vomar, Plus, Spar en via de website van Hands Off My Chocolate. Ze kosten €2,99 per stuk.

Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief:

Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie