Pasen 2023 in Tilburg

Elk jaar organiseren verschillende restaurants en andere ondernemingen in Tilburg iets leuks voor Pasen. Van een lekkere Paasbrunch tot een Paas High Tea. Op deze pagina hou ik je op de hoogte over alles wat er te doen is tijdens Pasen 2023 in Tilburg.
Ik vul de lijst regelmatig aan, dus neem vaker een kijkje of volg mijn stories op Instagram om niks te missen.

Eethuis Twintig

Bij Eethuis Twintig kan je tijdens Pasen 2023 zowel overdag als ‘s avonds terecht. Op eerste Paasdag serveren ze ‘s middags een heerlijke High Tea. Voor 32,50 euro p.p. krijg je een lekker soepje, een etagère bomvol hartige hapjes, een grand dessert én glas bubbels. Schuif je liever ‘s avonds aan? Dan hebben ze een vrolijk Paasmenu voor je in petto. Voor 39 euro per persoon krijg je een heerlijk 3-gangenmenu (vegetarisch geen probleem).

Buitengewoon de Phil

Buitengewoon de Phil, bij de Philharmonie op de kruising van de Ringbaan Zuid en de Laarstraat, kan je in 2023 ook Pasen vieren. Ze organiseren op zondag 9 april een paasbrunch. De brunch kost €27,50 per volwassenen en €10,- per kind van 3 tot 12 jaar. Bij de brunch is ook een glaasje bubbels, koffie, thee en jus d’orange inbegrepen. Bovendien is er entertainment voor de kids zoals paaseieren zoeken met de paashaas, een springkussen en knutselactiviteiten. Reserveren kan door te bellen naar 013-8200399 of te mailen naar info@wijnstracatering.nl.

Smeer ‘m

Smeer ‘m, de broodjeszaak in de Spoorzone van Tilburg is in 2023 open op 9 en 10 april voor een heerlijke paasbrunch/high tea. Je kan al lekker op tijd beginnen rond een uur of 10 of later op de middag aanschuiven rond 14 uur. Je krijgt een gedekte tafel met: verse jus, yoghurt met granola, een mandje met broodjes, een plank met divers beleg en heerlijke toppings en diverse zoete lekkernijen. Een glaasje prosecco is ook inbegrepen (alcoholvrij alternatief ook mogelijk). Daarnaast is er een buffet met warme gerechten zoals pasteitjes met kippenragout, champignonragout, roer-ei en gekookte eieren. Thee is ook ingebrepen bij de prijs. De paasbrunch/high tea kost €25,- per persoon en €15,- voor kinderen tot 12 jaar. Reserveren kan hier.

Lunchcafé Nieuwland

Ook bij Lunchcafe Nieuwland kan je dit jaar terecht voor een heerlijke Paasbrunch. Op tweede Paasdag, maandag 10 april, serveren ze de heerlijke paasbrunch waarbij je een kop koffie of thee krijgt, een extra drankje naar keuze, een scone of wentelteefje, een kleine yoghurt met cruesli en een stukje vega quiche. De brunch kost 25,95 per persoon voor volwassenen. Kinderen onder de 12 kunnen bovenstaande ook bestellen of a la carte een gerechtje kiezen. Je kan reserveren door te mailen naar bestellingen@lunchcafenieuwland.nl, vermeld je naam, nummer, het aantal personen en je voorkeur voor tijd van aankomst (tussen 9:00 en 11:30uur). Daarnaast kan je tweede paasdag ook zonder reservering tot 16:30uur terecht voor de reguliere menukaart.

Korenbloem

De Korenbloem, op de hoek van de Bredaseweg en de Ringbaan West, serveert met Pasen een paasbrunch-plank. Gezellig met je gezelschap genieten van allemaal lekkere hapjes op een grote plank. Je kan ook a la carte lunchen, brunchen en dineren. Reserveren kan door te bellen naar 013-46339890.

Eetwinkel Verzot

Eetwinkel Verzot heeft voor de liefhebbers ook weer een heerlijke paasbrunch samengesteld om met Pasen van te genieten. Of stel je zelf je eigen paasbrunch samen? Jij bepaalt! Je kan via hun website een of meer van de vier categorieën bestellen: Paasbrunch, Soep & ragout, Wijnen en bubbels en Delicatessen (uit de versvitrine en winkel). Er zijn ook vegetarische opties. De bestelling kan worden opgehaald bij Eetwinkel Verzot op het Besterdplein op zaterdag 8 april tussen 11:00 en 16:00 uur.

Meneer van Eijck

Bij Meneer van Eijck in Oisterwijk kan je op eerste en tweede Paasdag terecht voor een heerlijke paaslunch in buffetvorm. Zo kan je voor of na een wandeling in de omgeving daarna lekker genieten van een lunch. Het buffet bestaat uit diverse koude en warme gerechten, broodjes, beleg, soep en diverse zoetigheden. De prijs is inclusief alle gerechten, warme dranken, verse jus, appelsap, ranja en melk. Reserveren kan voor een starttijd tussen 11.30 uur en 12.30 uur. De eindtijd is 15.00 uur. De prijs voor deze paaslunch is voor iedereen vanaf 11 jaar €34.50 p.p. en voor kids van 4 t/m 10 jaar €19.50 p.p. (kinderen t/m 3 jaar eten gratis). Reserveren kan hier. ‘s Avonds is Meneer van Eijck gewoon open voor diner.

De Gerrithoeve

Bij de Gerrithoeve in Oisterwijk kan je op eerste Paasdag terecht voor een paasontbijt voor vroege vogels. De inloop is tussen 9 en 10uur en om 12uur ben je weer klaar. Het paasontbijt bij de Gerrithoeve kost €16,50 voor volwassenen en €9,50 voor kinderen (exclusief dranken). Reserveer je tafel via info@gerrithoeve.nl.

Het Boscafe

Het Boscafe in Oisterwijk serveert op eerste en tweede paasdag een paasontbijt. Dus op zondag 9 & maandag 10 April 2023 van 10:30 tot 14:00 uur (let op 14:00 is de eindtijd). Ze serveren het paasontbijt in buffetvorm. De prijs is voor volwassenen 32,50 en voor de kids 17,50. Reserveer door te mailen naar info@hetboscafe.nl.

Onsz Restaurant

Onsz Restaurant in Berkel-Enschot en Hilvarenbeek is eerste en tweede paasdag open. Je kan deze avonden diner bestellen van hun reguliere kaart. Dus tapas om gezellig samen te delen.

Dwaalboktour

Zondag 9 April vindt alweer de 17de editie van de Dwaalboktour plaats in het Dwaalgebied van Tilburg. Je gaat dan langs verschillende cafes om overal een lekkere Lentebok te proeven. Zeven restaurants in het Dwaalgebied doen mee, onder andere Steck013 en Hostel Roots. Naast de Lenteboks kan je bij elk deelnemend restaurant ook lekkere hapjes krijgen. De Dwaalboktour begint om 14uur en duurt tot 20uur, maar je kan zelf kiezen hoe laat je begint en eindigt.

Arbie’s

Met Pasen kan er nog niet gezwommen worden bij De Rauwbraken in Berkel-Enschot, maar wel geluncht worden bij Arbie’s. Zondag 9 en maandag 10 april vanaf 11uur kan je reserveren voo reen heerlijke paasbrunch. Je bestelt een lunchplank voor 16,50 per persoon (kinderen tot 10 jaar betalen maar de helft). Op eerste paasdag kunnen de kids lasergamen tegen de paashaas van 12 tot 15uur. Op beiden paasdagen kunnen de kids paaseieren zoeken. Reserveren kan door te mailen naar info@arbies.nl.

Klik hier voor de beste High Tea spots in Tilburg.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie