Food Nieuws Zomer 2022

In food land is de zomer geen komkommertijd, ook in juli, augustus en september komen er namelijk allerlei nieuwe producten uit. Op deze pagina met food nieuws zomer 2022 vertel ik je alles over etenswaren of eet-gerelateerde producten die nieuw in de Nederlandse schappen liggen.

Delicious BBQ special

Delicious heeft zomer 2022 een BBQ special uitgebracht. Het magazine bestaat uit honderd pagina’s, met vijftig recepten, uitgesplitst in voor on the go, doordeweeks, groente, bij- en feestgerechten. Ideaal voor barbecue-liefhebbers en ook leuk om cadeau te doen. Er staan ook verschillende lekkere vegetarische BBQ gerechten in De BBQ special ligt vanaf 5 augustus in de winkel, en is nu al te bestellen via de Delicious webshop.

Klik hier voor mijn favoriete vegetarisch een vegan bbq gerechten.

La Baleine

La Baleine zeezout is natuurlijk niet nieuw, maar ze hebben een nieuwe verpakking. Het beroemde blauwe pak met de walvis heeft een update gekregen. De verpakking is gemaakt van gerecycled papier met vegan inkt. La Baleine is 100% natuurlijk zeezout. In de Camargue wordt al sinds de Romeinen zout gewonnen, met niks anders dan zon en wind. Het zoutmoeras is 8000 hectare groot, en is een beschermd Natura 2000 gebied. Je vindt er meer dan 350 verschillende vogels en 280 verschillende planten.

Bakplaat kookboeken

Ken je de Bakplaat kookboeken van Rukmini Iyer al? Zomer 2022 bracht ze ‘De Makkelijke Bakplaat’ uit, maar er zijn nog veel meer bakplaat kookboeken van Rukmini. In elk boek deelt ze 75 makkelijke en overzichtelijke recepten. Ik ben zelf fan van De Groene Bakplaat, De Groene Barbecue en De Zoete Bakplaat.
Klik hier om de boeken van Rukmini Iyer te bestellen.

Plant-B

Plant B bezorgt hoge kwaliteit vegan maaltijden bevroren aan huis. En met hun lekkere wereldse smaken en het wisselende menu is het leuk en lekker om goed voor jezelf te zorgen. Het is super handig als je deze zomer terugkomt van vakantie en je wat lekkere en gezonde maaltijden in de vriezer hebt liggen. De vegan maaltijden staan binnen 10 minuten op tafel.
Speciaal voor mijn lezers mag ik 10% korting geven. Bestel bij Plant B via deze link en gebruik kortingscode ANNETRAVELFOODIE10.

Vegan Kwekkeboom

Kwekkeboom Oven & Airfryer heeft twee nieuwe producten uitgebracht in de zomer van 2022: Net-als-kip nuggets en Nacho Cheese flavour Bloemkool Nuggets. Beiden zijn helemaal vegan! Kwekkeboom staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn snacks, en dat is bij deze twee niet anders. Ik vond ze heerlijk; krokant en smaakvol. De borrelhapjes kunnen (zoals de naam al doet vermoeden) zowel in de oven als de airfryer bereid worden. Je vindt ze in het vriesvak van Albert Heijn en Plus.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie