Gastrobar Rix bij je thuis

Gastrobar Rix is een van mijn meest favoriete restaurants in Tilburg. Toen de horeca na de eerste lockdown weer open ging, ging ik er meteen weer twee dagen achter elkaar lunchen. Nu de horeca weer dicht is hebben ze een gaaf initiatief: Gastrobar Rix bij je thuis.

Gastrobar Rix ging eind 2019 open dus ze zijn maar kort open geweest toen de eerste lockdown kwam. Toch waren ze meteen flexibel en creatief. Zo lanceerde ze in de eerste week van de lockdown al het initiatief waarmee je Friends of Rix kon worden en even later kon je er een Virtual Reality diner bestellen. Nu in de tweede lockdown heeft Gastrobar Rix sinds januari 2021 weer een tof concept bedacht. Je kan nu een kok van Gastrobar Rix bij je thuis laten koken voor jou en het toegestane aantal gasten.

Wij steunen Gastrobar Rix graag en laten onszelf natuurlijk ook graag verwennen dus wij hebben een kok van Rix geboekt voor bij ons thuis. We kregen Ricky, de eigenaar, zelf.

Het heerlijke is dat je echt helemaal nergens zelf voor hoeft te zorgen. De koks van Rix doen niet alleen de boodschappen en het koken, ze nemen ook al het servies mee, bijpassende drankjes en zelfs sfeerverlichting voor op tafel! Geen geslenter in de supermarkt voor de boodschappen een hele dag in de keuken die je later ook nog eens zelf moet opruimen. Het enige wat je hoeft te doen is vrienden of familie uitnodigen (natuurlijk niet meer dan het maximale aantal wat het RIVM op dat moment voorschrijft). Vervolgens hoef je alleen aan te schuiven en te genieten van een culinaire avond met een mooi en exclusief diner.

Je overlegt vooraf met Gastrobar Rix of je een 4, 5 of 6 gangen diner wil. Het maakt niet uit of je vlees, vis of vegetarisch wil; alles is mogelijk. Ik ging zelf voor vegetarisch (uiteraard) en mijn vriend ging voor vlees.
Je kan ook een bijpassend wijnarrangement of drankarrangement boeken. Dat laatste vind ik persoonlijk net iets leuker omdat je dan verrast wordt met andere dranken dan alleen maar wijn.

Na afloop neemt de kok van Gastrobar Rix bij je thuis alle afwas weer mee en laat hij je keuken netjes achter. Met zo’n kok aan huis heb je echt een onbezorgde avond! Woon je in Tilburg en wil je ook zo’n bijzondere ervaring zodat je toch nog het gevoel hebt dat je aan het uit eten bent in deze lockdown? Mail dan naar info@rix-tilburg.nl voor meer informatie!

Zit Gastrobar Rix bij je Thuis al vol? Dan kan je ook een duurzame kok aan huis boeken bij The Wasted Chef.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie