Koningsdag 2021 in Tilburg

Helaas weten we inmiddels dat de terrassen op Koningsdag dit jaar nog niet open mogen. Maar gelukkig zijn er een aantal hele gave andere initiatieven voor Koningsdag 2021 in Tilburg. Op deze pagina deel ik allerlei manieren waarop je Koningsdag toch kan vieren in Tilburg in 2021.
Mist er nog iets? Laat het me weten in de comments onderaan deze pagina.

JQ’s Kingsday Cocktails & Bites Box

Tilburgs drankmerk JQ’s komt met een heel gaaf initiatief voor Koningsdag 2021, waarbij ze ook nog eens een flink aantal Tilburgse horeca steunen. Je kan nu bij 7 Tilburgse horecazaken een Cocktails & Bites box bestellen waarbij je deze box vol cocktailbenodigdheden van JQ’s krijgt en voor 4 personen aan hapjes van de horecazaak van jouw keuze. Ze zijn te bestellen bij: Gastrobar Rix, Eetbar de Wagon, Mercure Hotel Tilburg Centrum, Tapasbar Manana, The Talk, Anvers en de Commanderie. De prijs is per restaurant verschillend dus neem vooral een kijkje op hun social media kanalen voor meer informatie.

En op het Instagram account van @waartilburgeet kan je nu zo’n Cocktails & Bites box winnen!

Royal Driving Dinner

De Commanderie doet niet alleen mee met de King’s Day Cocktails & Bites box, ze hebben nog een tof initiatief voor Kongingsdag: een Royal Driving Dinner. Hierbij ga je met je auto langs 5 verschillende locaties en krijg je steeds een gang van een heerlijke lunch. Naast de Commanderie (tussen Riel en Tilburg) ga je ook naar Klooster Nieuwkerk, Bij Wijze van Spijzen catering, Restaurant Barabas en De Eksterhoeve. Deelnemen. kost €52,50 per persoon en er is een wijnarrangement of een alcoholvrij bob arrangement bij te boeken. Je kan je aanmelden door te mailen naar info@kloosternieuwkerkgoirle.nl met een voorkeur voor je globale starttijd (tussen 12 en 17uur).

Koekwaus

Koekwaus Tilburg maakt geweldige gedecoreerde koekjes en ze heeft een speciale boxen voor Koningsdag. Er zijn drie verschillende doosjes te bestellen; 4 koekjes in de vorm van oranje tompoezen voor €10,-, 6 koekjes in de vorm van Koningsdag donuts voor €12,50 of een box 5 verschillende Koningsdagkoekjes (zie de foto bovenaan deze pagina) voor €15,-. De koekjes kunnen besteld worden door Koekwaus een DM te sturen op Facebook of Instagram. De bestellingen kunnen op zondag 25 of maandag 26 april worden opgehaald.

De Burgerij

De Burgerij heeft speciaal voor Koningsdag 2021 in Tilburg de ‘Koningstafel’ samengesteld. Dit zijn maaltijdplanken om te delen met 2 of 3 personen. De borrelplanken voor Koningsdag kunnen worden afgehaald of thuisbezorgd in Tilburg. Er zijn verschillende varianten, onder andere een vegetarische en een met visspecialiteiten van De Visserij. Prijzen beginnen bij €60,- voor twee personen. Klik hier voor alle mogelijkheden en om te reserveren.

Koffiebakkers

Koffiebakkers in Goirle is op Koningsdag geopend voor take-away. Je kan er terecht voor lekkere koffie to-go maar ook voor broodjes, ijsjes of een stukje taart. Ze zijn open van 9:30 tot 17uur.

Zelf iets maken

Je kan natuurlijk ook zelf iets lekkers maken deze Koningsdag! Wat dacht je van een Koningsdag-boterham om je dag mee te beginnen? Of zelfgemaakte rood-wit-blauwe chocola voor tussendoor? Zelfs een Koningsdagdessert is makkelijk zelf te maken.
Klik hier voor 4 Koningsdag recepten.

Oranje Tompoucen

Wat is Koningsdag zonder oranje tompoucen? Je kan ze natuurlijk bij de Hema bestellen maar ook veel bakkers verkopen ze. Mijn favoriet zijn die van Theo Pastoor. Een bijkomend voordeel is dat je hier geen shopafspraak hoeft te maken en gewoon binnen kan lopen. Ze hebben een vestiging op de Sint Josephstraat en op de hoek van de Heuvelstraat/Nieuwlandstraat.

Voor je het weet is het alweer Moederdag. Klik hier voor alle Moederdag opties in Tilburg dit jaar.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie