Nieuwe vegan producten van 2024

Elk jaar komen er weer lekkere nieuwe vegan producten bij die te koop zijn in de supermarkt of in webshops. Op deze pagina vertel ik je alles over nieuwe vegan producten van 2024.
De lijst wordt regelmatig aangevuld, dus neem vooral af en toe een kijkje. Of volg me op Instagram om niks te missen.

Klik hier voor alle nieuwe vegetarische en vegan producten van 2023

Verstegen Kneed & Klaar

Begin 2024 introduceert Verstegen maar liefst zeven verschillende 100% plantaardige mixen waarmee je in no-time superlekkere vleesvervangers op tafel zet. De KNEED & KLAAR lijn ontleent zijn rijke smaken uit de toegevoegde kruiden en specerijen. Het enige dat je hoeft te doen is de mixen te mengen met water. Zo maak je zelf de lekkerste, voedingsrijke vleesvangers zoals burgers en ballen die perfect passen binnen de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Met de langhoudbare mixen (2 jaar) trek je op elk moment een lekkere maaltijd uit de voorraadkast, hoe handig is dat! De KNEED & KLAAR mixen zijn te koop bij de Albert Heijn.

Yespers Granola

Yespers ken je wellicht al, ze maken ontbijtproducten: crackers, granola’s, fruitspreads en stroop. Deze producten zijn gemaakt met ingrediënten die verspilling tegengaan en bijdragen aan een eerlijke voedselketen. Zij introduceren in februari 2024 vier nieuwe vegan producten. Namelijk granola’s gemaakt van Nederlands haver van de Graanrepubliek in Groningen en gered fruit. Ze zijn er in vier de smaken en zijn volledig plantaardig. De smaken zijn: Appel & Rozijn, Cashew & Wortel, Hazelnoot & Banaan, Kokos & Kers. De vegan granola’s zijn verkrijgbaar bij Picnic, Boon’s Markt, Sligro of via Yespers.com.

De Vegetarische Slager Cordon Blij

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel lanceerde De Vegetarische Slager een veganistische versie van de cordon bleu, genaamd de Cordon Blij. Deze nieuwe variant belooft dezelfde heerlijke smaak en textuur, met een knapperige buitenkant en een romige kern gevuld met veganistische ham en plantaardige kaas. Het is een cordon bleu die iedereen zal plezieren. Je kunt dit nieuwe vegan product vinden in de bekende supermarkten verspreid over heel Nederland.

Nieuwe Vegan Ben&Jerry’s

Er is weer een nieuwe vegan Ben&Jerry’s smaak! Hij eet Oat of this Swirled. Het is vegan ijs, met een karamelachtige smaak, stukjes haver-kaneelkoekjes en geroosterde marshmallow-karamelstrepen, overgoten met een plantaardige slagroom en stukjes chocolade. Dit is de allereerste non-dairy Sundae, die bereid is met hun nieuwe plantaardig recept op basis van havermelk.

Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte:

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie