Valentijnsdag 2023 in Tilburg

Wil je met Valentijnsdag 2023 in Tilburg gaan uit eten? Of je geliefde verrassen met iets lekkers van Tilburgse bodem? Op deze pagina deel ik alle tips voor Valentijnsdag 2023 in Tilburg. De lijst wordt regelmatig aangevuld, dus kom vooral nog eens terug.

LET OP: dit is de lijst van 2023. Klik hier voor Valentijnsdag 2024 in Tilburg.

Rosalie Tilburg

Op dinsdag 14 februari vier je de liefde bij Rosalie. Hun chefs hebben speciaal voor Valentijnsdag een 5 gangenmenu en bijpassende hapjes samengesteld. Je krijgt onder andere Makreel met venkel, knolselderij en mierikswortel als een van de gangen, en Holstein steak met BBQ groenten en roze peper jus als een van de andere gangen. Een vegetarisch 5 gangenmenu is ook mogelijk. Het Valentijnsdiner kost 62,50 per persoon. Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

Villa Vredelust

Villa Vredelust biedt een drie gangenmenu aan voor Valentijnsdag. Bij het voor- en hoofdgerecht kan je steeds kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. En als dessert kan je kiezen tussen een lemon cheesecake of een selectie van kaas. Villa Vredelust zit op een prachtige locatie in het bos, en aan het plafond hangen meer dan duizend witte vogels; echte love birds! Dus een romantische plek voor een Valentijnsdiner.

Cafe Mimi

Cafe Mimi aan het Wilhelminipark is normaal op dinsdag gesloten maar speciaal voor Valentijnsdag zijn ze 14 februari 2023 vanaf 17 uur geopend. Ze bieden een romantisch 4 gangen diner aan. Het menu kost 39,50 per persoon. Reserveren kan door te bellen naar 013-3039087 of te mailen naar info@cafemimi.nl.

Doloris

Valentijnsdag is de énige dag in 2023 dat je samen met een vriend, vriendin of familielid het doolhof van Doloris mag betreden en ontdekken. Je boekt 1 ticket voor twee personen voor €49,-. Dit prachtige ‘meta maze’ gaat niet over het vinden van de uitgang, maar juist over het genieten van de tijd dat je er wel bent. Normaal mag je deze ervaring niet samen doen en ga je een voor een naar binnen, maar op 14 februari mag je voor een keer samen naar binnen.
Maak jouw ervaring op Valentijnsdag compleet met een 5-gangen diner bij Doloris’ Rooftop. Het diner arrangement is te reserveren tussen 17:00 en 21:00 voor €45,- per persoon.

T Huis

Restaurant T Huis in het Spoorpark serveert op Valentijnsdag een 4 gangen menu. Als voorgerecht krijg je Tonijn Tataki, als tussengerecht Kreeftenbisque en als hoofdgerecht Rumpsteak. Je krijgt ook een lekker dessert met passievrucht, chocolade en framboos. Bij binnenkomst krijg je een glaasje cava van het huis. Het viergangenmenu kost €42,50 per persoon.

Eethuis Twintig

Eethuis Twintig heeft een speciaal Valentijnsmenu samengesteld voor 14 februari. Voor 47 euro geniet je van vier gerechtjes waaronder een love-dessert om te delen. Je krijgt ook een glaasje bubbels bij aankomst.

Steck013

Bij Steck013 zijn ze geinspireerd door de romantische scene in Lady en de Vagebond en kan je op Valentijnsdag dit jaar samen spaghetti eten. Je kan kiezen tussen een Roze Spaghetti met bietjes, balsamico, vegan feta en pistache of Spaghetti Vongole met rode peper, cherrytomaatjes en witte wijn. Je kan ook samen een toetje delen als je hun dessert proeverij bestelt.

Focus Foodbar

Naast de vegan pasta bij Steck013 is Focus Foodbar de perfecte plek voor een vegan Valentijnsdate in Tilburg dit jaar. Ze hebben een mooi Valentijnsdiner samengesteld met daarin twee glaasjes welkomstbubbels (ook zonder alcohol mogelijk), een samenstelling van voorgerechten om te delen, een hoofdgerecht naar keuze en als dessert de Chocolate Frenzy voor twee. Dit menu kost 44,50 per persoon.

11e Gebod

Het 11e Gebod serveert een driegangen Valentijnsmenu op 14 februari 2023. Je kan bij de voor- en hoofdgerechten steeds kiezen uit vis, vlees of vegetarisch. En bij het dessert kan je kiezen voor aardbeien cheesecake of Moelleux. Het driegangen menu is

Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte:

Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie