Pasen 2022 in Tilburg

Elk jaar zijn er in Tilburg allerlei leuke initiatieven tijdens Pasen, zo ook in 2022. Van lekkere gerechten voor thuis tot menu’s in het Paasweekend. Op deze site vertel ik je over alle mogelijkheden tijdens Pasen 2022 in Tilburg. Ik vul de lijst regelmatig aan, dus voel je vrij om over een tijdje nog een keer een kijkje te nemen.

Gastrobar Rix

Op 17 en 18 april kun je tussen 10:00u en 15:00uur genieten van een heerlijk champagne-ontbijt/brunch tussen de Paaseieren bij Gastrobar Rix. Ze starten met een glas Champagne of Mimosa en een kopje koffie of thee. Ze vervolgen het ontbijt met een proeverij van hun ontbijtklassiekers. Denk aan een gepocheerd eitje met avocado en Hollandaise-saus, banana pancakes met vers fruit, breakfast waffles met ahornsiroop en havermout, Danish Pastry en meer! De prijs voor per volwassene is €34,50 en de prijs per kind is €17,50. Reserveren kan via info@rix-tilburg.nl.

Villa Pastorie

Speciaal voor Pasen heeft Villa Pastorie heeft een heerlijk 3-gangen brunch menu samengesteld. Je start met een mimosa, daarna krijg je een voorgerecht, gevolgd door een plateau met verschillende broodjes en een Videeke en ze sluiten af met een dessert. Het Paasmenu kost €29,50 per persoon.

Spoorpark

Het Spoorpark wordt tijdens Pasen 2022 omgedoopt tot het ‘Speurpark’. Op zondag 17 en maandag 18 april kunnen kinderen met hun ouders en vriendjes op zoek naar levensgrote paaseieren in het park.

Grandcafe Puur

Grandcafe Puur organiseert een Paasbrunch. Bij deze brunch zorgen ze voor lekkere broodjes, beleg, salades, warme gerechten en nog veel meer voor €32,50 per persoon. 
Ook hebben ze aan de kleintjes gedacht! Voor hun is er een apart menu samengesteld voor €15,00 per persoon. Ze kunnen heerlijk genieten van pannenkoeken, snacks, frietjes en onbeperkt vruchtensap. Naast eten hebben ze ook een tafel ingericht waar de kinderen eieren kunnen beschilderen! De Paasbrunch vind plaats op 17 en 18 april, met een inlooptijd tussen 11:30 en 12:00 uur. Reserveer jouw tafeltje via 013-711 19 06 of via info@grandcafe-puur.nl.

De Harmonie

Restaurant De Harmonie in de Stationstraat heeft op 1e Paasdag een 3 of 4 gangen Paaslunch. Het driegangenmenu kost 27,50 per persoon en het viergangenmenu 32,50 per persoon. Je begint met een salade met keuze uit blauwschimmel-peer of makreel-zalm. Daarna krijg je een aspergesoep en als derde gang Eggs Benedict met naar keuze makreel of ham. Als je voor het vier gangen menu kiest krijg je ook nog friandises met koffie of thee. Reserveren kan door te bellen naar 013-5425843 of te mailen naar info@deharmonietilburg.nl.

Boulanger

Het paasassortiment van Boulanger bestaat uit bonbons gevuld met verse room of praline en diverse chocolaatjes in allerlei maten en vormen. Uiteraard momenteel helemaal in Paas thema. Ze hebben ook suikervrije chocolade en bonbons en verschillende chocoladespecialiteiten zoals kersenbonbons, rumbonen, chocolade hagel, truffels en nog veel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen, dus neem vooral eens een kijkje in de winkel op de Schouwburgpromenade.  

Auberge du Bonheur

Auberge du Bonheur organiseert op maandag 18 april een Culinaire Paaswandeling, een leuke Paasactiviteit voor het hele gezin, inclusief de hond. Je krijgt een aperitief, amuse en 3 take-away gerechten. Voor de kinderen is er een kindermenu met bingo. Je kiest of je 2 of 5 kilometer wil wandelen. Ze starten vanaf 11uur en werken in tijdsloten van 15 minuten dus reserveren is noodzakelijk. Het kost €22,50 per volwassene en €14,50 per kind.

Bij Peerke Donders

Bij Peerke Donders, in een rustig natuurgebied in het noorden van Tilburg, serveren ze ook een lekkere Paasbrunch. Hij is te reserveren voor 1e en 2e Paasdag. De aanvang is 11:30uur en hij eindigt om 14:30uur. Je krijgt een welkomstdrankje, een soep en een uitgebreide brunch. De Paasbrunch van Bij Peerke Donders is €28,50 per persoon. Reserveren kan uitsluitend hier online (niet via de mail of telefoon).

Stadscafe Meesters

Stadscafe Meesters heeft een driegangen Paasmenu op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april 2022. Je begint je Paasmenu met Eggs Benedict met zalm en groene asperge, het hoofdgerecht is een lamsstoof met lentegroenten en het dessert is een frambozen merengue. Het menu kost 28,50 per persoon. Reserveren kan door te bellen naar 013-5362987.

Buutvrij

Op veler verzoek komt Buutvrij Cafe weer met een Paas High Tea. De high tea bestaat uit zoete en hartige hapjes. En het leuke is, dat je er niet alleen bij Buutvrij zelf kan genieten van de high tea, maar dat je hem ook kan afhalen om thuis van te genieten. Reserveer je Paas high tea voor 15 april via info@buutvrijtilburg.com en vermeld het aantal personen en of het gaat om take-away of dine-in.

Koekatelier

Vind je het leuk om zelf iets te maken voor Pasen? Dan kan je bij Koekatlier terecht voor allerlei bakbenodigdheden. Zo heeft ze onder andere hele leuke koekstempels van konijnenkontjes, een XXL haas koeksteker en een koekstempel met de tekst ‘Happy Easter’. Zo kan je zelf thuis aan de slag om de mooiste Paaskoekjes te bakken. Klik hier voor het hele assortiment en om te bestellen.

Wijnstra Catering

Op eerste Paasdag, zondag 17 april 2022, organiseert Wijnstra Catering een Paasbrunch bij de Phil (vlakbij het Willem II Stadion). Vanaf 11:30uur is de ontvangst met een glaasje bubbels en daarna kan je genieten van een feestelijke brunch. Om 13uur zal de Paashaas rondspringen in de tuin en kunnen kinderen eieren zoeken. Reserveren kan door te mailen naar info@wijnstracatering.nl.

Lunchcafe Nieuwland

Op tweede Paasdag organiseert Lunchcafe Nieuwland een Paasontbijt. De inloop is tussen 09:00 en 09:30uur, dan krijg je een kop koffie/thee, een glas verse jus, een gekookt ei, een kleine yoghurt met cruesli, een scone met clotted cream en aardbeien jam en een snee brood met eitruffelsalade of tonijnsalade. De prijs is 21,95 per persoon. Kinderen kunnen van de gewone menukaart bestellen. Reserveren kan door te mailen naar keuken@lunchcafenieuwland.nl tot uiterlijk 14 april 12:00uur.

Zoete Moed

Zoete Moed heeft een heerlijke Paas mix box voor vier personen. In de doos zit een mix van lekkernijen zoals brownies, scones en cupcakes. De box kost 33,50. Bestellen kan tot 12 april via Whatsapp op 06-44320686. Je kan op zaterdag 16 april de box afhalen bij Zoete Moed aan de Piushaven tussen 14 en 16uur.

Droomkoekjes

Geen zin om zelf te bakken, maar wil je wel leuke Paaskoekjes in huis hebben? Bestel dan je koekjes bij Droomkoekjes. Ze heeft verschillende leuke sets voor Pasen 2022. Zo is dit paasmandje gevuld met 6 paas koekjes een hele leuke optie. De prijs met mandje is €28,50 euro en de prijs zonder mandje is €25 euro. Ze heeft ook een eierdoosje met zes koekjes in ei vorm die je zelf kan versieren met eetbare stiften, en hele schattige kuikentjes met paashaas-oren. Klik hier voor meer info en om te bestellen.

Kattencafe de Spinnerij

Kattencafe de Spinnerij heeft een interactieve Paasbingo. Op zondag 17 april 2022, eerste paasdag, van 12 tot 16uur serveren ze een heerlijke Paasbrunch met een hartige en een zoete ronde met drie bingo rondes en een ‘gouden ei mysterie’. Het is 26,50 per persoon en de Paasbrunch is ook vegetarisch of vegan beschikbaar. Reserveren kan via deze link.

Zjuu Tilburg

Zjuu Tilburg, het nieuwe restaurant in het Leijpark, organiseert een Paasbrunch met diverse hartige broodjes, een aspergesoepje en een lente-ui quiche. En daarnaast verschillende zoetigheden zoals paas tiramisu, paasei, cannoli’s en Paasbrood. De brunch is van 10 tot 13uur en kost 29,50 per persoon. Ze hebben ook een Paasdiner op beiden Paasdagen, een driegangen aspergemenu voor 39,50 per persoon.

Dwaalboktour

Op eerste Paasdag 2022 is de Dwaalboktour in Tilburg. Een gaaf evenement voor iedereen die van Lentebok houdt. Zeven kroegen in het Dwaalgebied doen mee en bij elke kroeg kan je lentebiertjes proeven, 14 in totaal. Je krijgt ook overal een lekker hapje bij je biertje. Onder andere Steck013 doet mee.

Klooster Nieuwkerk

Niet echt in Tilburg, maar omdat Goirle zo dichtbij is heb ik Klooster Nieuwkerk ook in dit lijstje opgenomen. Ze serveren een Easter Brunch met een soepje, broodjes, beleg zoals eiersalade en gerookte zalm, een mini muffin en een chocolade ei. Je begint met een glaasje bubbels en krijgt ook een glas verse jus d’orange. Deze Paasbrunch is ook voor thuis te bestellen. In het restaurant is hij €24,50 en voor thuis (zonder prosecco) is hij €22,50 per persoon. Je kan reserveren door te mailen naar info@kloosternieuwkerkgoirle.nl.

Tik hier voor mijn recept voor Croissant Bootjes.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie