‘Thuiswerken’ in een hotelkamer

Ben jij het thuiswerken ook zo beu? Ik heb de perfecte oplossing voor iedereen die zzp-er is of nu niet naar zijn baan op kantoor kan. Je kan een dag gaan ‘thuiswerken’ in een hotelkamer! Een ideale oplossing in deze Corona tijden. Je werkt een dag op een mooie plek, je bent er even uit en je steunt je lokale ondernemers. Op deze pagina vertel ik je alles over thuiswerken in een hotelkamer.

Thuiswerken

Ik was helemaal klaar met het thuiszitten. De muren kwamen op me af, het werd saai, ik verloor mijn motivatie, ging de hele dag door eten en werkte veel minder efficient omdat ik tussendoor huishoudelijke klusjes ging doen. Herkenbaar? Ik ben vast niet de enige die het thuiswerken beu is. Iedereen die normaalgesproken naar kantoor gaat mist de leuke gesprekken met collega’s en iedereen die zzp-er is mist de evenementen waarop je steeds weer nieuwe mensen ontmoette.
Nu zijn er natuurlijk in de meeste steden genoeg werkplekken die je kan huren, maar daar zit je dan meteen een week, maand of zelfs jaar aan vast. Dan gaat zo’n werkplek nogal in de kosten lopen. Bovendien wilde ik gewoon af en toe een dagje eruit, niet structureel.

VoorDeThuiswerkers

Zo kwam ik op de website voordethuiswerkers.nl. Zij boden precies aan waar ik naar op zoek was: een dag thuiswerken in een hotelkamer! Zo kan je toch even ergens anders werken, en kan je al boeken vanaf 1 dag. Er zijn hotels aangesloten in heel Nederland en je boekt al een kamer vanaf €30 per dag. Je vult simpelweg de plaatsnaam en datum in wanneer je ergens wilt werken en er komt een plattegrond met alle opties en bijbehorende prijzen.
Er zitten echt geweldig mooie hotels bij! Zo ben je niet alleen er even een dagje tussenuit, je werkt ook nog in een inspirerende omgeving.

Bliss Boutique Hotel

Ik ben een dagje gaan ‘thuiswerken’ in een hotel in Breda. Ik koos voor het Bliss Boutique Hotel want ik had al eens gehoord dat ze daar unieke suites hadden. En dat imago bleek helemaal te kloppen. Ze hebben 9 ruime suites die allemaal in een ander thema ingericht zijn. Ik verbleef in de Dickens & Jones suite, die helemaal ingericht was als een Engels huis uit de tijd van Charles Dickens. Het was een erg ruime suite met een comfortabele sofa, lichte jazz muziek op de achtergrond en zelfs een open haard. Hierdoor voelde ik me meteen helemaal thuis.
Er was een bureau om aan te werken met snelle wifi. Er was gratis koffie, thee en water en eventueel kon je snacks als chips en chocola kopen.

Klik hier voor meer informatie over Bliss Boutique Hotel Breda.

Mijn ervaring

Ik vond het erg inspirerend om een dag in een hotelsuite te werken. Het is heel rustgevend dat je niet afgeleid wordt door huishoudelijke taken en het voelde echt als een uitje om er even uit te zijn.
Ik vond het ook erg fijn dat je voor een dag kan boeken zodat je niet meteen ergens aan vast zit. Doordat voordethuiswerkers.nl alle hotels die de optie om een kamer te huren voor een dag werken overzichtelijk op een site heeft staan, is het heel makkelijk om een hotel bij jou in de buurt te vinden. Zo zag ik dat het Mercure Hotel in het centrum van mijn woonplaats Tilburg (hier op de foto) er ook bij stond, dus daar ga ik ook nog wel een dagje boeken.

Een aantal andere van mijn favoriete hotels die te boeken zijn via voordethuiswerkers.nl zijn:
* Hotel La Paulowna in Den Haag
* The Lancaster Hotel in Amsterdam
* Mercure Hotel Amersfoort Centre
* Hilton Rotterdam
* The Duke Boutique Hotel Den Bosch

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Hotels · Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie