Vaderdag 2022 in Tilburg

Elk jaar worden er allerlei leuke dingen georganiseerd, en lekker eten aangeboden voor Vaderdag in Tilburg. Ook dit jaar zijn er weer verschillende opties om Vaderdag te vieren. Vaderdag valt dit jaar op 19 juni 2022. Op deze pagina vertel ik je alles over Vaderdag 2022 in Tilburg. De lijst zal regelmatig worden aangevuld, dus neem vooral vaker een kijkje of like mijn Facebook pagina om niks te missen.

LET OP: dit is een oude post. Klik hier voor Vaderdag 2024 in Tilburg.

Koekatelier

Alle vaders zullen het meest blij zijn met een zelfgemaakt cadeautje. En met de producten van Koekatelier wordt het heel makkelijk om zelf iets te bakken voor je vader. Ze verkopen allerlei koekstempels en vormpjes waardoor je zelf mooie koekjes kan maken voor je vader. Klik hier voor alle Vaderdag-opties bij Koekatelier.

Vaderboks

Wordt iemand die je kent binnenkort vader? Of heb je een vriend die net vader is geworden? Dan is de Vaderboks iets voor hem. Je bestelt hem online en laat hem op elk gewenst adres de volgende werkdag bezorgen. Voor vrouwen heb je allerlei babydozen, maar voor mannen was er eigenlijk niets. De Vaderboks heeft daar verandering in gebracht. In de box zitten allerlei producten die een kersverse vader goed van pas komen. Sommige producten juist voor samen met zijn kindje, zoals de buidel badcape en de opvouwbare voetbal. Maar ook producten voor wat me-time zoals een biertje, oordoppen en het Bicycling magazine. En ook niet overbodig: een pakje condooms, zodat er niet ongewenst nog een baby bijkomt.

Locals Vaderdag Box

Lunchcafe Locals heeft een speciale Vaderdagbox samengesteld die bestaat uit een mix van broodjes van hun menukaart en 2 biertjes van Kraft Bier. De box is te bestellen voor 24,95 per persoon (minimaal 2 personen). Je bestelt de box hier en kan hem zondag 19 juni vanaf 10:30uur afhalen bij Locals.

Steck 013

Bij Steck013 kan je je vader mee uit lunchen nemen op Vaderdag. Ze hebben speciaal voor Vaderdag een lunchplateau met allerlei lekkere gerechten om te delen en je krijgt ook nog een speciaalbiertje van de tap erbij! De Vaderdaglunch kost 18,50 per persoon en vegetarisch is nooit een probleem bij Steck. Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan door te bellen naar 013-544 1426 of te mailen naar info@steck013.nl.

Kraftbier

Is jouw vader een bierliefhebber? Dan is het bierpakket van Kraftbier echt iets voor hem. Ze hebben het ‘Box Ouwe’ pakket samengesteld voor Vaderdag met een aantal van hun lekkerste biertjes, een bierkaas en een bierglas. Ook handig; je kan het in de webshop bestellen en er een handgeschreven kaartje bij laten doen met jouw persoonlijke boodschap.

Boulanger Tilburg

Bonbonwinkel Boulanger aan de Schouwburgpromenade in het centrum van Tilburg heeft ook allerlei lekkers voor Vaderdag 2022. Zo hebben ze onder andere een chocoladehart met ‘Liefste Papa’ erop in eetbare decoratieletters, een chocolade herenschoen, een chocolade motor en chocolade logo’s van Willem II en de Tilburg Trappers.

Eetwinkel Verzot

Eetwinkel Verzot op het Besterdplein heeft een leuk pakket samengesteld voor Vaderdag. Ideaal als je bij je vader op bezoek gaat, want dan kan je het gewoon meenemen. In het pakket zit onder andere charcuterie, een speciaalbiertje en een lekkere notenmix.

Restaurant Te Koop

Restaurant Te Koop in Tilburg, net aan de andere kant van de Ringbaan Oost, heeft speciaal voor Vaderdag een barbecue special. Ze serveren rundvlees van de barbecue op zondag 19 juni.

Friandries

De chocoladecreaties van Friandries zijn ook altijd een goed cadeau voor Vaderdag. En bonus: als je ze meeneemt als je op bezoek gaat, kan je ze zelf ook meteen proeven! Friandries staat bekend om zijn originele smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Zoute drop-Passievrucht? Je kan zelf je smaken uitkiezen in de winkel aan de Willem II straat en ze worden in een mooi doosje verpakt. Woon jijzelf of je vader niet in Tilburg? Geen probleem! Je kan ze ook online bestellen en laten bezorgen.

Hier scoor je de beste nacho’s van Tilburg.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie