Valentijnsdag in Tilburg

Het is al bijna Valentijnsdag! Woon je in Tilburg of breng je 14 februari in Tilburg door? Dan is deze pagina voor jou! Ik deel in deze blog post al mijn Valentijn favorieten in Tilburg. Van mooie gebakjes voor je geliefde tot de perfecte take-out maaltijd om samen op de bank een romantische komedie te kijken. En van luxe Valentijnsdiner in een mooi restaurant tot hele bijzondere chocolaatjes voor je geliefde. Ik weet zeker dat je Valentijnsdag in Tilburg perfect wordt met deze tips!

Elisabeth & Valentijn
Wil je je Valentijn verrassen met een mooie taart? Dan moet je bij Elisabeth & Valentijn zijn! De naam is erg toepasselijk natuurlijk, maar los daarvan zijn de taartjes ook gewoon erg mooi en lekker. Deze Valentijnsdag red-velvet cake bijvoorbeeld, is een feest voor je ogen en je mond. De cupcakes bovenaan de pagina zijn ook van Elisabeth & Valentijn en ze maakt ook prachtige bruidstaarten (mocht je op Valentijnsdag ten huwelijk gevraagd worden).

La Nouvelle Auberge
Wil je je Valentijn echt in de watten leggen? Reserveer dan je tafel voor het Valentijnsmenu van La Nouvelle Auberge (voorheen Auberge du Bonheur). Je krijgt maar liefst 10 gangen, en ik weet uit ervaring dat elk gerecht bij La Nouvelle Auberge tongstrelend is. Je kan ook meteen een kamer boeken in het naastgelegen hotel voor de speciale prijs van slechts 50,- per kamer per nacht inclusief ontbijt. Misschien leuk om pas tijdens het dessert te zeggen dat jullie overnachten in een van de mooie kamers van Auberge.

Friandries
Friandries is een chocolaterie 2.0. Hier maken ze echt verrassende bonbons en chocolade, zowel qua smaak als qua uiterlijk. Dries en zijn team willen met hun chocola de traditionele markt veranderen. Als winnaar van het RTL4 programma De Chocoladeshow mag Dries zich nu beste chocolatier van Nederland noemen. Als je bij Friandries een doosje chocolaatjes voor je geliefde koopt weet diegene dat je net een stapje verder bent gegaan en dat ze zoveel specialer zijn dan het doosje uit de supermarkt. Met smaken als Pop Damn Corn met beurre noisette en zoute popcorn en de Smokey Goodnuts met gerookte amandel gianduja en zoute caramel maak je zeker indruk!

Borrelen bij Noir
Lekker gezellig cocktails drinken en lekkere hapjes eten is een van mijn favoriete date-night bezigheden. En een van de beste plekken in Tilburg om dat te doen is in het volledig verbouwde en vernieuwde Noir. Op de plek waar sinds de jaren ’70 Cafe Noir zat, zit nu het prachtig ingerichte Noir. Het is een geweldige plek voor een borrel. In een stijlvol interieur geniet van de lekkerste wijnen van het vat en goede borrelhapjes zoals zoete aardappel Patatas Bravas en Bruschetta.

Don’s Noodle Shop
Bij de nieuwe Don’s Noodles Shop haal je de heerlijkste Aziatische gerechten. Perfect om af te halen en thuis op de bank op te eten. Schenk een glaasje wijn in, zet een romantische komedie aan en geniet van je dumplings, springrolls of noodle soep. Bijna alle gerechten bij Don’s zijn ook vegan te bestellen (klik hier voor al mijn vegan favorieten in Tilburg). Mijn favoriet zijn de tofu en tempeh bao buns. Ik kan daar echt geen genoeg van krijgen. Je kan overigens ook bij Don’s Noodle shop zelf eten, ze hebben een paar tafeltjes beschikbaar.

Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie