Win 3 zakken Aroma Club koffie

UPDATE: WIN ACTIE GESLOTEN
Je kan nu drie zakken Aroma Club koffie winnen op deze pagina! Aroma Club is een koffiemerk opgezet door twee broers met een grote liefde voor koffie. Ze maken koffie voor echte koffieliefhebbers. Ben jij ook fan van het zwarte goud? Lees dan verder want je kan maar liefst 3 zakken Aroma Club koffie winnen!

Iedereen heeft zijn eigen smaak als het om koffie gaat. De een houdt van lekker sterk en de ander juist weer van mild. Aroma Club heeft koffie voor ieders smaak en je kan ze alle drie ontdekken met het proefpakket dat je kan winnen. In het pakket zitten drie zakken koffiebonen, een van elke smaak van Aroma Club.
Ze hebben Elegant Vesper voor de liefhebber van milde en zachte koffie. Smooth James voor alle soorten koffieliefhebbers; een krachtige maar niet te bittere koffie. En Strong George voor espresso liefhebbers, heen heerlijke sterke boon.


De koffiebonen komen uit Brazilie, Costa Rica en Colombia en zijn vers gebrand. Dit branden gebeurt niet gehaast, met de zogenaamde ‘Slow Roast’ techniek wordt een heerlijke koffiesmaak gecreëerd.

Zie jij jezelf al ‘s ochtends wakker worden met een heerlijke kop Aroma Club koffie? Doe dan snel mee met deze win actie.
Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief en laat een reactie achter waarom jij zou moeten winnen. Ik maak volgende week de winnaar bekend!

Schrijf je in voor de mailinglist

Alleen je email adres is verplicht

Like mijn Facebook pagina om nooit een nieuwe win-actie te missen.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie