Win 3 zakken Aroma Club koffie

UPDATE: WIN ACTIE GESLOTEN
Je kan nu drie zakken Aroma Club koffie winnen op deze pagina! Aroma Club is een koffiemerk opgezet door twee broers met een grote liefde voor koffie. Ze maken koffie voor echte koffieliefhebbers. Ben jij ook fan van het zwarte goud? Lees dan verder want je kan maar liefst 3 zakken Aroma Club koffie winnen!

Iedereen heeft zijn eigen smaak als het om koffie gaat. De een houdt van lekker sterk en de ander juist weer van mild. Aroma Club heeft koffie voor ieders smaak en je kan ze alle drie ontdekken met het proefpakket dat je kan winnen. In het pakket zitten drie zakken koffiebonen, een van elke smaak van Aroma Club.
Ze hebben Elegant Vesper voor de liefhebber van milde en zachte koffie. Smooth James voor alle soorten koffieliefhebbers; een krachtige maar niet te bittere koffie. En Strong George voor espresso liefhebbers, heen heerlijke sterke boon.


De koffiebonen komen uit Brazilie, Costa Rica en Colombia en zijn vers gebrand. Dit branden gebeurt niet gehaast, met de zogenaamde ‘Slow Roast’ techniek wordt een heerlijke koffiesmaak gecreëerd.

Zie jij jezelf al ‘s ochtends wakker worden met een heerlijke kop Aroma Club koffie? Doe dan snel mee met deze win actie.
Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief en laat een reactie achter waarom jij zou moeten winnen. Ik maak volgende week de winnaar bekend!

Schrijf je in voor de mailinglist

Alleen je email adres is verplicht

Like mijn Facebook pagina om nooit een nieuwe win-actie te missen.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Review

Comments

 • Wat een heerlijke verwenactie ! Mijn dag begint pas echt goed met een verse bak koffie.Mijn troost, mijn brandstof, het zwarte goud. Koffie maakt me blij !! 🙂 Ik maak graag kans op dit pakket, ben heel erg benieuwd naar deze koffie. Fingerscrossed voor dit verwenpakket .

  Eva Narcisz 11 September 2018 18:29 Reply
  • Gefeliciteerd Eva! Jij wint de 3 zakken Aroma Club koffiebonen. Ik stuur je zo meteen even een email.

   annetravelfoodie 17 September 2018 16:09 Reply
 • Net het boek “De Zeven Zussen” uit en dit boek speelt zich grotendeels af in Brazilië, met haar koffieplantages! Ik doe reuze graag mee aan de verloting van deze zakken AromaClub koffie.

  Xaviera Jamie 11 September 2018 18:40 Reply
 • Wat een heerlijke actie! Hier zou ik mijn man heel erg blij mee maken ❤

  Nathaly Boomsma - van der Zee 11 September 2018 19:07 Reply
 • Wow wow wow ik zou nu een heel lang verhaal kunnen schrijven maar waar t op neer komt….jummie jaaaaaa koffie!! Ik doe mee en duim!

  Joyce Van meeuwen 11 September 2018 19:24 Reply
 • Mijn dag begint met een kopje koffie. De geur van verse koffie maakt mij blij en hiervoor stap ik graag mijn bed uit. ‘s Avonds sluit ik de dag af met een kopje koffie. Ook op vakantie neem ik graag mijn favoriete koffiemerk mee. Ik wil graag kennismaken met dit koffiemerk!

  Ling 11 September 2018 19:48 Reply
 • Als echte koffie liefhebber ben ik altijd wel in om eens een ander merk bonen te proberen. Dus deze win actie is mij op het lijf geschreven . Dus jaaaa ik wil winnen ☕️

  Ilse 11 September 2018 19:53 Reply
 • Ik hou van koffie, ken je klassiekers, ook lekker met een bolletje roomijs erin. https://youtu.be/-6pUvE_zauM

  Robert Koops 12 September 2018 06:56 Reply
 • Start de dag met een goed kop koffie ( of een koffie variatie ).

  Als koffie liefhebber drink ik elke ochtend een heerlijk kopje koffie.
  Ik maal de koffie bonen uiteraard zelf. De gemalen koffie gaat in de Bialetti percolator.
  Tegen de tijd dat mijn koffie klaar is, hangt er in huis een heerlijke verse koffie geur.
  Voor dat ik dan mijn perfect gezetten koffietje ga drinken, maak ik eerst een foto en plaats deze dan op Instagram, morning coffeebreak.

  Ik zou graag eens dit voor mij nieuw koffie merk proberen. ☕

  Niels / Morning Coffeebreak 12 September 2018 09:36 Reply
 • Als wij ergens een weekend of midweek op vakantie zijn gaan we altijd ergens op een dorp of in de stad een bakkie doen. Gewoon heerlijk om te proeven hoe het weer ergens anders smaakt. Deze koffie kennen we nog niet, ik ben zeer benieuwd naar de smaak.

  Chrissie van ieperen 12 September 2018 16:47 Reply
 • Ahhh lekker! Denk ik.. ik zou het niet weten want ik hou absoluut niet van koffie maar het klinkt wel allemaal heel erg goed. Ik zou mijn vriendje hier heel blij mee maken, zijn dag begint pas goed met een lekkere bak vol. Dan is hij heel gelukkig en zit hij teenwiebelend op de bank. Ik begrijp die liefde niet zo goed, maargoed als mijn liefde gelukkig is dan is dat het allerbelangrijkste 😉 Hij is altijd op zoek naar de beste bonen. Die zoektocht is nooit op een eind dus ik denk dat hij dit wel heel erg kan waarderen. Ik ga duimen!

  Gisele 12 September 2018 19:22 Reply
 • Ik zou graag mee willen doen met de winactie voor mijn man zodat hij nieuwe koffie smaken kan proeven

  Sonja Dijkhuizen 13 September 2018 05:30 Reply
 • Een warm en goed bakje verse koffie voor de donkere dagen. Als opstaan net iets moeilijker voelt en winter depressie soms om de hoek ligt. Even wegzwijmelen en het perfecte moment voor jezelf nemen.

  Janneke 13 September 2018 06:56 Reply
 • Wij hebben sinds kort een prachtig mooi bonenapparaat, echter blijkt de juiste en lekkere bonen vinden nog niet zo gemakkelijk. Vooral omdat mijn man en ik een andere koffievoorkeur hebben. Ik koop steeds net de verkeerde bonen tot nu toe (zucht ??) Ik zou hen en mezelf sus graag verassen/verwennen met dit pakket! Zou ook mooi cadeau zijn voor mijn verjaardag morgen ??

  Maaike van Kester 13 September 2018 07:34 Reply
 • Omdat een lékker kopje koffie, vol van smaak, voor mij écht het verschil kan maken tussen een geslaagde dag en een niet-geslaagde dag!

  Wendy 16 September 2018 00:25 Reply
 • Omdat een lékker kopje koffie, vol van smaak, voor mij écht het verschil kan maken tussen een geslaagde dag en een niet-geslaagde dag!

  (ik had een foutje in mijn mailadres bij vorig bericht)

  Wendy 16 September 2018 00:25 Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie