Win een Zumprema yoga legging

Ken je Zumprema al? Deze webshop verkoopt grappige sokken, sporttassen en rugzakken maar staat vooral bekend vanwege hun leggings. Misschien heb je met kerst wel hun foute kerstleggings voorbij zien komen.
Voor het voorjaar en de zomer heeft Zumprema geweldige nieuwe yoga leggings in hun assortiment en ik mag een legging naar keuze weggeven!

De yoga leggings van Zumprema hebben originele prints waar ik meteen een zonnig en vrolijk gevoel van krijg. Je zonnegroetjes doe je voortaan fluitend en bij eke vooroverbuiging word je vrolijk van je eigen benen. Ze hebben in totaal 8 verschillende patronen en als jij de gelukkige winnaar van een legging bent mag je zelf kiezen welke je wil.
De leggings zijn enorm elastisch en zijn daardoor geschikt voor elk lichaamstype, zonder dat ze fladderend gaan zitten bij slanke benen. Je kan ze gewoon op 30 graden wassen zonder dat de kleur minder wordt.

Zoals je misschien wel weet doe ik elke week aerial yoga bij Movonne in Tilburg. Bij deze vorm van yoga begin je met een opwarming op de mat zoals je dat van gewone yoga kent, maar daarna komen er doeken naar beneden waarin we verschillende oefeningen doen. Het lijkt een beetje op aerial silk of tissue zoals je dat uit het circus kent. Ik heb mijn eigen Zumprema legging meteen uitgetest bij een lesje aerial yoga. Het was een goede test om te zien of hij niet zomaar scheurde! Ik heb in veel posties gestaan en gehangen en mijn legging zat steeds perfect.
Ik doe ook regelmatig pilates en daar zijn deze leggings ook heel geschikt voor. Vorig jaar was ik op yoga reis in Spanje, daar zou deze legging ook goed hebben gestaan!
Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken op zo’n gave Zumprema legging!

Win een Zumprema yoga legging
Wil je een Zumprema yoga legging naar keuze winnen? Ga dan snel naar de Facebook pagina van Anne Travel Foodie, zoek de post over de Zumprema yoga legging en doe mee!
Fingers crossed!

Nooit een win-actie missen? Schrijf je dan snel in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief:

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie