Alaafocado: mijn eigen Avocado embleem

Ik heb geweldig nieuws! Ik heb mijn eigen Avocado embleem; de Alaafocado! Mijn liefde voor Carnaval en voor avocado’s komen samen in dit geweldige embleem. En jij kan hem bestellen! Wie weet loop jij komende Carnaval wel rond met deze Alaafocado op jouw jasje of kiel. En hij is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen aan een foodie, fit girl, vegetariër of veganist!
Op deze pagina vertel ik je alles over de Alaafocado; mijn eigen Avocado embleem. En ik geef je een kortingscode voor als je zelf een embleem wil laten maken of als je extra emblemen wil bestellen voor voor Carnaval.

Avocado Embleem

Als je mijn website of social media kanalen volgt dan weet je het wel: ik ben dol op avocado’s. Ik heb ontzettend veel recepten met avocado gedeeld, het logo in het tabblad van deze site is een avocado en ik heb zelfs een avocado filter gemaakt op Instagram.
En als je mij persoonlijk kent of mijn Instagram stories wel eens checkt dan weet je ook dat ik een fervent Carnavalsvierder ben. Ik vind het dan ook geweldig dat deze twee liefdes samenkomen in dit embleem.

Toen ik had bedacht dat ik als Anne Travel Foodie een eigen Carnavalsembleem wilde, wist ik meteen dat het een avocado moest zijn. Deze vrucht staat symbool voor mijn website en heel vaak hoor ik dat mensen aan mij moeten denken als ze een product met avocado’s ergens zien. Ik krijg zelfs regelmatig avocado producten cadeau.
Ik ben dan ook superblij met het uiteindelijke ontwerp en hoop dat jullie hem ook leuk vinden!

Bestel nu mijn Avocado Embleem, de Alaafocado

Vind je mijn Alaafocado net zo leuk als dat ik dat vind? Bestel dan nu mijn avocado embleem! Voor maar 5 euro is het embleem van jou, en als je in Nederland woont wordt hij gratis naar je opgestuurd.
Je kan hem nu via onderstaand formulier aanvragen. Binnen 24uur stuur ik je een mail met een betaalverzoek en wordt het embleem (zonder verzendkosten in Nederland) naar je opgestuurd.

Klik hier om jouw Alaafocado embleem te bestellen.

Je eigen Carnavalsembleem laten maken

Ik heb mijn Carnavalsembleem laten maken door Emblemenoutlet.nl. Je kan daar je eigen logo of ontwerp insturen en dan laten zij er emblemen van maken. Je kan ook hen vragen het ontwerp voor je te maken. Dat is wat ik heb gedaan. Ik had een idee doorgestuurd van een avocado met een steek (een muts voor Prins Carnaval) en het woord ‘Alaafocado’ eronder en zij hebben het embleem voor me ontworpen.
Voor iedereen die ook zijn eigen carnavalsembleem wil maken heb ik nu een leuke korting geregeld. Als je kortingscode ANNE15 gebruikt bij emblemenoutlet.nl krijg je 15% korting op je bestelling.

Emblemen met korting

Wil je wat extra emblemen kopen dit seizoen zodat je jas of boerenkiel niet zo leeg is? Ook in de webshop van emblemenoutlet.nl krijg je 15% korting op alle emblemen die ze daar verkopen. Gebruik ook kortingscode ANNE15 in de webshop van emblemenoutlet.nl.

Klik hier voor de tofste avocadoproducten voor je baby.

Article Categories:
Geen categorie

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie