De tofste Avocado producten voor je baby

Ben of ken je iemand die net zo’n grote avocado fan is als ik? Dan moet je ze zeker even dit lijstje tippen! Ik heb hier namelijk de tofste avocado producten voor je baby op een rijtje gezet. Van avocado babykleding tot avocadoknuffels en avocadospeelgoed. Hier vind je de leukste ‘avocadeaus’!

Avocado broekje

Hoe leuk is deze avocado legging voor babies? Ik heb hem van Eef Kinderkleding. Ze maakt allerlei prachtige babykleertjes in maat 38 t/m 92, maar dit broekje met avocado’s is natuurlijk mijn favoriet! Je kan alle kleertjes zien op haar Instagram account en via een DM je vragen stellen of bestellingen plaatsen. Ze bezorgt met de post door heel Nederland.

Ook leuk: maak een foto van je baby met mijn avocado filter
op Facebook of Instagram!

Avocado knuffel

Ik heb al wel eens vaker andere avocado knuffels gezien, maar ik vind deze van Jellycat het mooist. Hij is heerlijk zacht en hij is een mooie kleur donkergroen. De andere avocado knuffels die ik had gezien waren veel feller groen. Deze past mooi in onze babykamer. De Amuseable Avocado knuffel van Jellycat is er in drie verschillende maten; 20cm, 30cm of heel groot in 52cm. Ik ging voor die van 20 cm. Ik kocht hem bij de Bijenkorf.

Avocado Slabbetje

Ik dacht dus altijd dat het een ‘slabber’ was en dus een ‘slabbertje’, maar sinds mijn zwangerschap weet ik dat de officiele goede spelling ‘slab’ en dus ‘slabbetje’ is. Maar hoe je het ook noemt; deze met avocados en toast van de Zeeman is echt geweldig! En extra leuk: hij kost maar 0,99!

Avocado Rammelaar

Deze avocado rammelaars worden exclusief gemaakt voor Sophia. Ze maakten voorheen de schattigste babyrompertjes met avocado print (je kan er een zien in mijn blog waarin ik bekend maak of we een jongen of een meisje krijgen). Maar helaas is ze na problemen met de drukker daarmee op gehouden. Gelukkig verkoopt ze nog wel deze schattige avocado rammelaars. Je kan ze bestellen door te mailen naar sophiavankreuningen@gmail.com.

Baby Avocado Kostuum

Hoe schattig is dit baby avocado kostuum? Heel leuk voor als je carnaval viert en een leuke outfit voor je baby zoekt! Ik zag hem op verschillende websites maar ze zijn niet altijd even goed leverbaar. Bestel hem dus op tijd als je hem voor een bepaalde tijd nodig hebt! Met een prijs van ongeveer 50,- is hij ook niet goedkoop, maar enorm schattig is hij wel!

Klik hier voor mijn favoriete avocado recepten.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Kids

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie