De leukste cadeaus voor de feestdagen onder de 50,-

Elk jaar is het weer lastig: wat geef je iedereen voor Sinterklaas en Kerst? Op deze pagina help ik je uit de brand! Ik heb de leukste cadeaus voor de feestdagen onder de 50,- voor je op een rijtje gezet. Zo maak je iedereen blij, binnen je budget. Deze lijst heb ik speciaal voor de feestdagen van 2021 samengesteld.

Cheqi

Weet je niet zo goed wat je iemand moet geven, dan is geld een goed idee. Maar cash geld met de post versturen voelt onveilig en is minder leuk. Daar is Cheqi de oplossing voor. Cheqi is een app waarmee je makkelijk geld per post kunt geven. Je kan ook een leuk cadeau meesturen. Je hoeft geen rekeningnummer van de ander te hebben. De ontvanger krijgt een leuke kaart met een QR-code waarmee ze het bedrag op hun rekening kunnen laten storten.
Ik mag binnenkort 2 Cheqi kaarten. met een tegoed van €25 per stuk weggeven. Volg mijn Facebook account om de winactie niet te missen.

Nakano messen

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen voor een kookliefhebber? Een goed is mes is een echte must-have in de keuken. Ik ben zelf fan van de Nakano messen. Nakano Knives maakt al sinds 1918 prachtige messen die door veel Michelin sterrenchefs worden gebruikt. Ze hebben niet alleen een mooi design, ze zijn ook vlijmscherp. De Nakano messen worden in Japan gemaakt en over de hele wereld gratis bezorgd, ook in Nederland kan je dus een Nakano mes bestellen. Omdat ik ze zo mooi vind, heb ik een mooie korting voor je geregeld. Met code ANNE krijg je 20% korting. Klik hier om naar de Nakano Knives website te gaan.

Vegan Party Food

Een kookboek is ook altijd een goed cadeau voor onder de boom of in een schoen. Steeds meer mensen eten vegetarisch, veganistisch of willen dat meer doen. Een vegan kookboek is dan een goed idee. Klik hier voor al mijn favoriete vegan kookboeken, of ga voor iets super nieuws: Vegan Party Food van Jason Tjon Affo, ook wel bekend als @theindigokitchen. Jason heeft voor elke feestgelegenheid het perfecte recept. Of het nu om een intiem etentje gaat of een hysterisch verjaarsfeest (en alles er tussenin). Zijn Surinaamse roots proef je ook terug in het boek met zijn take op klassiekers als Bara, Saotosoep  en Surinaamse pasteitjes.
Klik hier om Vegan Party Food te bestellen.

Klik hier voor de leukste kerstballen voor foodies.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..