De beste Kerstcadeaus voor reizigers

2020 was geen makkelijk jaar voor mensen die van reizen houden. Hopelijk kunnen we deze kerst hen toch een hart onder de riem steken en ze uit laten kijken naar tripjes die nog gaan komen. Op deze pagina vind je de beste Kerstcadeaus voor reizigers. Voor elk budget is er wat wils voor de ‘travellers’ onder ons.

NH Hotels Giftcard

NH Hotel Group heeft een perfect cadeau voor reizigers: een gift card! Deze cadeaubon kan je over de hele wereld bij NH Hotels uitgeven, niet alleen aan overnachtingen maar ook aan diners bij de restaurants. De hotels zijn momenteel in Nederland gewoon open, en als het hotel een restaurant heeft kan je daar zelfs uit eten. Maar de bon is nog een heel jaar geldig, dus degene aan wie je hem geeft kan hem ook voor later bewaren. De gift cards zijn te koop vanaf €50,- en je koopt ze hier online.

Duurzame koffers

Princess Traveller heeft koffers ontwikkeld gemaakt van gerecycled materiaal. De koffers uit de Green Collection van Princess Traveller zijn gemaakt van PET flessen. Er zijn wel meer merken die een deel van hun koffers van gerecyclede materialen maken, maar de Green Collection van Princess Traveller is 100% gemaakt van gerecyclede materialen. De binnenkant, de buitenkant en zelfs de rits. En omdat het oog ook wat wil, zijn de koffers en trolleys ook nog eens erg mooi. Ik heb zelf de Pink Blush kleur uit de Sumatra lijn van Princess Traveller, in maat S zodat hij met de handbagage mee kan. Deze duurzame trolley kost €69,- en je koopt hem hier.

My Jewellery Adventkalender

Met een mooi sieraad ben je toch een beetje bij iemand als diegene ver weg is. Het is dus ook een mooi cadeau om te geven ana iemand die veel op reis is, zodat ze aandenken heeft aan je. Extra leuk voor de feestdagen is de adventkalender van My Jewellery. Op 10 dagen in december zit er een mooi cadeau onder het luikje. Een mooi sieraad dat overal ter wereld mee naar toe kan. De My Jewellery adventkalender kost slechts €49,95 (dus minder dan 5 euro per sieraad).

Little Escapes

Het boek ‘Little Escapes’ van Barts Boekje staat bomvol leuke slaap- en eetadresjes in Nederland en Vlaanderen. Perfect nu we op vakantie moeten in eigen land! Door de ogen van het team van Barts Boekje zie je wat een geweldige plekken er in Nederland allemaal te vinden zijn. Van toffe bars tot hidden gems. In totaal meer dan 200 plekken. In april 2020 is het boek volledig herzien, dus hij is helemaal up-to-date. Klik hier om Little Escapes te bestellen.

Klik hier voor leuke kerstcadeaus voor foodies.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie