Favoriete babyproducten voor in de badkamer

Op deze pagina deel ik mijn favoriete babyproducten voor in de badkamer. Hier vind je alles voor een fijnen verzorging voor je baby. Alle producten op deze pagina gebruik ik zelf bij onze kleine en zijn dus echt ‘tried and tested by me’. Als je nog op zoek bent naar fijne babyproducten voor in de badkamer of een leuk kraamcadeau voor een vriendin dan ben je op deze pagina aan het juiste adres!

Urtekram Baby

Urtekram heeft een hele fijne ongeparfumeerde babylijn. Het zijn vier producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige babyhuid. Een all-over wash, body lotion, zink creme en body oil. Ze zijn niet alleen vrij van parfum maar ook vegan. Ik vind het heel fijn om zoveel mogelijk vegan persoonlijke verzorgingsproducten te gebruiken, zowel voor mezelf als voor onze kleine. Ik heb de vier babyproducten van Urtekram allemaal handig bij de hand in de badkamer staan zodat ik ze tijdens en na het badje kan gebruiken.

Handsfree Badcape

Een van die dingen waarvan je niet wist dat je ze miste totdat je hem hebt en je niet meer zonder wil: de handsfree badcape van Invented 4 Kids. De badcape heeft een verzwaard ‘pootje’ dat je over je eigen schouder slaat, daarmee blijft hij goed op zijn plek zitten. De badcape zorgt ervoor dat jijzelf droog blijft terwijl je je kindje in bad doet. Daarna kan je heel makkelijk je baby er inwikkelen. Doordat de badcape op zijn plek blijft zitten heb je allebei je handen vrij om dit comfortabel te doen.
Inventend 4 Kids heeft overigens ook lange washanden, waardoor je meer grip hebt als je met je babytje onder de douche gaat.

Bebe-Jou Sense badje

Een badje op een standaard is niet alleen praktisch, het is zelfs verplicht voor de kraamhulp. Ik vond badjes met een plastic standaard niet zo mooi, dus ik was blij dat we het Bebe-Jou Sense badje ergens zagen. Dit badje heeft houten poten. Hij is er in verschillende kleuren, ik koos voor wit omdat ik dat het meest neutraal vind en het best bij onze badkamer vind passen.

Joone luiers

Ik kon mijn favoriete luiers natuurlijk ook in mijn blog over baby producten voor de woonkamer of onze babykamer plaatsen, want er liggen luiers door het hele huis als je een baby hebt. Maar ik vond deze luiers met papieren bootjes print van Joone Paris wel toepasselijk voor deze badkamer blog. Ze hebben overigens nog meer leuke printjes bij Joone, voor meisjes vind ik die met zachtroze strepen en gouden hartjes ook heel leuk. En ook heel handig: je kan een luierabonnement bij Joone afsluiten en dan worden je luiers zo vaak als jij wilt thuisbezorgd. Heel handig dat je ze niet elke keer zelf hoeft te halen want geloof me; je hebt er veel nodig!
Goed nieuws! Ik mag je maar liefst 15% korting geven op je bestelling bij Joone Paris, gebruik code ANNELOVESJOONE bij het afrekenen.

Klik hier voor mijn favoriete babyproducten voor de woonkamer.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Kids

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie