Feestdagen 2020 winacties

De laatste weken van het jaar ga ik heel veel mensen blij maken! Ik heb namelijk een hoop winacties voor jullie klaar staan. Vanaf eind november tot kerst maak ik op deze pagina de winacties bekend. Elke paar dagen zet ik er een nieuwe winactie bij. Je kan zo vaak meedoen als je wil.
Om kans te maken op de Feestdagen 2020 winacties moet je onderaan deze pagina je email adres invoeren en in de opmerkingen laten weten welke prijs je graag zou willen winnen en waarom. Als ik een nieuwe winactie online heb gezet deel ik dat in mijn Instagram stories en op mijn Facebook pagina. Volg me daar om geen enkele win actie te missen!

MEZEAST

Mijn eerste win actie is een pakket van MEZEAST. MEZEAST is een nieuw merk dat staat voor de vrijgevigheid en smaak van de Midden-Oosterse keuken. Zoals je misschien wel weet ben ik dol op de Midden-Oosterse keuken (check bijvoorbeeld mijn recept voor Sabich). Ze hebben maaltijdpakketten, kruidenmixen, pita crackers, sauzen en spreads. Ik maakte gister Aubergine Fatteh met de tahini saus van MEZEAST. Als je wint krijg je een pakket met allerlei producten van MEZEAST. Je kan ook meedoen met deze win actie op mijn Facebook pagina en Instagram account want ik mag maar liefst 3 pakketten weggeven.
LET OP: deze winactie is gesloten. Je kan nog wel meedoen met onderstaande winacties.

Hands off my Chocolate

Je kunt allerlei gave prijzen winnen op het Instagram account van Hands off my Chocolate. Ze hebben tot 11 december een Train & Treat challenge. Ze willen graag dat mensen genieten van hun chocolade maar zijn zich bewust dat een balans nodig is voor een gezonde leefstijl. Bij deze Instagram post leer je meer over hoe je mee doet.
En niet alleen op het kanaal van Hands off my Chocolate kan je gave prijzen winnen, op mijn Facebook pagina ook! Ik mag namelijk een Hands off chocolade pakket weggeven aan een van mijn volgers!
Ga snel naar mijn Facebook pagina om mee te doen.
LET OP: deze winactie is gesloten. Je kan nog wel meedoen met onderstaande winacties.

Ottolenghi Kruiden

Deze winactie is voor de fans van Yotam Ottolenghi! Je kan nu een box winnen met 12 kruiden die Ottolenghi vaak gebruikt in zijn recepten. De Ottolenghi Spices box is samengesteld door Tea Salt and Spices. De kruiden zijn niet altijd even makkelijk in de supermarkt te vinden omdat ze vaak gebruikt worden in de Israelische keuken en nog niet zo vaak in de Nederlandse. Je kan dit kruidenpakket winnen op mijn Facebookpagina.
Niet gewonnen? Je krijgt sowieso 10% korting op al je aankopen bij Tea Salt and Spices met code ANNETRAVELFOODIE.
LET OP: deze winactie is gesloten. Je kan nog wel meedoen met onderstaande winacties.

Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft nu vijf van zijn klassieke smaken met een speciale wikkel. Heel leuk om zo’n reep met een bijpassende boodschap cadeau te doen! En omdat ik jullie graag cadeaus geef kan je nu zo’n pakket met maar liefst 5 repen Tony’s chocola winnen op deze pagina!
Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en laat in de comments weten dat je de Tony’s Chocolonely repen wil winnen, en waarom.
Je kan ook meedoen met deze win actie op mijn Facebook pagina en Instagram account want ik mag maar liefst 3 pakketten weggeven.
LET OP: deze winactie is gesloten. Je kan nog wel meedoen met onderstaande winacties.

Nona June Christmas

Ken je Nona June al? Dit alcoholvrije alternatief voor gin is perfect voor iedereen die zwanger is, minder of geen alcohol wil drinken of een allergie heeft. Met Nona June kan je toch een gin-tonic maken, maar dan volledig alcoholvrij! Speciaal voor kerst hebben ze deze mooie verpakking. Hoef je je cadeautje niet eens meer in te pakken als je hem onder de boom legt.
Ik mag een zo’n mooie kerstverpakking van Nona June weggeven op deze pagina.
Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en laat in de comments weten dat je de Nona June verpakking wil winnen, en waarom. LET OP: deze winactie is gesloten. Je kan nog wel meedoen met onderstaande winacties.

Panash

Panash heeft biologische pannenkoekenmixen en biologische cake & muffin mixen. Ze hebben vier verschillende soorten pannenkoekmix die allemaal vegan zijn. Op de verpakking staan de extra ingrediënten die je toe moet voegen met daarbij een vegan en niet-vegan variant. Ik maakte deze stapel met de Panash Gember Citroengras pannenkoekmix. Ik mag nu een Panash mix naar keuze weggeven! Als je wint mag je zelf kiezen welke mix je wil ontvangen.
Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en laat in de comments weten dat je de Panash mix wil winnen, en waarom.
Je kan ook meedoen met deze win actie op mijn Facebook pagina en Instagram account want ik mag maar liefst 3 mixen weggeven.

LET OP: deze winactie is gesloten. Je kan nog wel meedoen met onderstaande winacties.

Anovi

Dit prachtige mosselbestek van Anovi is als een sieraad op tafel. Mossels eten was nog nooit zo stijlvol. Dit is dan ook echt een heel leuk kerstcadeau voor een mosselliefhebber. Het is een zuiver tinnen product, wordt ambachtelijk gegoten in Nederland en komt in een prachtig cadeaudoosje. Ik mag nu een van mijn Facebook volgers blij maken met dit mooie mosselbestek. Ga snel naar mijn Facebookpagina om mee te doen.
LET OP: deze winactie is gesloten. Je kan nog wel meedoen met onderstaande winacties.

Honingmoment

Een gave winactie deze feestdagen voor honing liefhebbers. Ik mag een Honingmoment cadeaubox weggeven aan een van mijn lezers. In deze box zitten twee goede potten honing, een Hollandse bloemenhoning en een Spaanse eucalyptushoning. En er zitten ook twee mooie stukken zeep in op honing basis.
Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en laat in de comments weten dat je het honingpakket wil winnen, en waarom.

Fotoachtergrond

Deze winactie is speciaal voor alle foodbloggers en andere fotografen. Je kan namelijk een foto achtergrond van fotoachtergronden.nl winnen!
De achtergrond die je op deze foto ziet is ook van hen, en ik ben er heel blij mee. (Ontdek trouwens hier hoe ik deze gebakjes liet vliegen).
Je mag zelf een kleur/patroon kiezen als je hebt gewonnen, en ook het formaat mag je zelf kiezen (max 100x150cm).
Deze winactie komt 19 december online op mijn Instagram account.

Let op: ik moet de comments handmatig goedkeuren dus het kan even duren voordat hij zichtbaar is.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie