Met deze kerstcadeaus steun je Tilburgse ondernemers

Ik steun sowieso graag de lokale ondernemers, maar in dit moeilijke Corona jaar draag ik ze een extra warm hart toe. Vandaar dat ik deze lijst heb gemaakt met leuke cadeaus voor de feestdagen die je bij ondernemers in mijn thuisstad Tilburg kan kopen. Met deze kerstcadeaus steun je Tilburgse ondernemers en zorg je ervoor dat ze met een positiever gevoel het jaar af kunnen sluiten. Je 20 euro is voor lokale ondernemers zoveel meer waard dan voor een grote multinational. Deze lijst is speciaal voor Tilburgers, maar woon je in een andere stad dan raad ik je aan om ook daar naar je lokale ondernemers te gaan voor je kerstinkopen!

Restaurant Waanzinnig: Kookboek

Restaurant Waanzinnig heeft een eigen kookboek uitgebracht! Daarin staan niet alleen heerlijke recepten uit de keuken van Waanzinnig, maar ook mooie verhalen over hun personeel. Zoals je wellicht weet werken bij Restaurant Waanzinnig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, het is erg bijzonder om hun verhaal te lezen.
Het Waanzinnig Kookboek kost €15,- en is te koop in het restaurant.

Studio Hop: proefles

Studio Hop is een lederwaren atelier in Tilburg. Paulien van Studio Hop maakt er prachtige tassen. Van handtasjes tot laptoptassen. Je kan er een cadeaubon kopen voor €15,-. Daarmee kan de ontvanger een proefles bij Studio Hop doen. Zo kan diegene kijken of hij/zij het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan met het maken van een leren tas.

Lokale Zaken: Tilburgs Kerstpakket

Lokale Zaken heeft drie verschillende Tilburgse kerstpakketten samengesteld, elk vol met producten van lokale ondernemers. Zo steun je met een kerstcadeau, meteen meerdere Tilburgse ondernemers. Een stuk of 18 ondernemers per doos zelfs, want zoveel producten zitten er ongeveer in elke doos. Zo heb je de het Borrelpakket met onder andere Seltzer van PYKE en kaas van de Kaaszaak. Het high tea pakket bevat producten van bijvoorbeeld Cake5, Zoete Moed en Locals. En het Made in Tilburg pakket heeft onder andere producten van Friandries, Houten Bakkes en Luc’s Notenbar. De pakketten zijn in een kleine (26,-) versie en grote versie (37,-) te koop. Het Made in Tilburg Pakket kost iets meer omdat daar meer producten inzitten. Je kan tot en met 10 december het pakket hier bestellen en laten thuisbezorgen of ophalen bij Dwars Hotdogbar.

Gianotten Mutsaers: Boek

Een mooi boek is altijd een goed idee. Bij boekwinkel Gianotten Mutsaers in de Emma Passage vind je allerlei boeken van kookboeken tot kinderboeken. Weet je niet zo goed waar de ontvanger van houdt? Koop dan een tegoedbon voor Gianotten. Wil je de deur niet uit? Je kan je boeken ook online bestellen bij Gianotten Mutsaers en ze per fietskoerier thuis laten bezorgen.

Restaurant Monarh: Kookboek

Restaurant Monarh heeft ook een kookboek uitgebracht. Het enige Michelin sterren restaurant heeft zijn chef Paul Kappe met 9 bekende Tilburgers gerechten laten maken. Zoals Guus Meeuwis en Leo Alkemade. Alle gerechten zijn gebundeld in dit mooie kookboek. De volledige opbrengst van het kookboek gaat naar een goed doel, namelijk het Ronald McDonald huis in Tilburg. Met dit kerstcadeau steun je niet alleen Tilburgse ondernemers maar ook gezinnen die in een onwenselijke medische situatie zitten. Het kookboek van Monarh kost 13,95 en is hier te bestellen.

Klik hier voor een overzicht van alle Tilburgse restaurants die een kerstdiner aanbieden.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie