Kerst 2020 in Tilburg

Wil je dit jaar met Kerstmis gaan uit eten bij een restaurant in Tilburg? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Ik heb hier een overzicht gemaakt van alle restaurants in Tilburg die open zijn met kerst en een speciaal kerstmenu hebben. Vier je Kerst 2020 in Tilburg, dan kan je hier kijken waar je graag heen wilt.
Ik zal deze lijst steeds aanvullen als er nieuwe initiatieven bekend gemaakt worden.

Auberge du Bonheur

Vanwege de 1,5 meter maatregelen is Auberge du Bonheur maar liefst 4 dagen open met de kerstdagen. Ze hebben 27 december tot 4e Kerstdag omgetoverd zodat ze meer mensen blij kunnen maken met een kerstdiner of lunch. Een viergangen kerstlunch kost €62,50 p.p. en een 6-gangen Kerstdiner €92,50 p.p. Klik hier om te reserveren.

Villa Pastorie

Je kan kerst 2020 in Tilburg ook bij Villa Pastorie vieren. Hier heb je het gevoel dat je in een huiskamer zit, terwijl je geniet van heerlijke gerechten. Ze serveren tijdens de kerstdagen een 3 gangen lunch voor 45€ (inclusief welkomstaperitief en koffie) en een 5 gangen diner voor 75€ (inclusief welkomstaperitief en koffie). Je kan reserveren door te mailen naar info@villapastorie.nl of te bellen naar 013 211 9040.

Grand Cafe Puur

Grand Cafe Puur heeft een gaaf kerst-arrangement samengesteld waarbij je na het diner overnacht in een kamer van het Mercure Hotel Tilburg Centrum. In het arrangement zit een welkomstdrankje, een viergangen kerstmenu, een overnachting in het Mercure Hotel en een uitgebreid ontbijt buffet de volgende dag. Het arrangement kost €189 voor twee personen en is hier te boeken.

Kok Verhoeven

Kok Verhoeven biedt dit jaar een soort ‘do it yourself’ pakket waarbij zij de boodschappen doen en het meeste voorbereidingen treffen. Zelf hoef je alleen nog maar de tafel te dekken en de laatste hand aan de gerechtjes te leggen. Het Kok Verhoeven voor Thuis Kerst pakket is vanaf nu tot en met 18 december te bestellen via deze link. Via diezelfde link kan je ook een tafeltje reserveren in de brasserij of het restaurant van Kok Verhoeven in Tilburg.

Postelse Hoeve

Ook bij de Postelse Hoeve kan je al reserveren voor Kerst. Op 1e Kerstdag van 12:00 uur tot 14:00 uur kun je er genieten van een uitgebreide Kerstbrunch. ‘s Avonds serveren ze een 5-gangen Kerstmenu. Op 2e Kerstdag serveren ze het Kerstmenu à la carte! Je kan reserveren via info@depostelsehoeve.nl of via 013 4636335.

Restaurant Waanzinnig

Restaurant Waanzinnig is Tweede Kerstdag open voor diner. Wat ze precies gaan aanbieden maken ze nog bekend, maar het is in ieder geval al bekend dat ze ook iets geschikts zullen aanbieden voor vegetariërs en veganisten. Je kan alvast je tafeltje reserveren via deze link.

Klik hier voor al mijn favoriete restaurants in Tilburg.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie