Met Baby in Tilburg: de beste spots

Na mijn post over zwanger zijn in Tilburg kon, na de geboorte van ons zoontje, een post over baby-proof spots in Tilburg natuurlijk ook niet uitblijven. Op deze pagina geef ik je de beste tips voor een leven met baby in Tilburg. Van Tilburgse restaurants met verschoontafels tot een maaltijdservice voor kersverse ouders in Tilburg; op deze pagina vind je alles wat je moet weten voor als je in Tilburg woont of Tilburg bezoekt met baby.

Food Baby

Food Baby Delivery is een geweldige uitkomst voor jonge ouders. Eigenaresse Lynn bereid en bezorgt verse maaltijden aan kersverse ouders in Tilburg. Ideaal voor in je kraamtijd wanneer je vaak geen zin en tijd hebt om boodschappen te doen en te koken. Het aanbod verandert regelmatig, maar je kan altijd kiezen voor vegetarisch. Dat hadden wij ook gedaan en we kregen champignon risotto, Zuid Afrikaanse Bobotie en gevulde paprika met couscous.
Tip: geef een aantal maaltijden van Food Baby aan een vriendin als kraamcadeau. Ze zal je heel dankbaar zjjn!

Tilburgse restaurants met verschoontafel

Het is zoiets waar je nooit op let als je geen kinderen hebt, maar zodra je een baby hebt is het een belangrijke reden om wel of juist niet voor een restaurant te kiezen: een baby verschoontafel. Om het wat makkelijker te maken om in Tilburg een terrasje te pakken of een hapje te eten met je baby of peuter deel ik hier een overzicht van restaurants in Tilburg die een verschoontafel hebben (op alfabetische volgorde).

* Anvers
* BAM
* Brownies & Downies Tilburg
* Gastrobar Rix
* Gianotten Mutsaers
* Good Mood Piushaven
* June
* Grand Cafe Mercure
* Het Ketelhuis
* De Katterug
* Koffiebakkers (in Goirle)
* Locals
* De Spaarbank
* Stadsbrouwerij 013
* Steck 013
* Cafe Stoffel
* The Talk
* T-Huis Spoorpark
* Zomerlust

Baby Massage

Een massage is heerlijk voor je baby. Het helpt hem ontspannen en is goed voor zijn bloedsomloop. Daarnaast stimuleert het zijn zintuigen en zijn huid. En het is geweldig voor de hechting tussen moeder (of vader) en baby. Ik weet zeker dat jij als ouder er ook van ontspant!
In Tilburg kan je een baby massage doen bij Movonne. Haar praktijk zit bij de Piushaven in Tilburg.
Nog niet bevallen? Movonne biedt ook zwangerschapsmassages en zwangerschap-pilates lessen.

Klik hier voor mijn favoriete terrassen in Tilburg.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Kids

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie