Moederdag 2022 in Tilburg

Dit jaar valt moederdag op zondag 8 mei 2022. Er zijn dit jaar weer allerlei toffe initatieven voor Moederdag in Tilburg. Nu er geen Corona restricties meer zijn, zijn er veel leuke en lekkere acties in de Tilburgse restaurants. Maar ook buiten de horeca zijn er gave Moederdag acties in Tilburg. Op deze pagina deel ik alle Moederdag initiatieven in 2022 in Tilburg. Als er meer acties bekend worden gemaakt zal ik deze toevoegen op deze pagina. Hou het dus hier in de gaten, of like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven.

Koekatelier

Wil je graag zelf iets moois bakken voor Moederdag? Dan moet je bij Koekatelier zijn. Zij verkopen allerlei bakattributen zodat je mooie koekjes voor je moeder (of oma) kan maken. Ze hebben allerlei uitsteekvormen en stempels. En je kan zelfs persoonlijke stempels in een naam naar keuze bestellen.
Binnenkort mag ik op mijn Instagram account een set stempels weggeven, hou mijn Instagram account dus goed in de gaten.
Alvast zelf bestellen? Klik hier voor de Moederdag webshop van Koekatelier.

Douze Points Musical

Vind je het leuk om je moeder mee te nemen op een uitje deze Moederdag? Op zondag 8 mei speelt de musical Douze Points in de Lochal. Het is een musical over het Songfestival, gebasseerd op de Netflix film Eurovision maar dan met Tilburgs tintje. Het is een feest van herkenning voor iedereen die van het Songfestival houdt, maar ook als je sceptisch over het Songfestival bent zal je je kunnen vinden in deze vertoning. En extra leuk: ik speel er in! Dus mocht je het leuk vinden om mij een keer te zien spelen (en zingen) dan kan je ook komen kijken. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Eetwinkel Verzot

Voor moederdag heeft Eetwinkel Verzot heerlijke zoete lekkernijen en verse thee voor ‘een bezoekje aan ons mam’. Met o.a. 2 handgemaakte bonbons, macarons en homemade tarte tatin van verse appeltjes en gebrande karamel. De high tea voor thuis kost €24,95 en is op zaterdag 7 mei op te halen. Je bestelt hem hier.

Lunchroom de Katterug

Bij Lunchroom de Katterug serveren ze op 8 mei een Moederdag high-tea. Je krijgt 4 verschillende rondes hartige en zoete hapjes. Thee, koffie en cappuccino is inbegrepen. Speciaal voor Moederdag is de high tea maar €19,50 per persoon in plaats van €24,50. Reserveer telefonisch of via mail (info@lunchroomdekatterug.nl) je tafeltje.

Locals

Locals biedt hun Slow Tea voor thuis aan op Moederdag. De box bestaat uit verschillende broodjes en zoete hapjes. En ook de thee krijg je mee. De box kost €24,95 per persoon en is op te halen op zondag 8 mei. Bestellen kan via deze link.

Eethuis Twintig

Eethuis Twintig serveert een 3 gangen Moederdag lunch voor €49,50.
Hiervoor krijg je een feestelijk welkomstdrankje, een 3 gangen lunch menu, tafelwater en koffie/thee met zoetigheden als afsluiter  Dit kan geboekt worden via de huidige reservering kanalen van Eethuis Twintig. Als je boekt via de site moet je even vermelden in de opmerkingen dat het om de moederdag lunch gaat. 

Friandries

Naast het vaste assortiment van Friandries hebben ze fluff hartjes in de winkel en webshop. En speciaal voor Moederdag zijn ze een leuke samenwerking aangegaan met Bubbel&Bruis. Zij selecteren hele mooie champagnes van kleine huizen en hebben nu een samenwerking met Friandries. Een pakket met een fles champagne, een doosje met 10 stuks van de fluff hartjes en de nog nieuw te lanceren vegan candybars (3stuks). Het pakket kost €56,50. Het pakket staat al op hun webshop (je kan het gratis laten bezorgen) en zal vanaf deze week ook in de winkel te verkrijgen zijn. Daarnaast is het leuk te vermelden dat je de zaterdag voor Moederdag een glaasje van de champagne kan komen proeven bij ze in de winkel. 

Bij Peerke Donders

Bij Peerke Donders heeft op 8 mei een Moederdagbrunch. Je krijgt een glaasje Cava (alcoholvrij ook mogelijk), een soepje en een luxe brunch. De aanvang is 11:30 en de eindtijd 14:30uur. De Moederdagbrunch kost €28,50 per persoon. Reserveren kan via de mail op info@bijpeerkedonders.nl.

Doloris

Na een succesvolle eerste editie in april, vieren ze op 8 mei moedersdag bij Doloris’ Rooftop. Doloris zoals je het gewend bent; werelds streetfood en bruisende cocktails! Maar dan doen ze er nog een schepje bovenop met live entertainment van 12 tot 20uur. Geniet van de tunes van Daan Geeven en zang van Eva van der Donk.

Aspergeboerderij van Iersel

Bij de boerderijwinkel van Aspergeboerderij van Iersel in Udenhout kan je lekkere cadeaupakketten kopen voor Moederdag. De pakketten worden helemaal naar wens samengesteld. Extra leuk: kids kunnen de doos van het pakket versieren voor hun mama!

Wil je zelf iets bakken? Deze Appelbloem cake is perfect voor Moederdag.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Geen categorie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie