Ontbijt laten bezorgen in Tilburg

Wil je ontbijt laten bezorgen in Tilburg? Dat kan! Er zijn verschillende opties om online ontbijt te bestellen en te laten bezorgen in Tilburg. Op deze pagina deel ik alle mogelijkheden. Vooral tijdens de lockdown in de Corona crisis zijn er verschillende mogelijkheden mogelijkheden bijgekomen.

Delicious Foodboxx

Delicious Foodboxx bezorgt ontbijtboxen in Tilburg. De ontbijtjes zijn te bestellen voor in het weekend en komen in boxen voor 1 of 2 personen. Ze worden tussen 10 en 13uur thuisbezorgd. De box kost €40,- per twee personen. Je kan aangeven dat je een vegetarische versie wil. Je kan de ontbijt-box bestellen door een privé bericht te sturen op het Instagram account van Delicious Foodboxx.

De Ontbijtkeuken

Het ontbijt dat je in Tilburg kan laten bezorgen van de Ontbijtkeuken is echt een feestje! Ze bezorgen elke zaterdag en zondag tussen 8:00 en 14:00uur. Je kan je ontbijt zelf samenstellen en kiezen uit allerlei soorten wafels, Overnight Oats, Destroyed Apple Pie, worstenbrood, American cookie en verschillende smoothies. Klik hier voor het menu van de Ontbijtkeuken Tilburg en om te bestellen.

Caithering

Caithering is het catering bedrijf van Caithlyn. Ze bezorgt ontbijt, lunch en borrelpakketten in Tilburg. Het ontbijtpakket kost €15,75 per persoon en bestaat uit een yoghurtje, een luxe belegd broodje, een croissant en een extraatje. Let wel op dat je minstens 2 dagen van te voren moet bestellen. Klik hier voor meer informatie en om je ontbijt te bestellen.

Klik hier voor alle opties om lunch te laten bezorgen in Tilburg.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie